BitcoinKrypto Nyheter

ARK Invest dynamisk forvaltede ETF

ARK Invest dynamisk forvaltede ETF

ARK Invest dynamisk forvaltede ETF. 21Shares US LLC («21Shares») og ARK Investment Management LLC («ARK Invest»). Har en en serie på fem aktivt forvaltede bitcoin– og ethereum-futures ETF-er. Denne hendelsen markerer et betydningsfullt øyeblikk innen kryptoinvesteringslandskapet. Cathie Wood, grunnlegger, administrerende direktør og investeringssjef hos ARK Invest. Uttrykte selskapets forpliktelse til å utvide tilgangen til krypto-assetklassen for amerikanske investorer.

Eksponering

Målet er å tilby aktivt forvaltet eksponering mot bitcoin, ether og det bredere digitale økosystemet. Produktserien er spesielt utformet for å gi investorer skreddersydd eksponering basert på deres risikotoleranse og investeringsmål. Dette strategiske samarbeidet forener ARKs omfattende forskning, investeringskompetanse og fokus på kundeservice med 21Shares‘ markedsinnsikt og driftseffektivitet. Målet er å levere investorer en presis portefølje av bitcoin, ether, digitale eiendeler og aksjeeksponering. Som forventes å dra nytte av den pågående kryptorevolusjonen.


ARK 21Shares-serien av aktivt forvaltede digitale eiendomsprodukter, som vil handles på Cboe BZX Exchange, inkluderer:

  1. ARK 21Shares Active Bitcoin Futures Strategy ETF (Ticker: ARKA). Har som mål å oppnå 100 prosent, eksponering mot bitcoin (BTC). Den største digitale eiendelen etter markedsverdi, gjennom investering i bitcoin futures. ARKA tar sikte på å overgå BTC ved aktivt å rulle sine futureskontrakter.
  2. ARK 21Shares Active On-Chain Bitcoin Strategy ETF. (Ticker: ARKC). Bruker on-chain og tradisjonelle kvantitative modeller for å dynamisk fordele midler mellom BTC-futures. Og kontantekvivalenter avhengig av den dominerende trenden i bitcoin-markedet (bullish eller bearish).
  3. ARK 21Shares Blockchain and Digital Economy Innovation ETF (Ticker: ARKD). En av de første aktivt forvaltede ETF-ene som investerer i både bitcoin futures og offentlige aksjer. I selskaper innen blockchain, digitale eiendeler, teknologi og fintech. Gir helhetlig eksponering mot veksten innen blockchain-teknologi. Fokuserer på de mest lovende mulighetene og bygger en konsentrert, høyoverbevisende portefølje av aksjer.
  4. ARK 21Shares Active Ethereum Futures Strategy ETF (Ticker: ARKZ). Har som mål å oppnå 100 prosent eksponering mot ether (ETH). Den nest største digitale eiendelen etter markedsverdi og grunnlaget for Decentralized Finance («DeFi»), gjennom investering i ether futures. ARKZ tar sikte på å overgå ETH ved aktivt å rulle sine futureskontrakter.
  5. ARK 21Shares Active Bitcoin Ethereum Strategy ETF (Ticker: ARKY). Dynamisk fordeles mellom både BTC- og ETH-futures, utnytter historiske priserelasjoner og fundamental analyse. For å prøve å overgå avkastningen fra bare å holde BTC over en markedsperiode.

5 milliarder dollar

Globalt er det for tiden investert over 5 milliarder dollar, iBitcoin ETP-er. Noe som indikerer den betydelige appell disse investeringsverktøyene har. 21Shares AG var pioneren som lanserte en Bitcoin ETP i Europa. Og har et solid fotavtrykk som en av de fremste tilbyderne av krypto ETP-er globalt. Med en forvaltningskapital på over 1,5 milliarder dollar.

Bransjeekspertise

Med omfattende forskningskompetanse, bransjeekspertise og unike investeringsstrategier siden 2018, er 21Shares godt forberedt for introduksjonen av denne aktivt forvaltede produktserien. Videre, med støtte og samarbeid fra ARK – en anerkjent bransjeleder innen investeringer i banebrytende teknologi. Som har hatt kryptoposisjoner siden 2015 – tilbyr disse fondene et særegent og solid sett med alternativer for amerikanske investorer.

21Shares

Ophelia Snyder, medgründer og president i 21Shares, uttalte. «Dette samarbeidet bekrefter vår historie som bransjeleder. Og understreker vårt løfte om å tilby det beste innen ny teknologi til hverdagsinvestorer. Det gir våre kunder tilgang til en unik mulighet som ikke finnes andre steder på markedet.» I en tid hvor digitale eiendeler oppnår bred global aksept. Gir vår serie med bitcoin- og ethereum-futures ETF-er investorene en økt følelse av trygghet. Og omfattende, allsidig eksponering mot denne sentrale eiendelsklassen.»

En spennende fremtid

Cathie Wood’s engasjement for å utvide tilgangen til krypto-assetklassen markerer et betydningsfullt skritt. Dette samarbeidet kombinerer ARKs dyptgående forskning og investeringskompetanse med 21Shares’ markedsinnsikt, og det forventes å dra nytte av den pågående kryptorevolusjonen.

Den omfattende ARK 21Shares-serien, handlet på Cboe BZX Exchange, gir investorer eksponering gjennom ulike strategier som aktivt forvalter bitcoin og ethereum futures. Dette bringer en dynamisk tilnærming til investeringer i den digitale økonomien.

Med over 5 milliarder dollar investert globalt i Bitcoin ETP-er, reflekterer dette samarbeidets appell og potensiale. 21Shares, som har vært en pioner i Europa, bringer bransjeekspertise og solid erfaring til bordet, støttet av ARKs anerkjente posisjon som en leder innen banebrytende teknologiinvesteringer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display