BitcoinKrypto Nyheter

BTC-nedgangen

BTC-nedgangen

BTC-nedgangen. Bitcoin-prisene har falt til sine laveste nivåer siden slutten av februar. Mens kryptomarkedskorreksjonen dypner, men analytikere skylder ikke på belånte derivater denne gangen.Bitcoin-prisene sank til et ni uker lavt nivå rett under 57 000 dollar den 1. mai. Og falt ytterligere 4% på dagen. Aktivaet har nå mistet hele 11% siden samme tidspunkt forrige uke.

Markedsfall og utløsning av belåning er ikke uvanlig for kryptoaktiva, men Glassnode-analytiker James Check mener denne gangen er annerledes.

Store derivatledede avviklingshendelser var et stort trekk i 2021. Oppgangen har blitt sett flere ganger i år. Den siste i midten av april.Imidlertid observerte Check at de ikke var årsaken til kryptokrasjet denne uken i et innlegg på X den 2. mai.

Derivater ikke årsaken «Fondssatser har gradvis avkjølt seg, ikke voldsomt. Noe som er veldig sunt å se,» sa han før han la til:»Dette antyder at vi ikke så et massivt futures marginanrop i går. «Fondssatser er gebyrer satt av derivatbørser for å opprettholde balansen mellom kontraktprisen og den underliggende eiendomsprisen.

Checmate på X

Åpen interesse for Bitcoin futures

Analytikeren produserte enda et diagram som viser at åpen interesse for Bitcoin futures (OI) har avtatt det siste året i BTC-termer.

«Dette sammenligner OI med markedsstørrelsen og viser en relativ reduksjon i belåning,» la han til.

Åpen interesse er antallet utestående krypto-derivatkontrakter som ennå ikke er avgjort.

Check erkjente at futuresmarkedene også opplevde to betydelige avviklingshendelser. Før dette salget, men la til: «Igjen føles det ikke som om derivater var den dominerende faktoren i dette Bitcoin-salget.»

«Istedenfor et derivat-ledet salg, tror jeg dette primært er spotdrevet svakhet, et resultat av både kortvarig salgsside og svakere etterspørsel.»Ifølge Deribit er det rundt 1,3 milliarder dollar i OI. For fredagens Bitcoin-opsjoners utløpshendelse, noe som viser at etterspørselen etter derivater fortsatt er sunn.

Kryptomarkedene blør Total markedsverdi har falt med over 240 milliarder dollar i løpet av den siste uken. Og falt til 2,26 billioner dollar under torsdagens morgentrading i Asia.

Det bredere markedet har krympet med 22% siden det nådde sitt 2024-høydepunkt på rundt 2,9 billioner dollar.

Teknisk analytiker ‘Rekt Capital’ lot seg ikke affisere, og uttalte at markedene har gått inn i en historisk tilbakevendende fase av rekumulering.

Rekt Capital på X

Handlet

BTC ble handlet til $57 469 da teksten ble skrevet, mens ETH hadde sunket 2% til $2 920. Altcoinene var en blandet pose i dag, men Binance Coin (BNB) og Toncoin (TON) hadde større tap.

Mitt syn

Bitcoin er med andre ord, som det har blitt sagt mange ganger tidligere her, bullish. Det at man får en retrace er helt vanlig. Det er slik jeg ser det, et sunnhetstegn. Med andre ord, ikke pump og dump. Det handler kun om at de store investorene skal ta litt av profitten de har tjent før de investerer i kryptovalutaen igjen. Bitcoin er slik jeg ser det, en kryptovaluta som ikke har tatt av enda, men husk – alle investeringer har en risiko for tap av penger, så gjør dine egne undersøkelser før du investerer i markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *