valutaen

Norges Kryptomagasin. For deg som liker kryptovaluta, Blockchain & AI-Teknologi.

Teknisk analyse

Teknisk analyse Første i Juli. EUR/USD GBP/USD EUR/JPY USD/JPY

Teknisk analyse Første i Juli. EUR/USD GBP/USD EUR/JPY USD/JPY

Teknisk analyse Første i Juli. EUR/USD GBP/USD EUR/JPY USD/JPY. Ny måned, nye muligheter. Det som er nevnt tidligere og bli nevnt, igjen er at det bestandig er like spennende og følge med begynnelsen i hver måned. Vi har et månedlig candle som slutter, og et som begynner. Og det forrige kan forhåpentligvis gi oss en indikasjon, vor vi er på vei videre.

Det var ikke de alt for store bevegelsene på alle valutaparene, forrige uke. Noe som ikke var overaskende, og det ble sagt at man måtte være forsiktig om man skulle være inne i markedet.

EUR/USD Månedlig chart

Noen bullishe tegn

Vi har noen bullishe tegn på månedlig chart. Det betyr allikevel at valutaparet har et stort spillerom og bevege seg på. Det er i et relativt stort konsoliderings området. Det presset ganske bra opp forrige måned, og vi ser at det det månedlig candle for Juli, var høyere en over halveis for Mai candle. Dette betyr at den presser oppover. Så åpningen blir spennende og se, men vi kan se litt bullish ut på månedlig.

EUR/USD Ukentlig chart

Opp og ned

Det kan og være bullishe tegn å ukentlig chart. Vi ser at valutaparet har prøvd og komme seg både og gå opp og ned. Den forrige uken var bearish, men under halvparten av det forrige som og var bullish.

Den stoppet da til slutt opp og formet en Doji. Dette er et «nøytralt» tegn. Og betyr at det venter på og ser hvor det vil hen videre. » Det har ikke bestemt seg».

Men regnes ofte for og være bullish. Det er et suportområdet ved 1.0563 området. Det nederste suportområdet. Det skal noe til at det kommer dit med det første. Det er en god uptrend vi ser. Så langt er vi litt bullish enda.

EUR/USD daglig chart

Uptrend

Den er og på en uptrend på daglig chart, men vi ser alliekvel at den har konsolidert bra. Det er er en god del higher lows. Men vi har en higher low. Det siste candle var meget bullish, så vi kan uansett få et lite støt opp. Og her også her litt, bullish på daglig chart.

EUR/USD 4 houre chart

Litt mer bearish

På 4 houre chart får vi et litt mer bearish perspektiv. Det er noen lower highs, og vi har et bearish signal. Det siste candle var og bearish. Det er i en konsolidering. Selve trend er fortsatt bullish. Et brudd igjennom 1.08402 området indikerer en videre nedtur. Per nå, er det ingen tydelige entry signaler på 4 houre chart

EUR/USD 1 H

konsolidering

Også på 1 H ser vi bearish signal. Men forrige uke og på det siste candle så stoppet den, ved og lage en liten suport. Det er i konsolidering. Slik det er nå, er det best og stå litt på vent og se etter tydelige entry signaler om man skal trade.

Nyhetene kommer til og ha mye å si, for hvilken retning det kommer til og ta videre. En nedgang ned til 1.0660 området kan go noen kort kjøpssignaler. Jeg ville ikke prøvd og shorte dette valutaparet pr nå, på grunn av det vi ser fortsatt er bullish på de større tidsrammene. Det er best og observere de første timene.

GBP/USD månedlig chart

GBP-USD-JULI-Manedlig-ANALYSE-månedlig-chart-VALUTAEN.jpg

De samme tendensene

Det er masse av de samme tendensene vi ser på GBP/USD som på EUR/USD. Begge har avsluttet den siste måneden sterkt. Og er litt bullish, men den er i et utfordrende området.

Den har allikevel et lite suportområdet, nedenfor. Som kan føre til en konsolidering. Men, man bør avvente og se åpningen av det månedlige candle. Og gå ned på de kortere tidsrammene. På denne charten, er det ikke nok tydelige signaler, eller set ups til og ta noen klare trades.

GBP/USD ukentlig chart

Bør studeres

Dette bildet bør studeres, nøye. Her har vi og lagt på Fibonacci. Vi har et avsluttende doji candle. Valutaparet, snudde ved 61,8 prosent Fibonacci reatreacement niå.

Det er i en meget bra uptrend. Så her er det først to scenarioer som kan spille seg ut. Markedet kan bestemme seg for og klatre videre, siden det nå står i «nøytral» på grunn av doji, eller en konsolidering. Den er over et suportområdet.

Det anbefales ikke og shorte dette valutaparet på nåværende tidspunkt. Men og se etter et eventuelt kjøspignal. Sitt på sidelinjen og observer.

GBP/USD daglig chart

På denne charten

Det er ikke tegnet på så mye på denne charten. Det som ble tegnet på av fibonacci valgte jeg og ikke slette, slik at du kan se hvor markedet egentlig er i forhold til en mindre tidsramme. Det er litt bullish her, men åpningen av candle vil ha alt og si. Kommer det et kjøpsignal, vil første take profit være ved 61,8 området på fibonacci. Eventuelt og traile stoploss over inngangen du kjøpte for.

GBP/USD 4 H chart

Klar og tydelig

Uptrenden er klar og tydelig, og vi har hatt en reatreace. Den daglige charten, har vist oss at vi kan være bullish, men på 4 H har vi noen lower highs. Det har vært en kraftig oppgang i dette valutaparet forrige måned, så det kan hende vi kun ser en reatreace. Før den forsøker videre opp, jeg ser ingen grunn til og forsøke og shorte her. Men og se etter potensielle kjøpsignal.

GBP/USD 1 H chart

Vært i konsolidering

Den har vært i konsolidering. Det er noen lower lows, men heller ikke på 1 H chart, ser jeg nå noen grunn til og prøve og shorte. Snarere tvert i mot. Får vi en god set up, kan det være vært og gjøre et kjøp. Da eventuelt og traile over entrypunkt. Men det er en ny måned, og er den bullish, så kan vi se en nedgang i begynnelsen av måneden.

EUR/USD eller GBP/USD viser noen tydelige signaler. En nedgang i begynnelse av en måned, trenger ikke og bety at den snur og blir bearish. Skal man trade disse valutaparene på 1 H timeframe, eller høyere, løner det seg og sitte på sidelinjen og observere i starten. Og se etter noen gode set up. Begge valutaparene vil nok være veldig følsomme for nyheter fremover.

De har konsolidert, så her er ingenting skrevet i stein, mer sand i strandkanten.

EUR/JPY månedlig chart

Nesten skummelt

Vi har et nesten skummelt bullish candle, på månedlig chart. Og dette valutaparet endte måneden, ved et resistance området. Selv om at vi har hatt en bullish avslutning, er det på langt nær noe jeg vil kalle et kjøpsignal. Dette betyr usikkerhet. For alt som går raskt opp, kan komme raskt ned. På månedlig chart er det best og vente på en eventuell reatrace, eller bare la den gå.

EUR/JPY ukentlig chart

Luften er litt på vei ut

Det kan se ut som, om at luften er litt på vei ut av dette valutaparet, inntil videre. Det med tanke på at det har hatt en god oppgang, og kan trenge en reatrece. Så det bør observeres, om den er verdt og shorte enda. Det kan være litt risky på denne tidsrammen. Men på ukentlig chart så er ikke en liten nedgang usannsynlig.

EUR/JPY daglig chart

Siste støt opp

Det har forsøkt et siste støt opp, og avsluttet med et bullish candle. Det kan ende det vil forsøke igjen, men det anbefales ikke og kjøpe dette valutaparet, overhodet. Om det skulle fortsette oppover så bør det få gå. Men at det vil gå litt tilbake, er det en sannsynlighet for.

