BitcoinKrypto NyheterKryptovaluta

Derfor kjøper Michael Saylor Bitcoin

Derfor kjøper Michael Saylor Bitcoin

Derfor kjøper Michael Saylor Bitcoin. Ifølge Bitcoin-bull og administrerende direktør for MicroStrategy, Michael Saylor. Er Bitcoin overlegent som verdioppbevaring på lang sikt på grunn av sine unike egenskaper. Mens Michael Saylor kanskje ikke er kjent blant aksjeinvestorer. Har han oppnådd legendarisk status blant kryptoinvestorer for sin optimistiske holdning til Bitcoin.

Samt noen kontroversielle synspunkter på sosiale medier om fremtiden for krypto. MicroStrategy (MSTR har nå den største beholdningen av Bitcoin blant alle selskaper i verden. De ytterligere styrket denne posisjonen ved slutten av 2023 da de investerte ytterligere 615 millioner i Bitcoin. Dette fører til at selskapet nå eier nesten 1% av all tilgjengelig Bitcoin i verden.

Bitcoin i 2020

Det er spesielt bemerkelsesverdig at MicroStrategy først begynte å kjøpe Bitcoin i 2020, mer enn et tiår etter at Bitcoin ble lansert. Imidlertid har Saylor og hans selskap konsekvent økt sin Bitcoin-posisjon gjennom forskjellige markedsforhold de siste tre årene. Hva motiverer denne intensjonen om å skaffe så mye Bitcoin som mulig?

Verdioppbevaringen

Sentral i Saylors argumentasjon er at Bitcoin er den beste langsiktige verdioppbevaringen, til og med overlegent i forhold til gull. Han har til og med spekulert i at Bitcoin sin markedsverdi (nå knapt under 1 billion dollar) en dag kan komme nær markedsverdien av fysisk gull, som anslås til å være rundt 13 billioner dollar.

Støttes av flere faktorer

Dette dristige synet støttes av flere faktorer, deriblant Bitcoin’s begrensede livstidsforsyning. Ifølge Bitcoin’s algoritme er det totale antallet Bitcoin som noensinne vil bli tilgjengelige, begrenset til kun 21 millioner mynter. Med den nåværende sirkulerende forsyningen på nær 19,5 millioner mynter, nærmer vi oss punktet hvor Bitcoin allerede har skapt all tilgjengelig.

Global basis

I takt med at Bitcoin-aksepten øker på global basis, vil det øke dens relative knapphet. En økende mengde mennesker vil konkurrere om å få tilgang til det svært begrensede tilbudet, og over tid vil dette bidra til å drive prisen på Bitcoin opp. Dette prinsippet er basert på grunnleggende økonomi. Med tilbudet i stor grad uendret, og etterspørselen som skyter i været, forventes prisen på Bitcoin å oppleve betydelig vekst.

Begrenset tilgjengelighet

Den begrensede tilgjengeligheten av Bitcoin gjør den også attraktiv av en annen grunn. Den anses som den beste enkeltbeskyttelsen mot inflasjon på lang sikt. Selv om dette punktet kan være sterkt omstridt blant gullinvestorer. Gir den underliggende logikken en viss grad av fornuft, spesielt når man sammenligner Bitcoin med fiatvaluta.

Algoritme

Dette skyldes at en nøye utarbeidet algoritme kontrollerer hastigheten der ny Bitcoin blir skapt. Hvert fjerde år blir Bitcoin faktisk mer deflasjonær når hastigheten av ny Bitcoin-skaping halveres, kjent som «halveringen». I kontrast kan en sentralbank teoretisk sett trykke så mye penger som den ønsker, noe som kan føre til inflasjon og til og med hyperinflasjon.

Gjennomsnittlige investoren

Når man tar alt dette i betraktning, ser det ut til å være flere viktige lærdommer for den gjennomsnittlige investoren. Kanskje den mest essensielle lærdommen er behovet for en langsiktig perspektiv. Som Michael Saylor har understreket gang på gang, er hans tilnærming til Bitcoin ikke basert på kortsiktig handel. Det handler om å investere i Bitcoin for den lange horisonten og la markedet utfolde seg.

En annen viktig lærdom er nødvendigheten av å holde seg til en kjøp-og-hold-strategi, selv gjennom ulike markedsforhold. Ja, MicroStrategy begynte å akkumulere Bitcoin under den siste oppturen i markedet, da Bitcoin nådde en rekordhøyde på 69 000 dollar. Men selskapet vegret seg ikke for å øke sin posisjon under nedgangen i kryptomarkedet, og nå ser det ut som om Saylor har en unik forståelse for markedet, spesielt med tanke på Bitcoins kommende store opptur.

Aldri for sent

Til slutt må man innse at det aldri er for sent å investere i en eiendel hvis man virkelig tror på dens potensiale for langsiktig prisvekst Saylor og MicroStrategy deler jevnlig informasjon med publikum om hvor mye Bitcoin de eier, samt gjennomsnittlig kjøpskostnad for hver Bitcoin. Det er bemerkelsesverdig at gjennomsnittskostnaden for en enkelt Bitcoin for Saylor ved slutten av november var 30 252 dollar. Med andre ord, han gikk glipp av perioden (et helt tiår!) der Bitcoin økte fra 1 til 30 000 dollar. Dette illustrerer at det fremdeles er muligheter for investorer å delta i Bitcoin, selv om de ikke har vært involvert fra begynnelsen av dets kraftige vekst.

På lang sikt


Bitcoin på lang sikt Det er lett å forstå hvorfor Saylor er så utvetydig optimistisk om Bitcoin. Det er ikke bare for Bitcoin sin prisøkning. det er fordi Bitcoin har visse iboende egenskaper som gjør det verdifullt på lang sikt.

Tross risikoen og volatiliteten i krypto, ser det definitivt ut til å være optimisme for Bitcoin på lang sikt. Da Saylor nylig dukket opp på CNBC, antydet han at Bitcoin hadde potensial til å øke i verdi med 10 ganger. Ved nåværende pris på 44 000 dollar, betyr en 10x verdsettelsesmultiplikator at en enkelt Bitcoin teoretisk sett en dag kunne være verdt nær en halv million dollar. Eier bare to Bitcoins, og du kunne en dag bli millionær.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display