BitcoinKrypto Nyheter

Bitcoin faller 10% på ukentlig basis men store aktører holder seg med i spillet

Bitcoin faller 10% på ukentlig basis men store aktører holder seg med i spillet

Bitcoin faller 10% på ukentlig basis men store aktører holder seg med i spillet. Dataene indikerer en tydelig trend med akkumulering blant store Bitcoin-holdere. Bitcoin opplevde enda et fall, og tapte omtrent 10% i løpet av den siste uken. Til tross for disse volatile prisbevegelsene, viser Santiments siste analyse at nøkkelaktørene ikke flytter seg når det gjelder BTC-beholdningene sine.

Mens bekymringer og FUD sprer seg innen handelsmiljøene når den 19. april halveringen nærmer seg. Er det også viktig å merke seg at visse hvalgrupper har vist betydelig tillit til Bitcoins langsiktige potensial.

Akkumuleringstrenden

Bitcoin-investorer holder seg stabile. Akkumuleringstrenden er tydelig ifølge data som antyder at lommebøker som inneholder mellom 100 til 1 000 BTC kjøpte 43 489 mynter. Tilsvarende 2,75 milliarder dollar siden 1. mars.

En lignende trend ble sett over lommebøker med beholdninger fra 1 000 til 10 000 BTC. Som samlet 80 544 mynter, totalt 5,1 milliarder dollar i løpet av samme periode. Lommebøker som inneholder mellom 10 000 til 100 000 BTC akkumulerte også 91 732 mynter, verdt rundt 5,8 milliarder dollar.

Disse dataene sammensatt av den kryptoanalytiske plattformen antyder i hovedsak at til tross for kortsiktig markedsturbulens. Forblir storskala-investorer forpliktet til Bitcoin, noe som indikerer en sterk underliggende bullish sentiment mot verdens største kryptovaluta.

Eksperter tror markedet for tiden er i en oppadgående trend. Som sådan forventes akkumuleringsstadiet å fortsette frem til halveringen mens Bitcoin handles innenfor sonen 60 000-59 000.

Bitcoin ETF

ETF-etterspørselen stagnerer Mens on-chain-akkumuleringen forblir sterk. Kan det samme ikke sies for etterspørselen etter spot Bitcoin ETF, som ser ut til å ha stagnert, selv når man ekskluderer ETF-avregningstransaksjoner, ifølge CryptoQuants analyse.

Spot Bitcoin ETF-ene hadde utstrømninger bortsett fra BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT), som var den eneste fondet som registrerte tilstrømninger på 73,4 millioner dollar den 15. april.

Digitale eiendomsinvesteringsprodukter registrerte utstrømninger på 126 millioner dollar forrige uke, hvorav Bitcoin stod for 110 millioner dollar ettersom investorene opprettholdt forsiktighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display