Teknisk analyse

Analyse NZD CHF uke 27

Analyse NZD CHF uke 27

Analyse NZD CHF uke 27. På oppdrag fra DRA Invest. NZDCHF har, som forventet, hatt en god oppgang. Vi kan også se at den tidligere motstanden vi hadde på månedlig chart nå har blitt ny support. Det månedlige candle er enda ikke lukket, men det neste motstandsområdet er nå 0,5810 på månedlig chart.

NZDCHF Månedlig chart

NZDUSD-uke 27-Månedlig chart_valutaen
Bildet:MT4 Vantage

NZDCHF Ukentlig chart

NZDCHF-uke 27-ukentlig - chart_valutaen
Bilet: MT4 Vantage

Det kan komme en liten retrace, men det nåværende støtteområdet ser veldig sterkt ut. Det er ikke et marked for å gå short, men for å kjøpe eller vente på en eventuell retrace før man fortsetter og går long. Første take profit-nivå er på 0,56206.

NZDCHF Daglig chart

NZDCHF-uke 27-daglig - chart_valutaen
Bildet: MT4 Vantage

Det er et potensielt konsolideringsområde på daglig chart. Det betyr ikke at det er en fare for at den nødvendigvis kan snu seg til å bli bearish. Men at valutaparet trenger en liten pause før det går videre opp.

NZDCHF 1 H

NZDCHF-uke 27-1 H - chart_valutaen
Bildet Mt4 Vantage


1 H Chart viser at NZD har hatt en liten retrace. Med tanke på hvor sterk bullish den er på de større tidsrammene, er dette støtteområder som kan brukes til å kjøpe seg inn på buy signals.

Første støtteområde er 0,56019. Andre støtteområde er 0,55757. Tredje støtteområde er 0,55244. Det siste området man kan vurdere å kjøpe seg inn i, er 0,55270.

Enkelt oppsummert, er NZDCHF fortsatt bullish. En retrace kan forventes, noe som kan brukes til å kjøpe seg inn for videre oppgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display