EUR/JPY 4 H chart

Sett om det ble en reatrace

Det er meget skummelt og gå bullish her. Jeg villet ventet så lenge og sett om det ble en reatrace ned til 61,8 prosent fibonacci nivå. Selv om at det finnes noen få støtteområder i mellom. Det er i en uptrend. Men den har vært så bratt, at det virker risky på nåværende tidspunkt

EUR/JPY 1 H chart

Fibonacci

Her ble det ikke tegnet på så mye. Men jeg lot Fibonacci, bli stående. For og illustrere for deg hvor områdene på 4 h chart ble liggende. Valutaparet har flatet ut. Men ingen downtrend på 1 h chart. Det er allikevel noen lower lows. Men det er best og observere, å se om man skulle nærme seg 61,8 prosent Fibonacci før man tar noen avgjørelser på eventuelt kjøp.

USD/JPY månedlig chart

Sterkt bullish

Det er nesten de samme tendensene på USD/JPY som på EUR/JPY. Det har vært sterkt bullish, og forsøker og komme tilbake til der det var tidligere. Noe som ikke er uvanlig, men rettere sagt veldig vanlig. Det er allikevel ikke noe jeg vil satse på og hoppe rett inn i. På den månedlige timeframen så ligger det et støtteområdet 136.915 området. Om det vil ta tid og komme dit, er usikkert. Og man må ned på de kortere tidsrammene og ta en nærmere titt.

USD/JPY ukentlig chart

Tro kopi

Det er nesten en tro kopi av EUR/JPY, og alt man kan gjøre er og vente på en eventuell reatreace om man skal være sikker på den avgjørelsen man skal ta. En kraftig oppgang, og den forsøker videre opp. Men dette er ingen trade jeg vil hoppe rett inn i, på ukentlig chart.

USD/JPY daglig chart

Suportområdet

Det er lite nytt og formidle her og. Vi har tidligere hatt en konsolidering ved det blå området. Et suportområdet. Og et motstandsområdet ved 146.105 området. Så her er det for meg og bare vente på en reatreace.

USD/JPY 4 H chart

Mer muligheter

Det ser ut til og gi litt mer muligheter på 4 h chart, at man kan bruke en eventuell reatreace ned til 140.815, som et potensielt kjøpsområdet. Selv om at det er meget risky. Her må man bare sitte stille i båten og vente.

USD/JPY 1 H chart

Solid og jevn uptrend

På 1 H chart, har vi en solid og jevn uptrend. Den sluttet også måneden, ved trendlinjen. Det er et stabilt tegn. Men, på grunn av de signalene og hvordan de høyere tidsrammene ser ut, så velger jeg kun og sitte på sidelinjen og observere, inntil videre. Noen ganger kan det og ikke trade, være den beste traden.

Konklusjonen, er og vente og se om det «stabiliserer» seg og gir noen tydeligere signal.

Korrelasjon

Korrelasjon kan være veldig lurt og se etter om man er på utkikk etter og trade disse fire valutaprene. Selv om at den ikke har vært så veldig stor, da med tanke på anti/Korrelasjon. Når JPY parene har gåttt opp har EUR/USD og GBP/USD, hatt en tendens til og gå motsatt vei.

Skulle det vise seg at både EUR/JPY og USD/JPY går ned, så kan det gjøre når man ser på korrelasjon at både EUR/USD og GBP/USD, kommer til og presse videre opp.

Nyheter

Det vil nok være en ekstra god idet og sitte forran dataen, og se på charten når nyehtene kommer denne uken, og om ikke resten av måneden. Spesielt nå i begynnelsen, og se om de påvirker så vi får en tydeligere retning på markedet. FXstreet økonomisk kalender

Det er krevende og finne klare kortsiktige entry punkter akkurat nå. Observere nå i starten og vent på gode set up. Men jeg vil være forsiktig med og shorte, noen av valutaparene. JPY, parene har en tendens til og ha høy volatilitet og kan sparke rett opp og rett ned, selv om at jeg venter på en reatreace der.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *