Krypto Nyheter

Solana Mobile lanserer sin andre Krypto Smartelefon

Solana Mobile lanserer sin andre Krypto Smartelefon

Solana Mobile lanserer sin andre Krypto Smartelefon. Det skal være ifølge en pålitelig kilde. Den etterfølgende modellen til Saga vil inneholde forbedret maskinvare og tilbys til en mer overkommelig pris. Dette kommer etter den uventede suksessen til den første krypto-klare smarttelefonen fra selskapet.

Grunnleggende funksjonene

Den kommende telefonen vil beholde de grunnleggende funksjonene fra sin forgjenger. Inkludert en innebygd krypto-lommebok, tilpasset Android-programvare og en dedikert «dApp-butikk» for krypto-applikasjoner. Det bemerkes at den nye modellen vil differensiere seg ved å tilby forskjellig maskinvare. Og en redusert pris sammenlignet med den opprinnelige Saga-telefonen.

Lansert i fjor

Saga ble først lansert i fjor til en pris på 1000 dollar. Men på grunn av utfordringer med salget, ble prisene senere redusert. Med den kommende modellen ser Solana Mobile ut til å adressere prisbekymringer og samtidig opprettholde funksjonaliteten som appellerer til kryptoentusiaster.

Sekundærmarkedet

Den kommende Solana Mobile-telefonen har potensial til å temperere den svært ettertraktede sekundærmarkedet for den begrensede tilgjengeligheten av eksisterende Saga-smarttelefoner. Ved siste oppdatering ble det rapportert at en fabrikkforseglet Saga-enhet. Mottok et bud på 3,200 dollar på eBay, en femdobling fra prisen for bare fem uker siden.

På det tidspunktet forberedte støttespillerne av Saga seg på å avslutte sin eksperimentelle telefon. Som hadde forsøkt å etablere en mobilplattform for kryptohandlere og NFT-samlere. Utfordringen var å finne et tilstrekkelig stort marked for å rettferdiggjøre produktets eksistens. Situasjonen endret seg dramatisk da kryptohandlere innså at telefonen kom med en tildeling av BONK-token som oversteg prisen på enheten. På mindre enn en uke var alle Saga-telefonene utsolgt.

Solana

Solana Mobile’s strategiske tilnærming til å tilpasse seg markedets behov indikerer et ønske om å holde tritt med kryptoentusiasters krav. Med den kommende modellen kan selskapet ikke bare møte etterspørselen, men også dempe prispåvirkningen på det ettertraktede sekundærmarkedet. Dette peker mot en lys fremtid for Solana Mobile og deres innovative tilnærming til krypto-smarttelefoner.

Norge

Hvis du bor i Norge, og entusiastisk for Solana-mobiltelefonen, må du dessverre tålmodig avvente. Salget av denne spennende telefonen har ennå ikke åpnet for Norge, og det krever litt mer venting før den blir tilgjengelig på det norske markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *