Krypto NyheterKryptovaluta

Colorado-pastor anklaget for multimillion-dollar kryptosvindel

Colorado-pastor anklaget for multimillion-dollar kryptosvindel

Colorado-pastor anklaget for multimillion-dollar kryptosvindel. En pastor fra Colorado og hans kone er siktet for å ha lurt hundrevis av lokale kristne i en multimillion-dollar kryptosvindel. Pastor Eli Regalado og hans kone, Kaitlyn, anklages for å ha svindlet over 3 millioner dollar ved å selge «praktisk talt verdiløs» kryptovaluta.

Gud-inspirert plan

Pastor Regalado hevder at planen hans ble inspirert av Gud, ifølge rettsdokumenter. Han hevder at «Gud fortalte ham direkte at investorer ville bli velstående» ved å investere i INDXcoin, en kryptovaluta skapt, markedsført og solgt av Regalados, ifølge anklagen.

Uerfarne aktører.

Ingen erfaring innen kryptovaluta

Anklagen påstår at paret «ikke hadde erfaring innen kryptovaluta«, og en tredjepartsrevisor fant INDXcoin å være «usikker, usikret og plaget av tekniske problemer».

Tross denne rapporten fortsatte Regalados angivelig å markedsføre INDXcoin som en lavrisiko, høyprofittinvestering.

Luksuriøs livsstil

INDXcoin viste seg å være «illikvid og praktisk talt verdiløs», og paret brukte midlene til sin overdådige livsstil. Dette inkluderte en Range Rover, luksushåndvesker, smykker, båtutleie og snøscootereventyr, ifølge tjenestemenn.

Colorado Securities Commissioner Tung Chan har innlevert sivile bedrageritiltale for brudd på svindelbeskyttelse under Colorado Securities Act.

Hun sier at hennes avdeling ble tipset etter flere klager fra folk som hadde investert i INDXcoin og tapt penger.

Pastor svarer på anklagene

Pastor Regalado adresserte anklagene i en video utgitt på fredag.

Pastor forklarer verdiløs krypto og økonomisk rot

Pastoren i Colorado forklarer hvorfor myndighetene hevder kryptovalutaen deres er verdiløs, og innrømmer utfordringer for investorer som ønsker å ta ut midler.

Teknologisk fiasko og venting på mirakel

«Årsaken til at (Colorado) sier at det er verdiløst, er fordi det ikke finnes noen utvei for de som har kjøpt,» sa pastoren. Han erkjenner at kryptoinvestorer som har forsøkt å trekke ut midler, har vært ute av stand til det.

«Vi lanserte en børs. Børsteknologien sviktet. Ting gikk nedover, og fra det tidspunktet har vi bare ventet på Herren bokstavelig talt for et mirakel.»

Innrømmelser om pengebruk

Angående anklagen om at pastoren og kona mottok 1,3 millioner dollar, bekrefter pastoren at det er sant.

«Men av de 1,3 millionene gikk halvparten til skattemyndighetene, og 200 000 dollar gikk til en oppussing av huset som Herren fortalte oss å gjøre,» sa han.

Støtte fra seere

Mange seere delte oppmuntrende ord i kommentarene til videoen, inkludert «bønner går opp» og «hold ut, vær sterk».

Juridiske skritt og rettssak. I den kriminelle klagen ber Colorado-anklagere om midlertidig og påbudsmessig lindring, erstatning for investorer og at det opprettes en konstruktiv tillit til Relagados’ eiendom.

De er planlagt å møte i Denver District Court neste uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display