Crypto millionærLifestyleUncategorized

19 år og cryptomillionær

19 år og cryptomillionær

De nye millionærene. Før fikk man høre at man måtte jobbe hardt, eller ta en god utdannelse for og tjene gode penger. Det har nok ikke forandret seg. Aksjemarkedet, er kanskje kjedelig for noen. Men kryptomarkedet, har fått mange unge til og interessere seg i økonomi og markedet generelt. I vertfall kryptmarkedet. De unge og lovende, er nok mer åpen for kryptovaluta, en menn i grå dress som jobber i bank. Erik Finman var 19 år da han ble millinær, på kryptohandel. Han kjøpte kryptovalutaen Bitcoin.

2011

Han fikk pengene i 2011, og gjorde en avtale med foreldrene sine. Og den avtalen var som følger. Vist han fikk til og investere pengene med god avkastning. Er det i orden at jeg dropper college? Der var svaret ja. Og det viste seg og ende ganske bra for Finman. Og det var startetn på eventyret. For er det et bevis på at man ikke trenger College for og være smart, så er det Finman. (valutaen.no mener ikke at noen skal droppe skole)

Erik Friman

Erik Friman, gjorde noe annerledes, en det som mange andre unge har gjort før han. Mange har kjønt Bitcoin, når den kun kostet noen få dollar. Holdt Bitcoinen og fått med seg den kraftige oppgangen som kom. Erik Friman fikk en gave i fra bestemoren sin på 1000 dollar, i en alder av 12 år. Han kjøpte Bitcoin for det, i 2012 for en pris av 12 dollar. Han gjordet det bra, og solgte Bitcoinbeholdningen sin i 2013, hadde han tjent 100 000 dollar. Da solgte han den til en mye avere pris en hva den er verdt i dag. Han solgte den til 1200 pr Bitcoin.

Fortjenesten

Det er ikke det, hva han tjente der som gjorde han kjent. Men det han gjorde med fortjenesten han fikk av investeringene sine. Av pengene han tjente, brukte han de på og starte sin eget, onlinge education selskapet «Botangel». Det er så langt tilbake som i 2014, Det viste seg og bli et så bra selskap, at han solgte Botangel for 300 Bitcoin. i følge cnbc skal han nå ha rundt 400 Bitcoin. Der kan du og lese hele artikkelen i sin helhet.

Bitcoin

Han svarer også for påstanden, at mange sier at Bitcoin bare er tall på en skjerm. Men han samenligner, påstanden med dollaren som er i banken. Også den er bare penger på en skjerm. Og her har Finman et utrolig bra poeng. For hva er vel det som er i banken? Penger på en skjerm, kontantene faller mer og mer bort, alt blir handlet elektronisk. I hvertfal, mange av oss gjør det.

Etter at han solgte selskapet sitt for 300 Bitcoin, har han involvert seg med NASA. Finman jobber nå sammen med NASA, og er med i et program, som skal sende en rakket, via et prosjekt som heter ELaNA

Finman, er et godt eksempel på at man trenger ikke og legge seg ned, selv om man blir millionær. Han er et utrolig godt eksempel på og utnytte de mulighetene som er. Han brukte pengene sine fornuftig. Og sier til de som fortsatt ikke har tro på Bitcoin. Slik som investor lengenden Warren Buffet, som har blitt mangemilliardær, på og investere i aksjer et helt liv.

“Deep down, everybody knows cryptocurrencies are the future. Even the bankers and Wall Street know it,” he writes on his Twitter. “The only debate is how long until it completely takes over.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *