BlockchainKrypto Nyheter

Blockchain Basics Act har blitt introdusert i Nebraska

Blockchain Basics Act har blitt introdusert i Nebraska

Blockchain Basics Act har blitt introdusert i Nebraska. Det for å beskytte ulike blockchain-baserte aktiviteter mot potensielle restriksjoner fra den amerikanske regjeringen. Sen. Eliot Bolstar er sponsor for lovforslaget, som ligner på det nylig introduserte i Missouri. Ifølge Satoshi Action Fund forventes det at 11 flere stater vil introdusere lignende reguleringer i løpet av 2024. Denne loven markerer et skifte mot anerkjennelse og regulering av blockchain-teknologi på statlig nivå i USA.

Dristig skritt

Nebraska tar et dristig skritt innen regulering av kryptovaluta og blokkjede. Med innføringen av Blockchain Basics Act i Unicameral Legislature den 5. januar. Sen. Eliot Bolstar leder denne initiativet og plasserer dermed maisstaten som en pioner i beskyttelsen av blokkjede- og kryptovalutarettigheter.

Rettighetene til Nebraskanere til å mine kryptovaluta

Denne lovgivningen er utformet for å sikre rettighetene til Nebraskanere til å mine kryptovaluta uten begrensninger. Beholde kontrollen over sine kryptoaktiva og gjennomføre sømløse kryptotransaksjoner. Bemerkelsesverdig fastsetter den også unntak fra statlige kapitalgevinstskatter for kryptotransaksjoner under 200 dollar.

Satoshi Action Fund

Med paralleller til et lignende lovforslag introdusert i Missouri av Rep. Phil Christofanelli i desember, har begge initiativene sponsing fra Satoshi Action Fund. Denne ideelle organisasjonen oppmuntrer aktivt lovgivere til å støtte saker relatert til kryptovaluta. Dennis Porter. Som er administrerende direktør og medgrunnlegger av Satoshi Action Fund. Understreker at denne loven bygger videre på arbeidet til Mike Flood. Som tidligere kjempet for slike saker før han gikk over til Washington DC. Det samarbeidende arbeidet på tvers av stater reflekterer en økende bevegelse for anerkjennelse og regulering av kryptopraksiser på lovgivningsnivå.

Flood var medforfatter og sponsor for Nebraska Financial Innovation Act, som ble vedtatt i 2021. Dette lovforslaget tillater banker å bli «Digital Asset Depositories». For handel og oppbevaring av kryptovaluta etter å ha fått tillatelse fra delstaten.

Bemerket

Porter bemerket at Nebraska var den andre delstaten som introduserte dette lovforslaget, og at flere stater ville følge etter. I et innlegg på X uttalte Porter:

«Vi planlegger å introdusere 13 lovforslag i 13 forskjellige stater (minst) i 2024. Hver gang et lovforslag blir introdusert, avholder ofte lovgivere i staten en høring for å få innspill fra offentligheten.»

Disse tiltakene er en del av en nasjonal strategi for å bringe kampen for kryptovalutaadopsjon til delstatene, slik Porter foreslår. Han tror at reguleringen av krypto kan følge den samme veien som reguleringen av cannabis.

Oppsummert

Blockchain Basics Act markerer et dristig skritt for Nebraska, plasserer dem som pionerer innen kryptoregulering. Sen. Eliot Bolstar leder an, sikrer Nebraskaneres rettigheter til å mine kryptovaluta uten begrensninger. Den unike lovgivningen, støttet av Satoshi Action Fund, reflekterer en nasjonal bevegelse for kryptoanerkjennelse. Med lignende initiativer i Missouri og planer om lovforslag i 13 stater i 2024, styrkes kryptoens vei mot aksept og regulering på lovgivningsnivå. Dette lovarbeidet følger i kjølvannet av Nebraska Financial Innovation Act, som tillater banker å bli «Digital Asset Depositories.» En nasjonal strategi er i gang, sammenlignbar med kampen for cannabisregulering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *