Krypto Nyheter

Bitcoin Cash har gått opp nesten 155 prosent på en måned

Bitcoin Cash har gått opp nesten 150 prosent

Det har vært en god måned i kryptoverdenen, og for de som satser på denne type valuta. Det er en kryptovaluta som har hatt en kraftig oppgang og mange som har lagt spesielt merke til. Det er Kryptovalutaen Bitcoin Cash (BCH).

Summen i norske kroner er nå verdt 3183 kroner sammenlignet med 14 juni, som da var på 1106 kroner.

Enorm pågang

Har du investert 1000 dollar 14 Juni, har du 1 juli, sittet igjen med 1500 dollar. Økningen var på 153 prosent, noe som vil si at du har over doblet investeringene dine. Dette er en spennende valuta, når man tenker på at det neste bull run er rett rundt hjørnet, og er mitt i startgropa. Også bitcoin har hatt en bra økning, og det er kjent at det har en positiv korrelerende effekt på nesten hele kryptomarkedet.

Det er stor interesse for den, for på de siste 24 timene økte bitcoin cash med nesten, etter og ha bli listet på EDX og den digitale børsen blir backet av, Fidelity Citadel og Charles Schwab, som er noen veldig kjente navn på Wall Street og ofte omtalt som noen store kjemper på Wall Street. Da var økningen på over 33 prosent på 24 timer. Tilgjengelighet og seriøsitet har mye og si, om ikke alt å si for en kryptovaluta.

Bitcoin (BTC) gikk opp 2,4 prosent i løpet av samme periode, selv om at det ikke er noe tips i og investere i Bitcoin Cash fremfor Bitcoin. Men det er et absolutt stort potensiale i denne kryptovalutaen, som har vært topp 300 på coingecko

Noen av de som skal ha hatt størst interesse for denne valutaen er Sør Korea, siden den skal ha vist et trading volum på over 350 millioner dollar på BCH/KRW.

Spådom

I følge changelly så har bitcoin cash et potensiale til og nå over 700 dollar i løpet av utgangen av Juli, selv om at jeg forholder meg ganske rolig og litt bakpå når det gjelder slike spådommer. Men ingenting er umulig, den er i en god up trend og har fått stor oppmerksomhet etter den oppgangen den har hatt den siste måneden.

De skriver og at Bitcoin Cash, kan ligge på en pris som er på over 8000 dollar i løpet av 2032. Det er det noen år til enda, men det er ingen umulighet at denne valutaen kan sparke godt i fra fremover.

Det blir spådd en god oppgang til desember, men med et etterfølgende fall av kryptoekspertene. Frem til desember, kan den være oppe i over 700 dollar, før den skal falle igjen ned til 130 dollar. Og de spåår gjennomsnittlig en pris på 443 dollar.

Men igjen, man skal være meget konservativ til slike analyser. Det er masse som kan skje fra nå av til desember. Flere dører kan både lukke og åpne seg.

Market Cap

I skrivende stund har den en relativt god market cap, sammenlignet med forrige måned. Det er 5,497,488,231.74 BTC i sirkulasjon, noe som utgjør en market cap på 19,435,913 dollar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display