Teknisk analyse

Analyse NZDCHF Uke 21 2024

Analyse NZDCHF Uke 21 2024

Analyse NZDCHF Uke 21 2024. NZDCHF hadde en tydelig bullish bias forrige uke. Den handlet for det meste sidelengs, men et brudd var ventet av mange analytikere. Dette bruddet kom, og valutaparet klatret så høyt som til 0.57747-området. Etter å ha nådd dette nivået, konsoliderte NZDCHF seg og avsluttet uken med en sterk ukentlig close. Dette markerer en viktig teknisk milepæl og indikerer potensiale for videre oppgang i kommende uker.

Månedlig

Analyse NZDCHF Uke 21 2024-Månedlig_valutaen
Bildet: MT4

Valutaparet konsoliderte godt før et tydelig brudd gjennom 0,54418-området. Dette ble bekreftet av et sterkt bullish candle på månedschartet. Det er nå uten tvil et godt bullish moment i valutaparet. Man må imidlertid huske at retracements kan forekomme, spesielt når man ser på det månedlige charten

Ukentlig

Analyse NZDCHF Uke 21 2024-ukentlig_valutaen

Den ukentlige candlen er sterkt bullish. Den lukket ganske høyt, med en veldig liten hale. Det betyr med andre ord at det ikke var mange som hentet inn profitten sin før markedet stengte på fredag. Neste motstandsområde på den ukentlige charten er rundt 0,56360-området. Det er en god sannsynlighet for at vi ser at den ønsker å gå mot dette området. Støtteområdene er 0,54418 og 0,54490.

Daglig

Analyse NZDCHF Uke 21 2024-daglig_valutaen

0,55418-området er en meget god støtte. Det vil med andre ord bety at den kan bevege seg ned mot dette området, med tanke på at den er så bullish som den er på de større tidsrammene. 0,56360-ish området er første støtte. Et brudd over det området vil føre NZDCH til 0,56904.

1H

Analyse NZDCHF Uke 21 2024-1-H_valutaen

Skal man se på kontkrete områder man kan kjøpe og selge. Er det nå noen nøkkelnivåer med tanke på s


Første området er 0,5545. Det andre er 0,55218, som charten viser. I forhold til disse områdene må man se etter kjøpssignal og sette en take profit basert på motstandsområdene.

Oppsummert.

NZDCH er sterkt bullish. Den har brutt motstandsområdet og fått bekreftelse på at den kan fortsette videre oppover. Det laveste nivået vi kan forvente oss er 0,54684. Det er liten grunn til å tro at dette støtteområdet ikke skal holde. Skal man kjøpe seg inn i dette valutaparet, må man vente på riktige kjøpssignal og sette en take profit etter eget risikonivå.

Potensielle kjøps omrader, er på: 0,5545. 0,5528. 0,550000. 0,54684

Denne analysen av NZDCHF uke 21 2024 er kun ment for informasjonsformål. Den reflekterer kun forfatterens personlige meninger og er ikke en oppfordring til å kjøpe eller selge valuta. Vennligst vær oppmerksom på at valutamarkedet er svært volatilt og risikabelt. Historisk ytelse er ikke en garanti for fremtidige resultater. Du bør alltid utføre din egen research og rådføre deg med en kvalifisert finansiell rådgiver før du tar investeringsbeslutninger. Forfatteren og utgiveren påtar seg ikke ansvar for eventuelle tap eller skader som følge av bruk av denne analysen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display