Krypto Nyheter

Binance sin partner, stopper samarbeidet i september

Binance sin partner i europa stopper samarbeidet, fra og med 25 sepetmber

For og overføre penger, fra en vanlig bankkonto, til en krypto konto til Binance er man avhengig av at bankene er villig til og gå med på å overføre til disse kontoene. Det finnes norske banker som ikke tillater og føre over penger inn på «kypto» kontoer, og kryptobørser.

Nå skjer det hos binance siden samarbeidspartnerens til binance som heter Paysafe Payment Solution, har kunngjort at de ikke lenger ønsker og tilby disse tjenestene til binance etter 25 september.

Noe som gjør at binance må se seg om etter andre samarbeidspartnere når det gjelder bank overføring for sine europeiske kunder, følge coindesk noe som ikke kommer til og være et problem.

Hva slags signal

Hva slags signal gir dette, ut mot resten av verden. Krypto, begynner og bli mer og mer akseptert. Men det sees, og noen gjør sitt beste for og finne sine «sorte får».

USA og Europa, har hele veien vært negativ til krypto og kryptovaluta. Dette er det nok mange grunner til og en av de kan rett og slett være frykt, frykt for ikke og ha kontroll over pengene til «vanlige» mennesker. Det er lett og kamuflere det under andre emner selvfølgelig, og det som kanskje håpes på er at dette skal gi en dominoeffekt for resten av aktørene som kan støtte opp under kryptobørsen binance

Det sender uansett ut et signal og de som sender ut signalene, vet ikke helt hva de holder på med. Det er nå umulig og stoppe denne utviklingen.

Det tar nok lang tid, en gang så kommer nok alt dette til og være en saga. Og man kan tenkte tilbake og riste på hodet, når enkelte banker og myndigheter prøvde å stoppe kryptooverføringer på alle mulige slags forskjellige måter. Med forskjellige unnskyldninger og forklaringer.

Todelt verden

Slik det fremstår nå, så virker det som vi har en todelt verden, eller kanskje man bør kalle det kryptoverden. Vi har Europa og USA, som har gjort hva de kan for og forsøke å stoppe de store kryptobørsene. Binance ble jo og saksøkt, siden de var «uregulert».

Selv om at de for øvrig ikke har gjort noe annet en og tilby tjenester og trade å handle krypto. Nok om det akkurat nå, for her tar det lang tid før menneskene som kontrollerer og styrer ser hvor lett det er og bli hengende langt etter. Det finnes og norske politikere som snakker ned, krypto og blockchain. Kun fordi noe er «nytt» er det ikke farlig, det kalles utvikling.

Hong Kong, ser dette. Klart og tydelig. Slik det har blitt skrevet om tidligere. Hvor Hong Kongs største bank har begynt og pushe igjennom for at bankene skal kunne gjøre det lettere for kundene sine og være i kryptomarkedet. Der har innbyggerne fått handlet det de ønsker og handle innen krypto, som det og ble skrevet om i denne artikkelen.

Forskjellige verdener

Det er nå resultatene begynner og komme i startgropen. Med det menes det, de som legger til rette for utviklingen og er en del av utviklingen. For og et fortrinn i den, slik som Hong Kong. De sier rett ut, at de ikke vil hindre de som ønsker og slå seg ned og utvikle dette. Med det innen krypto, noe som er meget bra for Hong Kong. Det er ikke lange veien og overføre penger til Hong Kong, men det vil ta utrolig lang tid og føre de tilbake igjen, til blant annet USA eller Europa. For når det blir opprettet kontorer, det blir lagt til rette slik at de får etablert seg godt og utvikle seg. Må det være store gode lokkemidler for og kunne komme tilbake, til blant annet USA.

USA

USA, lever jo sin verden. Her er et for lite kunnskap, det er det det er snakk om. Som Kjell Inge Røkke sa en gang. (Uten for øvrig noen sammenligning) » det er mangel på kunnskap over hele fjøla. Og det er det i USA, og de som har kunnskap og kan snakke det frem. Der er de i frykt eller nervøsitet spør du meg, siden det er ingen som går hardt ut offentlig. Enda det er store investering og forvaltningsselskaper som ønsker seg dette. Grunnen til frykten og skepsisen, er fordi det er en fare for at de ikke for kontrollere pengene. Kontrollere pengene til andre.

Det og ha oversikt over øknomien er bra, men da må man spille på lag. Kamme de med hårene, og ikke sette ut piggene. Bare det og ha, et passivt samarbeid er bedre en ingen samarbeid. Her er den store forskjellen på Hong Kong og hele USA.

En ting er sikkert

Men en ting er sikkert, den som får ta del i kryptomarkedet nå. Enten det er selskaper, land, verdensdeler eller byer. Har en stor fordel de neste kommende årene og kanskje til og med tiårene. Men jeg tror det som nå skjer med binance og Paysafe Payment Solution er en av de siste «krampetrekningene» vi ser, i fra bankverdenen. Så fremt ikke alle europeiske bankene finer på at de skal stenge ned alt samtidig. Noe som er tvilsomt.

I så fall, så kommer det til og dukke opp nye løsninger og samarbeidspartnere. Kanskje det blir lettere og gå via bankene i Hong Kong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *