BitcoinTeknisk analyse

Bitcoin er positivt fundamentalt og teknisk

Bitcoin er positivt fundamentalt og teknisk

Bitcoin er positivt fundamentalt og teknisk. Viktige faktorer som standhaftigheten til langsiktige holdere og fallet i miningen, etter bitcoin sin halvering. Understreker Bitcoins grunnleggende styrke.Selv om kryptomarkedet er langt fra toppen i mars. Sier analytikere at grunnlaget for Bitcoin-nettverket fortsatt er sterkt.

Ifølge den siste Bitfinex Alpha-rapporten, understrekes Bitcoins grunnleggende styrke av viktige faktorer. Som standhaftigheten til langsiktige holdere og fallet i gruvevanskeligheter. Disse faktorene indikerer at nettverket er posisjonert for fremtidig verdiøkning.

Bitcoins fundamentale verdier er sterke

On-chain data indikerer at langsiktige holdere ikke selger sine bitcoins (BTC), men har holdt på dem de siste to ukene. Analytikere sier at denne gruppen investorers nylige aktivitet gjenspeiler deres strategiske posisjonering for potensielle inngangspunkter på markedsbunner.

Derimot tar kortsiktige holdere fortsatt gevinst og øker salgspresset. Analytikere avslørte at dette kan være et tegn på panikk og en flytting av likviditet mot altcoins. Noe som potensielt kan reversere prisoppganger hvis de ikke støttes av langsiktige investorkjøp. Hvis disse markedsdynamikkene vedvarer, er det trygt å anta at den kortsiktige bunnen er nådd. Og bitcoins nåværende multi-måneds rekkevidde kan bevege seg oppover.

Disse utviklingene kommer samtidig som gruvevanskeligheten falt med 6%, den største nedgangen siden desember 2022. Vanskeligheten måler hvor mange hashes som må genereres for å validere en Bitcoin-blokk og justeres automatisk hver to uker eller 2.016 blokker.

Reduksjonen i gruvevanskelighet indikerer at antallet Bitcoin-gruvearbeidere har gått ned, og det er mindre utfordrende å validere nye blokker.

«Denne reduksjonen i konkurranse er fordelaktig for de gjenværende gruvearbeiderne, da en seks prosent nedgang i vanskelighetsgrad tilsvarer omtrent en seks prosent økning i Bitcoin-inntekter for samme nivå av databehandlingsinnsats,” sa analytikere fra Bitfinex.«

Kryptomarkedet i uro

Videre har Bitcoin nylig behandlet sin milliardte transaksjon, noe som understreker betydelig aktivitet på nettverket. Den 6. mai, da Bitcoin nådde milepælen, ble over 625 000 transaksjoner utført på nettverket. Noe som indikerer blokkjedens helse og adopsjon som en digital eiendel.

Den nylige økningen i Bitcoin-aktivitet det siste året kan tilskrives lanseringen av nye protokoller som Ordinals og Runes og markedet for spot BTC-børshandlede fond, som har økt nettverkets bruk.

Teknisk

Bitcoin er positivt fundamentalt og teknisk
Bildet: Skjermdump Tradingview

Stabilisering

Ser vi på den tekniske prisutviklingen i bitcoin, er den på god vei til å stabilisere seg. Den har vært nede på 60 000 dollar-området denne uken. Nå, i skrivende stund, har den steget til over 65 200 dollar. Kommer den over 65 417 dollar og får en close der, har den tekniske situasjonen sannsynligvis blitt bekreftet. Dette samsvarer mye med perioden etter de tidligere bitcoin-halveringene. Det virker som om den nærmer seg å kunne begynne turen opp mot 72 000 dollar igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *