valutaen

Norges Kryptomagasin. For deg som liker kryptovaluta, Blockchain & AI-Teknologi.

Krypto Nyheter

Microstrategy grunnlegger Sier Bitcoin kan vokse 80 prosent

Michael Saylor

Se intervjuet nedenfor. Microstrategy grunnlegger, Michael Saylor Sier Bitcoin kan vokse 80 prosent på grunn av søksmålet som SEC har tatt ut mot Binance og Coinbase i følge et intervju med Bloomberg tv

Det at flere og flere mennesker begynner og «godta» bitcoin, som det det er, er med på og øke verdien. Jo mer etterspørsel jo bedre pris, for de som ønsker en økt verdi. Og det er jo noe som alle bitcoin holdere gjør.

Bitcoin er den nye Bitcoin

Og at mennesker har vært forvirret, angående hvilken valuta de bør kjøpe når de ikke er kjent med verken teknologien eller hva en krypto coin er. Er forståelig, men nå er den neste bitcoin her, og det er bitcoin. Om Eth noen gang kommer til å gå forbi bitcoin, som noen har spådd er hardt, og veldig langt frem i tid. Men det må utrolig mye market cap til, så bitcoin er bitcoin.

Fremtiden

I et innlegg i finansavisen, så langt tilbake som 22 september 2022. Når bitcoin kom ned til 19200 dollar, var det mange som mistet troen på den nye valutaen. Men Michael Saylor dro på shopping, og har kjøpt 130 000 bitcoin, som da hadde en verdi på 2,5 milliarder dollar. Personlig eier han 17 732 bitcoins, som han kjøpte til en verdi av 9500 dollar.

Han har uttalt at bitcoin kan komme til å bli verdt, 500 000 dollar i løpet av 2030. Noe som er meget bra, men er en mer konservativ uttalelse en Cathie Wood.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *