AI-Teknologi

AI-kjærester blir milliard industri

AI-kjærester blir milliard industri

AI-kjærester blir milliard industri. Det er bare et spørsmål om tid før noen bygger den neste milliard-dollar-datingappen som vil koble virkelige brukere med kunstig intelligens-skapt kjærester, ifølge en teknologileder.Greg Isenberg, administrerende direktør i Late Checkout, skrev et blogginnlegg på X der han delte at han møtte en mann i Miami som «innrømmet for meg at han bruker $10 000/måned» på «AI-kjærester.»

«Jeg trodde han tullet,» skrev Isenberg. «Men han er en 24 år gammel singel fyr som elsker det.»

AI-kjærester blir milliard industri- asiatisk - drikker -vin_valutaen.png


Teknologileder

Ifølge en teknologileder er AI-genererte virtuelle kjærester på terskelen til å bli en milliardindustri. I samtalen, X/Kimochii Ai Da Isenberg spurte ham hva han likte med det, er mannen fra Miami sitert på å ha sagt: «Noen spiller videospill, jeg leker med AI-kjærester

Jeg elsker

Isenberg sa at mannen fortalte ham: «Jeg elsker at jeg nå kan bruke talenotater med AI-kjærestene mine.»»Jeg får tilpasse min AI-kjæreste,» fortalte mannen Isenberg. «Likes, dislikes osv. Det er trøst på slutten av dagen.»

Mannen fra Miami oppga sin preferanse for to nettsteder — Candy.ai og Kupid.ai.

AI-kjærester blir milliard industri- mørk-hår_valutaen.png

Den ultimate AI-kjæresteopplevelsen

Candy.ai beskriver seg selv som «den ultimate AI-kjæresteopplevelsen» som tilbyr «virtuelle følgesvenner for immersive og personlige samtaler.»

Kupid AI sier at de bruker AI-algoritmer for å generere virtuelle og fiktive karakterer — eller «følgesvenner» — som man kan kommunisere med gjennom talenotater.

«Det er litt som datingapper. Du er ikke bare på én,» sa mannen fra Miami.

Isenberg sa at han ble «målløs» av møtet og spådde at «noen vil bygge AI-versjonen av Match Group og tjene 1 milliard dollar eller mer.»

Match Group er morselskapet til datingapper som Tinder, Match.com, Hinge, OkCupid og Plenty of Fish.

AI-kjærester blir milliard industri- kvinne på stranden_valutaen

Virtuelle datingpartnere

Nettsteder som Romance.AI tilbyr virtuelle datingpartnere ved hjelp av teknologi som kan etterligne menneskelige interaksjoner i virkeligheten.

En app som Romantic AI «hjelper deg med å skape den perfekte kjæresten som deler interesser og synspunkter med deg. Du kan snakke om alt, få støtte og føle deg behøvd.»

En annen app, Forever Companion, gir brukere muligheten til å chatte med boter basert på populære sosiale mediepåvirkere.Replika, AI-chatbot-programvaren, gir brukerne sjansen til å skape sin egen kjæreste eller ektemann for bare noen hundre dollar.

Plattformer som Nomi.ai og Soulmate oppmuntrer til og med til erotisk rollespill.

Brukere kan tilpasse AI-chatbotens avatar og gi den personlighetstrekk avhengig av om de ønsker en venn, mentor eller romantisk partner.Naturverdenen til meldingene kan ligne «sexting», så enhver erotisk samtale ville måtte inkludere eksplisitte instruksjoner om hva brukeren ønsker å skje.

AI-kjærester blir milliard industri- kvinne i stue_valutaen.png


Replika

Til forskjell fra Replika, som har filtre for å hindre folk fra å bruke åpenbart seksuelt språk, tillater Nomi.ai brukerne å tilpasse AI-boten til sine preferanser ved å bestemme hvilke klær avatar skal ha på seg og hvor åpne de er for seksuell aktivitet.

Brukerne har også muligheten til å gjøre chatbotene sine underdanige eller dominerende.

En gruppe Gen Z TikTok-brukere rapporterte at de «falt for» DAN, ChatGPTs alter ego med en flørtende macho mannlig stemme som noen har sammenlignet med Christian Grey fra «Fifty Shades of Grey.»

En nylig undersøkelse fra Infobip fant at nesten 20% av amerikanerne har flørtet med chatboter. Nesten halvparten av dem — 47,2% — gjorde det av nysgjerrighet, mens 23,9% sa at de var ensomme og søkte interaksjoner.

Nesten 17% sa at de ble «AI-lurt» — noe som betyr at de ikke skjønte at de snakket med en chatbot.

Undersøkelsen fant også at 12,2% søkte seksuell prat innenfor et privat rom.

dfgvz

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *