Teknisk analyse

Bitcoin-prisen går som forventet

Bitcoin-prisen går som forventet

Bitcoin går som forventet i forhold til forrige analyse. Hvor den gikk i fra 29783 dollar, og har nå gått opp til 30013 dollar. Takeproift 1, var på. 29936 Dollar. Den nå har kommet seg over takeprofit 1, og viste gode bullish bevegelser. Den høyeste prisen var på litt over 30050 dollar per Bitcoin

1 H chart som viser

Reatreace er ikke uvanlig

Om det kommer en liten reatreace er ikke uvanlig. Men den går som forventet. Og det ser ut til at den har lyst og klatre videre. Men 1 H candle er fortsatt i bevegelse.

Forrige analyses chart

Analyse - av - Bitcoin - 21 - Juli - valutaen.no

Utgangspunktet

Her ser vi utgangspunktet, før analysen. Og har nå gått godt over 29936. Den var meget nærme til og komme opp til Takeprofit 2. Som fortsatt er på 30122 dollar. Det er nok en stor sannsynlighet for også takeprofit 2 vil bli nådd.

Oppsummert

Oppsumert, så Bitcoin-prisen går som forventet. De har tatt takeprofit 1. Og vil nå reise seg videre oppover mot takeprofit 2. Det er viktig og huske at ingenting er garanter. Og ta profit, er aldri feil. Er man inne i det i det lange løp, er det bare og holde.

Lukke profit, før en reatreace og kjøpe seg inn igjen. Er en strategi for tradere. En reatreace kommer, det og det er nok også market makers inne i bildet. Da er det enten eller. Er man kald, og holder. Eller selge og være fornøyd når slike muligheter kommer.

Høyere skal Bitcoin uansett.

Les også forrige analyse, som det er linket til i toppen av innlegget.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *