Teknisk analyse

AVAX teknisk analyse 16 Mai 2024

AVAX teknisk analyse 16 Mai 2024

AVAX teknisk analyse 16 Mai 2024. Det er mye interessant som skjer i kryptomarkedet generelt nå. Det ser ut til at de fleste kryptovalutaene vil følge bjellekua Bitcoin. Nå skal vi ta en titt på det tekniske perspektivet på kryptovalutaen Avalanche (AVAX)

Månedlig chart

AVAX teknisk analyse 16 Mai 2024-Månedlig chart_valutaen
Bildet: Tradingview

Bullish

AVAX teknisk analyse 16 Mai 2024. Avax er på linje med Bitcoin og ser ut til å gjøre seg klar for en opptur. Den ligger nå ved støtteområdet på 34,3 ish. Det må sies at man aldri skal ta utgangspunkt i en candlestick som ikke er lukket. Men hvis den lukker bullish eller former en doji, samt med tanke på støtteområdet og de fundamentale forventningene til Bitcoin, er det godt mulig at AVAX vil følge etter.

Daglig chart

AVAX teknisk analyse 16 Mai 2024-Daglig chart chart_valutaen
Bildet: Tradingview

Konsolidering

Det daglige chartet viser en liten konsolidering med bullish bias. Vi kan se at den har en lower high ved de blå pilene. Det betyr at den har en «uptrend«. Kontrastert med det månedlige chartet, hvor den har hatt en downtrend.

4 H chart

AVAX teknisk analyse 16 Mai 2024- 4 chart chart_valutaen
Bildet: Tradingview

Tydeligere

På 4h-chartet ser vi det tydeligere. Her har vi en higher low og en uptrend, samtidig som den viser en downtrend med lower highs. Det vi ser er at det holder på å forme seg en trekantformasjon i konsolideringsområdet, med en veldig god støtte.

Oppsummert

AVAX viser tegn til en potensiell opptur og speiler Bitcoin i bevegelsene sine. For øyeblikket ligger prisen rundt støtteområdet på 34,3. Selv om det er viktig å vente på at en candlestick lukkes før man trekker konklusjoner, gir nåværende markedsdata grunn til optimisme. Dersom AVAX lukker bullish eller former en doji, kombinert med støtteområdet og de positive forventningene til Bitcoin, er det sannsynlig at AVAX vil følge etter og oppleve en prisoppgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display