AI-TeknologiKrypto NyheterKryptovaluta

AI-agenter Kan Være Viktige Kjøpere av Krypto

AI-agenter Kan Være Viktige Kjøpere av Krypto

AI-agenter Kan Være Viktige Kjøpere av Krypto, Sier Medgründer av Palantir, Joe Lonsdale. Kunstig intelligens (AI) agenter vil sannsynligvis bruke krypto når de gjennomfører økonomiske transaksjoner. Og legger til at bitcoin, ether eller solana ville være de tre valgene, sa Lonsdale. Veksten av kunstig intelligens (AI). iIøkonomien kunne være en fordel for kryptovaluta, ifølge Joe Lonsdale, medgründer av dataanalysefirmaet Palantir (PLTR).

AI-agenter – enheter som bruker AI-teknologi for å utføre spesifikke oppgaver. Vil sannsynligvis bruke krypto når de gjennomfører økonomiske transaksjoner, og legger til at bitcoin (BTC), ether (ETH) eller solana (SOL). Vil være de tre valgene, uttalte han i et intervju for CNBC’s Squawk Box på mandag. «Det er en type kjøper som kan være veldig viktig her. AI-agenter kommer til å begynne å gjøre mye i økonomien vår,» sa han. «For at AI-agenter skal samordne med insentivsystemer, kommer de sannsynligvis til å bruke krypto.»

Etter Suksessen til Mainstream AI-verktøy som ChatGPT i fjor

Etter suksessen til mainstream AI-verktøy som ChatGPT i fjor, er det mye diskusjon om hvordan kunstig intelligens kan krysse veier med krypto.

Lonsdale uttrykte synspunkter om driverne bak bitcoins pris nå som spot ETF-er endelig handles i USA, og la til at dette i stor grad avhenger av den makroøkonomiske bakgrunnen.

«Vil vi være i et massivt underskudd i 2025-2026 og bruke penger hensynsløst? I så fall, hvilken eiendel er trygg?» spurte han. «Hvis inflasjon kommer opp igjen… det er en historie jeg hører fra mange av mine venner som kjenner makro bedre enn meg. Du kan se krypto gjøre det veldig bra.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display