Krypto NyheterKryptovaluta

Donald Trump lover å ‘aldri tillate’ sentralbankenes digitale valutaer om han blir valgt

Donald Trump lover å ‘aldri tillate’ sentralbankenes digitale valutaer om han blir valgt

Donald Trump lover å ‘aldri tillate’ sentralbankenes digitale valutaer om han blir valgt. Den tidligere Amerikanske presidenten, Donald Trump lover å ‘aldri tillate’ sentralbankenes digitale valutaer om han blir valgt. Den tidligere presidenten og lederen i det republikanske lederløpet, Donald Trump. Har lovet å forby opprettelsen av en sentralbankens digitale valuta (CBDC) under en kampanjestopp i New Hampshire. «Som deres president vil jeg aldri tillate opprettelsen av en sentralbankens digitale valuta,». Sa Trump på scenen, sammen med krypto-vennlige tidligere kandidat Vivek Ramaswamy, som nylig suspenderte kampanjen sin.

Donald Trump sin kungjøring

En farlig trussel

«Dette ville være en farlig trussel mot friheten, og jeg vil stoppe det fra å komme til Amerika,» fortsatte han. «En slik valuta ville gi den føderale regjeringen absolutt kontroll over pengene dine. De kunne ta pengene dine, og du ville ikke engang vite at det var borte.
Sentralbanker utsteder og regulerer digitale versjoner eller tokeniserte varianter av kontanter, kjent som CBDC-er. Som kan eller ikke kan bruke blockchain som underliggende teknologi.

Trump, en gang en kritiker av krypto, eide over 2,5 millioner dollar i ether ifølge en offentliggjøring fra august 2023. Selv om det for øyeblikket ikke er noen forslag fra den føderale reserve om å introdusere en CBDC. Har dette ikke stoppet det fra å bli en het sak i amerikansk politikk, spesielt på valgkampstien.

CBDC-er har gjort seg bemerket som et av de mest omdiskuterte temaene i guvernør Ron DeSantis’ kontor i Florida. De har fanget oppmerksomheten til publikum mer enn de vanlige kontroversielle temaene som våpenskjøtterettigheter og abort, ifølge en rapport fra CoinDesk i mai i fjor.

Borgerrettigheter

«Hvis CBDC-er er inngrep i våre borgerrettigheter, slik flertallet tror, har vi ikke tid til å vente,». Sa Samuel Armes fra Florida Blockchain Business Association den gangen. «Når alt kommer til alt, hvis føderale myndigheter ønsker noe, vil de prøve å få det. Så det er vår jobb å prøve å stoppe det.» Armes og Florida Blockchain Business Association bidro til å utarbeide Floridas anti-CBDC-lov, som nylig ble vedtatt av delstatens senat. I en rapport fra november sa Bank of America at selv om sentralbanker utforsker CBDC-er globalt, er utstedelsen av en digital dollar fra den føderale reserve usannsynlig på kort sikt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display