Krypto Nyheter

Mastercard lanserer P2P kryptonettverk

Mastercard lanserer P2P kryptonettverk

Mastercard lanserer P2P kryptonettverk. Den kjente kortleverandøren, Mastercard lanserer et peer-to-peer-nettverk for å sende og motta digitale eiendeler over landegrenser. P2P-nettverket, kalt Mastercard Crypto Credential, vil betjene brukere i Europa og Latin-Amerika.

Mastercard lanserer en peer-to-peer plattform for kryptovaluta-brukere i Europa og Latin-Amerika.

Mastercard Crypto Credential-nettverket, som er i pilotfase, støtter transaksjoner på Bit2Me, Lirium og Mercado Bitcoin-børsene. Og muliggjør grenseoverskridende betalinger over Atlanterhavet, sa Mastercard i en uttalelse onsdag. Lanseringen av P2P-plattformen er en del av betalingsselskapets satsing på å utnytte digitale eiendeler for grenseoverskridende betalinger. En voksende sektor innen betalingstjenester.

«Etter hvert som interessen for blockchain og digitale eiendeler fortsetter å øke i Latin-Amerika og over hele verden. Er det viktig å fortsette å levere pålitelige og verifiserbare interaksjoner på tvers av offentlige blockchain-nettverk», Sa Walter Pimenta, konserndirektør for produkt og ingeniørkunst for Latin-Amerika og Karibia i Mastercard, i en uttalelse.

Brukere av P2P-nettverket vil også kunne bruke Mastercard Crypto Credential-aliaser for sine transaksjoner. Aliasene, som er kortnavn for kryptolommebøker, er forfengelighetsadresser lik de som tilbys av Ethereum Name Service (ENS) på Ethereum-nettverket.

Funksjonen for lommebokkategorisering vil lette grenseoverskridende betalinger, og hjelpe Mastercard med å ta markedsandeler i den raskt voksende sektoren for remitteringstjenester. Som er kjernen i selskapets satsing på kryptovaluta, ifølge Mastercard. Ifølge data fra FNs internasjonale migrasjonsorganisasjon sendte migranter anslagsvis 831 milliarder dollar i remitteringer verden over i 2022. Opp omtrent 16 % fra 717 milliarder dollar sendt i 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display