Hva er

Hva er Synthetix Network Token (SNX)

Hva er Synthetix Network Token (SNX)

Hva er Synthetix Network Token (SNX). Synthetix er en desentralisert eiendomsforsikringsprotokoll som gir brukerne muligheten til å lage, holde og handle et bredt spekter av derivater. Inkludert råvarer, fiat-valutaer og til og med aksjer. Dette gjelder også for visse kryptovalutaer, der den mest populære er BTC.

Hvorfor er dette viktig

Protokollens syntetiske eiendeler, Synths, er sikret gjennom Synthetix Network Token (SNX). Som driver verdi og likviditet til underliggende eiendeler, samtidig som den gir økt tilgjengelighet til tradisjonelle finansielle eiendeler og nye handelsstrategier.

Ikke glem at det også finnes binære opsjoner som en måte å kjøpe en posisjon på et ja eller nei-utfall over en forhåndsdefinert tidsramme. Synthetix-økosystemet kan til og med belønne handelsmenn ved å tilby kapital til ulike deler av Synthetix-økosystemet.

Synthetix ble opprinnelig styrt av Synthetix Foundation, en ideell stiftelse opprettet i Australia. Imidlertid ble kontrollen overført til tre desentraliserte autonome organisasjoner (DAOer) i 2020.

ProtocolDAO

Kontrollerer finansiering for protokolloppgraderinger og endringer i Synthetix smarte kontrakter, GrantsDAO. Kontrollerer finansiering for samfunnsforslag om offentlige goder på Synthetix SynthetixDAO: Kontrollerer finansiering for enheter som fremmer nettverkets utvikling

Synthetix gir eksponering for et bredt spekter av både krypto- og ikke-krypto eiendeler på en desentralisert, tillatelsesløs og sensurresistent måte. Slik at man kan delta i DeFi-økosystemet selv om man ikke eier noen av disse eiendelene.

Hvordan fungerer Synthetix Network Token

For å begynne å handle med Synths, kan du benytte deg av flere metoder. Den første er å kjøpe ETH på en børs, bytte den ETH for USD på Kwenta. (En dApp som tillater handel på Synthetix-nettverket) og deretter handle for andre Synths som for eksempel sBTC.

Den andre metoden er å skaffe SNX-tokens på en børs, stake dem på Mintr og opprette synths mens du begynner å handle dem på Kwenta.

På Synthetix er alle Synths som opprettes gjennom staking av SNX-tokens sikret med en kollateraliseringsgrad på 750 prosent. Som bestemmes av samfunnsgovernance (og kan endres). Stakers må manuelt håndtere forholdet sitt på Mintr ved å lage sUSD hvis det er for høyt. Eller brenne sUSD hvis det ender opp med å være for lavt.

Ved å stake SNX og lage sUSD tar brukere i praksis på seg gjeld. Som gjenspeiler mengden sUSD som må brennes for å frigjøre stakingen av SNX. Dette representerer igjen en del av all gjeld på Synthetix og er denominert i sUSDT. Og gjelden øker eller reduseres i samsvar med tilbudet av Synths, samt deres valutakurser. Se også Staking Appen til Synthetix.

Hvem er grunnleggerne av Synthetix Network Token

Kain Warwick er grunnleggeren av Synthetix, en derivatlikviditetsprotokoll på Ethereum, og leder for tiden teamet for dets fremtidige utvikling.

Han har tidligere erfaring med å bygge kryptobetalingsplattformer i Australia, den største av dem er Blueshyft. Viktigere, han var den ikke-utøvende direktøren der.

Før det var Warwick også medlem av rådgivende råd i Blockchain Australia, samt medlem av rådgivende styret i The Burger Collective.

Som tidligere nevnt ble prosjektet opprinnelig grunnlagt som Havven og samlet inn 30 millioner dollar tidlig i 2018 gjennom sin Initial Coin Offering (ICO) og salget av deres native token SNX fra store kryptofond.

Det er to andre fremtredende medlemmer av Synthetix-kjerne-teamet: Justin Moses og Clinton Ennis.

Justin Moses er teknologidirektør (CTO) hos Synthetix og har vært med prosjektet siden starten. Før han ble med i Synthetix, var Moses direktør for ingeniørvirksomhet hos MongoDB. Han har omfattende erfaring med storskala systemer, med spesialisering i design og implementering.

Synthetix sin seniorarkitekt, Clint Ennis, har over 18 års erfaring innen programvareteknikk. Kommer fra tradisjonell finans, jobbet Ennis som arkitektleder hos JPMorgan Chase.

Hva gjør Synthetix Network Token unikt

Det er visse ting som gjør Synthetix Network virkelig unikt. Mest bemerkelsesverdig er evnen for hvem som helst å konvertere Synths uten behov for en motpart.

Enhver Synth kan handles for enhver annen Synth på Synthetix Exchange, og funksjonaliteten den har gir en nesten uendelig likviditetsnivå.

En annen innovasjon Synthetix-nettverket tilbyr er handel peer-to-contract (P2C), der selve handlene utføres raskt og enkelt – alt uten noen ordrebok. Et distribuert basseng av tokens-eiere er ansvarlig for å gi denne sikkerheten på plattformen, samt opprettholde stabiliteten i hele børsen.

Synths kan være i hvilken som helst form og er merket med et prefiks «s» – fiat synths ser ut som sEUR, sUSD, og så videre.

Brukere trenger ikke å handle med samme type Synth som opprinnelig ble laget. Så lenge Synthen som brukes for betaling har samme markedsverdi, vil den bli akseptert av systemet.

Hva gir Synthetix Network Token verdi? Når en bruker lager Synths, blir de en del av plattformens gjeldsbasseng. Mengden av det totale gjeldsbassenget tilsvarer den totale verdien av alle Synths på nettverket. Gjelden kan øke og avta uavhengig av den opprinnelige verdien av de lagde Synths. Og brukerne er utsatt for å miste verdi på grunn av volatilitet eller prisendringer. Synthetix-systemet har en krav om sikkerhet, med en sats på 750 prosent. så hvis en bruker ønsker å lage 1000 sUSD, må de sette inn 7500 USD.

Hvor mange Synthetix Network Tokens (SNX) er i omløp

Den maksimale forsyningen av SNX er 212 424 133 tokens. For øyeblikket er det 327 769 196 SNX i omløp.

Gjennom sin Initial Coin Offering (ICO) solgte Synthetix over 60 millioner tokens og samlet inn 30 millioner USD.

Av de 100 000 000 tokensene som ble solgt i ICO-en, ble 20 prosent distribuert til teamet og rådgiverne, 3 prosent. Ble tildelt til belønninger og markedsføringsinsentiver, 5 prosent. Gikk til partnerskap, og 12 prosent ble gitt til Synthetix Foundation for å finansiere videre utvikling.

Annen teknisk informasjon

Synths bruker desentraliserte orakler, som er smartkontraktbaserte prisoppdagelsesprotokoller som kan spore prisene på de representerte eiendelene. Dette tillater brukere å holde og bytte Synths selv når de ikke eier de underliggende eiendelene. Gjennom dette kan Synths gi eksponering for eiendeler som vanligvis ville være utilgjengelige for gjennomsnittsinvestoren innen krypto. For eksempel gull eller sølv, samtidig som de lar dem handle raskt og effektivt.

På grunn av at Synths er basert på Ethereum, kan brukere sette dem inn på andre deltakende DeFi-plattformer. Som Uniswap og Curve, og bruke dem til å tilby likviditet og tjene renter. Synths og derivater er viktige når det gjelder å bygge markeder som vil nå likevekt, og dette oppnås ved å lette prisoppdagelse og bidra til å sikre mot volatilitet.

En annen integrert del av Synthetix-nettverket er Kwenta, en desentralisert børs (DEX) som tillater handel med Synths. Til forskjell fra andre DEXer har Kwenta ikke en ordrebok og bruker peer-to-contract trading. Noe som betyr at alle handler utføres mot en smartkontrakt som kan tilby uendelig likviditet.

Kwenta-brukere har muligheten til å kjøpe og handle med 13 forskjellige kryptovalutaer og inverse kryptovalutaer, syntetisk gull og sølv, samt syntetisk fiat-valuta.

Hvordan bruke Synthetix Network Token

Hovedmålet med Synthetix-plattformen og grunnen til at den ble opprettet, er å tillate brukere å handle Synths. Innehavere av Synths kan ta en lang posisjon i en eiendel og satse på at prisen vil øke, eller ta en kort posisjon i en eiendel og satse på at prisen vil synke.

Ved å stake SNX kan innehavere opprette nye Synths, samle belønninger og se at beholdningene deres vokser som et resultat.

Hvordan velge en Synthetix Network Token-lommebok

For å bruke Synthetic Network Token, må du ha SNX-tokens i en ERC-20-kompatibel lommebok og deretter koble den lommeboken til Synthetic Exchange.

Hvis du vil stake SNX-tokensene dine eller lage Synths for en bestemt hensikt, begynner du med å låse SNX som sikkerhet i lommeboken din. Brukere må oppfylle kravet om 750 prosent sikkerhet. Der all laget Synth er relativ til dette sikkerhetskravet og verdien av SNX låst i lommeboken.

Når du velger en lommebok for lagring og handel med SNX, er det mange alternativer.

Maskinvarelommebøker (også kalt kalde lommebøker) som Ledger eller Trezor tilbyr den mest sikre løsningen med offline lagring og sikkerhetskopi. Imidlertid pleier de å være dyrere og mer kompliserte å forstå, så de er sannsynligvis bedre egnet for erfarne brukere med store mengder SNX-tokens som skal lagres.

En enklere, og vanligvis gratis, alternativ er programvarelommebøker. Disse kan lastes ned til smarttelefonen eller datamaskinen din og kan være kustodiale eller ikke-kustodiale. Disse er mer praktiske for transaksjoner, men mindre sikre enn sine maskinvaralternativer, noe som betyr at de er bedre egnet for uerfarne brukere med mindre mengder SNX-tokens.

Online lommebøker eller børser

Til slutt er det online lommebøker eller børser, kjent som varme lommebøker, som kan nås med en nettleser. Disse er mindre sikre enn alternativene og krever at brukerne stoler på en plattform for å administrere SNX-tokensene sine. Disse er best for brukere som holder små mengder SNX-tokens eller gjør hyppige handler. Bare sørg for å velge en tjeneste med sterke sikkerhetstiltak og et godt omdømme.

Kriptomat tilbyr en sikker lagringsløsning som lar deg både lagre og handle SNX-tokensene dine uten problemer. Å lagre SNX-tokensene dine med Kriptomat gir deg sikkerhet på bedriftsnivå og brukervennlig funksjonalitet.

Å kjøpe og selge SNX, eller bytte dem mot andre kryptovalutaer, skjer på et øyeblikk når du velger vår sikre plattform som lagringsløsning.

Synthetix Network Token (SNX) Staking

SNX Tokens som Kjernen av Synthetix-økosystemet

SNX-tokens driver hele Synthetix-økosystemet og brukes som sikkerhet for å lage Synths. De som eier SNX-tokens kan stake dem og tjene en del av gebyrene som genereres ved bytte av disse Synths.

Konklusjon

Synthetix er i frontlinjen av DeFi-bevegelsen og tilbyr syntetiske eiendeler til brukere over hele verden. Noe som gir tilgang til spesialiserte handelsstrategier som et resultat av dette. Når man tar hensyn til størrelsen på tradisjonelle finansmarkeder, har det potensial til å virkelig skape et massivt tokenisert marked for digitaliserte virkelige verdens eiendeler på Ethereum Blockchain.

Synthetix Network Token FAQ

Hvordan Kjøpe Synthetix Network Token (SNX)

Å kjøpe SNX er så enkelt som å besøke, for eksempel, Binance sin, side om hvordan du kjøper Synthetix og velge foretrukket betalingsmetode.

Hvordan Selge Synthetix Network Token (SNX)

Hvis du allerede eier Synthetix (SNX) og har det i en Kriptomat lommebok på børsen, kan du enkelt selge det ved å navigere grensesnittet og velge ønsket betalingsalternativ.

Synthetix Network Token Pris

Det er flere faktorer påvirker prisen på Synthetix Network Token. Inkludert inntak og uttak på børser, sentiment, tekniske og fundamentale utviklinger, nyhetsmønster og den generelle økonomiske situasjonen.

Synthetix (SNX) prisen påvirkes også direkte av etterspørselen etter det blant de som bruker nettverket og ønsker å delta i laging og bruk av Synths.

I siste instans blir prisen imidlertid bestemt hvert øyeblikk av den kumulative kjøpingen og salget blant millioner av deltakere over hele verden.

Hold Deg Oppdatert

Du kan holde deg oppdatert på den nyeste prisutviklingen og nyhetene ved å bruke kryptobørser som Coinbase. Er du nysgjerrig på denne kryptovalutaen, kan du lese synthetix whitepaper, her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *