Krypto Nyheter

Kryptovalutafond opplevde en enorm økning

Kryptovalutafond opplevde en enorm økning


Kryptovalutafond opplevde en enorm økning. Fondene opplevde en bemerkelsesverdig ukentlig tilstrømning, nå rekordhøye 2.5 milliarder dollar. Denne økningen sammenfaller med økende interesse for spot Bitcoin ETF-er. Kryptolandskapet utvikler seg dynamisk, med betydelig kapital som strømmer inn i disse fondene. Investorer tiltrekkes av potensialet som tilbys av spot Bitcoin ETF-er, og dette gjenspeiler en bredere trend i finansmarkedet. Økningen i ukentlige tilstrømninger signaliserer økende tillit og deltakelse i kryptomarkedet.

Kryptovalutafond hos store formuesforvaltningsfirmaer, inkludert BlackRock, Bitwise, Fidelity, Grayscale, ProShares og 21Shares, opplevde en betydelig økning i tilstrømningene, og nådde rekordhøye 2.45 milliarder dollar globalt forrige uke, ifølge CoinShares’ nylige rapport.

Den betydelige tilstrømningen tilskrives i stor grad innføringen av nye amerikanske spot Bitcoin-børshandlede fond. Samlet sett har tilstrømningene til digitale eiendomsinvesteringer i løpet av året nådd 5.2 milliarder dollar.

James Butterfill

Sammen med den nylige økningen i kryptoprisene har de totale eiendelene under forvaltning hos disse kryptoinvesteringsentitetene nådd 67 milliarder dollar. Dette markerer det høyeste nivået siden desember 2021, samtidig med toppen av forrige oppgangsperiode på markedet, som påpekt av CoinShares’ forskningssjef James Butterfill.

Økende tilstrømninger indikerer økende interesse for amerikanske spot Bitcoin ETF-er. USA opprettholder sin regionale dominans, og står for 99% av de ukentlige tilstrømningene, som totalt beløper seg til 2.4 milliarder dollar. Fond basert i Sveits og Tyskland opplevde moderate tilstrømninger på henholdsvis 16.7 millioner dollar og 13.3 millioner dollar. I motsetning til dette opplevde Sverige de største regionale utstrømningene, som beløp seg til 26.3 millioner dollar.

Kryptovalutafond opplevde en enorm økning - chart_valutaen

Bildet: Weekly crypto asset flows. Images: CoinShares.

Bitcoin-investeringsprodukter

Som forventet dominerte bitcoin-investeringsprodukter igjen og utgjorde 99% av tilstrømningene forrige uke. Imidlertid økte noen investorer short-posisjonene sine, med tilførsel av 5.8 millioner dollar til short-bitcoin-produkter.

Når det gjelder fond basert på alternative kryptovalutaer (altcoins), ledet Ether med tilstrømninger på 21.1 millioner dollar. Avalanche-fond fikk tilstrømninger på 1 million dollar. Mens Chainlink- og Polygon-produkter begge la til 900,000 dollar – og fortsatte den jevne ukentlige tilstrømningsmønsteret.

Solana-investeringsprodukter klarte imidlertid ikke like bra og registrerte utstrømninger på 1.6 millioner dollar. Ettersom nettverkets nylige nedetid dempet stemningen, ifølge Butterfill.

Investorer i blockchain-aksje-ETF-er valgte også å ta ut profitt forrige uke, noe som resulterte i utstrømninger på totalt 167 millioner dollar. La Butterfill til, i sitt skriv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *