Krypto Nyheter

De beste landene for Kryptovaluta

De beste landene for kryptovaluta

Det er noen som satser hardt på kryptovaluta. Noen land prøver og banne krypto, andre prøver og regulere det, noen vil begrense det og andre land vil ha sin egen krytpovaluta.

Her kommer en liste over det som blir regnet som de mest krypto-vennlige landene i verden

Malta

Det finnes flere krypto-selskaper på Malta. Det inkluderer noen av de største selskapene i verden, relatert til krypto. Som blant annet Binance og OKEx. I tillegg er det mange mindre selskaper i denne industrien, som har etablert seg der

Selskapene Skal ha flyttet til Malta på grunn av landets positive holdning til krypto, og den positive holdningen Malta har til industrien.

Malta har etablert seg som et sentrum for kryptohandel.

Canada

Canada har en positivt holdning til kryptovaluta og krypto-industrien generelt. i tillegg har de også regulert denne industrien. De selskapene som er involvert i kryptovaluta, som finansielle verdipapirer, og kryptobørser må følge de samme reguleringene som bankene og de finansielle institusjonene.

De har også kunngjort at de skal lansere en egen utredning når det gjelder kryptovaluta, stablecoins og digitale valutaer

Den canadiske regjering, inkluderte også kryptovaluta i Emergncies Act. Det betyr at kryptovaluta kan brukes i nødsituasjoner i landet. Dette vedtaket ble tatt så langt tilbake som i oktober 2021.

Det gir landet fullmakt til å håndtere krypto i eventuelle nødsituasjoner og kriser som skulle oppstå i landet.

Emergncies Act, inkluderer alt fra mat og medisiner til transport og kommunikasjon. Ved å inkludere kryptovaluta i Emergencies Act, gir loven myndighetene en fleksibilitet til å bruke alle tilgjengelige midler for å håndtere en eventuell nødsituasjon.

Dette inkluderer alt fra mat og medisiner til transport og kommunikasjon. Ved å inkludere kryptovaluta i Emergencies Act, gir loven myndighetene fleksibilitet til å bruke alle tilgjengelige midler for å håndtere en nødsituasjon.

Slovenia

I Slovenia, blir ikke krypto sett på som finansielle instrumenter som det blir mange andre steder i verden. Men den er en virtuell valuta., noe som betyr at krypto ikke er underlagt de samme reguleringene som blant annet ETF, aksjer eller andre verdipapirer.

Så langt tilbake som i 2018 ble det av myndighetene i Slovenia innført en plan om og ha flat skatt på alle krypto-transaksjoner.

Også her finner man krypto-børsene som Binance, Kraken og Bitpanda.

Nederland

Nederland er positive til Krypto og har flere kryptoselskaper i landet som blant annet, Bitvavo, LiteBit og Bitonic. Dette gjør at Nederlandske investorer får muligheten til og kjøpe å selge kryptovaluta

De har allikevel tatt noen grep, og har reguleringer i krypto-sektoren. og har tatt noen grep for og regulere industrien.

Skattereglene i Nederland, skattlegger kryptovaluta som en formueskatt, samt at vist du driver virksomhet som involverer kryptovaluta kan du være underlagt og betale inntektsskatt på det du tjener i krypto-markedet

Alt i alt, er Nederland et meget krypto-vennlig land, og det er ikke uten grunn at det er flere krypto-børser som har slått seg ned der.

Portugal

Portugal er positive til kryptovaluta, CMVM som er tilsynsmyndigheten i Portugal innen krypto, har regulert den digitale valutaens sektor.

De har også Krypto-børser som har slått rot i landet, det er blant annet Bitpanda og Coinbase. Noe som gjør at investorene i Portugal får muligheten til å kjøpe og selge kryptovaluta, med myndighetenes velsignelse.

I Portugal er krypto underlagt formueskatten.

Tyskland

Myndighetene i Tyskland har ønsker og regulere krypto-sektoren for og beskytte forbrukerne og hindre hvitvasking av penger. Bafin er Tysklands svar på det som vi kaller Finanstilsynet i Norge, og ønsker en global regulering av industrien.

Det er og en større åpenhet og velvilje til at fond skal få lov til og investere og ta del i kryptomarkedet i Tyskland. Der er det åpnet opp opp for at enkelte fond kan investere opp til 20 prosent av kapitalen i krypto. Dette gjelder kun institusjonelle investorer, som på tysk kalles «Spezialfonde» for de fondene som investerer i krypto

Tyskland har en positiv holdning til kryptovaluta, men ønsker samtidig å regulere sektoren for å beskytte forbrukerne og hindre hvitvasking av penger. BaFin, som er Tysklands svar på Finanstilsynet, har uttalt at de ønsker global regulering av kryptoindustrien.

Luxemburg

Luxemburg, har en positiv tilnærming til kryptovaluta og bruk av kryptovaluta. Samt Blockchain teknologien og potensialet som er i industrien. Myndigheten har oppmuntret til og ta del i kryptoindustrien, og fremme utviklingen innen blockchain.

Dette har ført til at kryptobørser og blockchain selskaper har ønsket og etablere seg i Luxemburg.

skatt på krypto i Luxemburg, er underlagt formueskatten, med en skatteprosent på 0.5 prosent, på netto formueskatt.

Singapore

Singapore er veldig positive til kryptovaluta, noe som har ført til at noen av de største selskapene i verden, relatert til krypto har etablert seg i Singapore. Som blant annet Binance, Huobi og Bitmain.

I tillegg er det mange mindre selskaper som har etablert seg i landet, disse er knyttet til kryptohandel og utvikling av blockchain teknologi.

Singapore har ingen spesifikk skatt på kryptovaluta.

Sveits

Sveits har innført en rekke reguleringer når det kommer til krypto. Det som kalles «Distributed Ledger Technology» (DLT). DLT omfatter kryptovaluta og blockchain teknologi.

DLT har gjort at krypto, blir regulert på lik linje som andre finansielle produkter i Sveits. Dette fører til at det er faste rammer og investorene vet hva man må forholdet seg til når de går inn og etablerer seg i krypto-industrien i sveits.

Dette har ført til at Sveits tiltrekker seg kryptoselskaper på grunn av sin gunstige regulering av Distributed Ledger Technology.

Kryptovalutaens fremtid

Det har blitt skrevet om kryptovalutaens fremtid tidligere på denne nettsiden. Dette blir heller ikke siste gangen. Det er land som er positive, veldig positive. Det er lett og se at det blir flyttet penger til de landene som gjør det lettere å drive handel og utvikle blockhain teknologi. Selv om at noen land har en lav skatteprosent på selve kryptogevinsten, eller formueskatten. Vil en etablering i landene som er åpen for krypto, få en positiv effekt. Det blir arbeidsplasser åpnet kontorer og de får å en stor fordel når de er en del av den videre utviklingen av blockchain teknologien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display