BitcoinKrypto NyheterKryptovaluta

Cathie Wood er av den oppfatning at i en positiv utvikling vil Bitcoin nå en verdi på 1.5 millioner dollar innen 2030

Cathie Wood er av den oppfatning at i en positiv utvikling vil Bitcoin nå en verdi på 1.5 millioner dollar innen 2030

Cathie Wood er av den oppfatning at i en positiv utvikling vil Bitcoin nå en verdi på 1.5 millioner dollar innen 2030. Dronningen av kryptovaluta, Cathie Wood uttrykker troen på at Bitcoin vil nå 1,5 millioner dollar. Innen 2030 under gunstige forhold. Ifølge henne øker godkjenningen fra SEC. Sannsynligheten for en positiv utvikling for Bitcoin, da det representerer et betydelig skritt mot bred aksept av den digitale eiendelen.

Wood delte sine synspunkter under et intervju med CNBC den 11. januar. Som markerer den første handelsdagen for spot Bitcoin ETF-er etter at de ble godkjent av SEC den 10. januar.

Godkjenningen av Bitcoin ETF-er, finansielle produkter som tillater investorer å kjøpe aksjer som representerer den digitale valutaen. Betraktes som en betydelig milepæl for utbredt aksept av Bitcoin.

SECs godkjenning

Wood påpekte at SECs godkjenning ytterligere øker sannsynligheten for positive scenarioer for Bitcoin. Hun ga også en mer forsiktig estimat for Bitcoins fremtidige verdi med en grunnpris på rundt 600 000 dollar. innen 2030. Dette ville tilsvare en markedsverdi på over 10 billioner dollar.

Den nåværende markedsverdien for Bitcoins hovedverdi ligger rett under 1 billion dollar. Tilhengere forventer en økning på 10 ganger i løpet av det kommende tiåret. For å matche den mest konservative scenariets 12 billioner dollar markedsverdi for gull.

21 billioner dollar

På den annen side må Bitcoins markedsverdi stige til 21 billioner dollar. For at en BTC skal være verdt $1 million, og omtrent $31 billioner for å oppnå målet om 1,5 millioner dollar.

Ifølge en rapport fra McKinsey & Company i 2021. Har globale eiendeler økt fra 440 billioner dollar i 2000. Til 1,540 billioner dollar i 2020. Dette innebærer at Bitcoin må utgjøre mindre enn 3 prosent. Av den globale eiendeler for å nå en pris på $1,5 millioner per mynt.

Bitcoin anses som en trygg havn ifølge Wood. Wood begrunner sin tro på Bitcoin hovedsakelig med dens rolle som en beskyttelse mot både direkte og indirekte former for formueskonfiskasjon. Hun fremhevet hvordan Bitcoin reagerte under den nylige regionale bankkrisen i USA. Som en sentral indikator på dens styrke og motstandskraft.

I løpet av denne perioden opplevde Bitcoin en betydelig økning i verdi, stigende fra 19 000 til 30 000 dollar. Wood tolker denne økningen som et tydelig tegn på investorenes tillit til Bitcoin som en trygg havn.

Wood påpekte også at den begrensede tilgangen til Bitcoin er en avgjørende faktor i dens evne til å beskytte seg mot inflasjon. Dette er en unik egenskap som skiller den som en verdifull eiendel i finansverdenen.

Den innebygde motstanden mot inflasjon, kombinert med Bitcoins potensiale. Som en beskyttelse mot risiko knyttet til motparter i situasjoner med deflasjon, gjør Bitcoin til et allsidig finansielt verktøy.

Woods syn deles av mange bransjeeksperter som har lignende spådommer om Bitcoins verdi. Tom Lee, administrerende partner i Fundstrat, har nylig uttalt at han forventer at Bitcoin vil nå 500 000 dollar. I løpet av de kommende årene, mens Arthur Hayes tror vi er på vei mot en verdi på 1 million dollar per mynt i denne syklusen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *