Teknisk analyse

Bitcoin analyse 22 juli

Bitcoin analyse 22 juli

1 H chart

Bitcoin - analyse - 22 - juli - 1 - H - chart

God oppgang

Bitcoin har hatt en god oppgang, i går, og var en liten stund over 30000 dollar, Det ble og formet en higher high. Før det kom inn noen selgere. Den prøver fortsatt og komme seg videre oppover. Men akkurat nå, ligger den på et området som kan gjøre det best strategisk og observere denne kryptovalutaen. Det eringen tydelig retning og se i skrivende stund.

Konsolidering

Den ligger allikevel i konsoliderings-området. Hvor den har ligget en god stund. Noe som er bra om den fortsetter og forme en god suport. Men den viser litt mer bearish tendenser en hva den har gjort tidligere. Det betyr ikke nødvendigvis den kommer til og snu nå. Men at man må vente på en god set up før man kjøper.

Er man inne i Bitcoin for og være med på en stor opptur, og man er overbevist om det. Er det bare og sitte stille og rolig

Bitcoin 4 H chart

Bitcoin  - analyse - 22 - juli - 4 - H - Chart - valutaen.no

Higher low

Når vi ser på 4 H chart. Har det vært en higher low. Noe som er et bullish tegn. Men den kom seg ikke høyt nok til og forme en higher high på 4 h chart. Slik den ligger nå, er det verken, kjøp eller selg signal. Og man må vente på en bekreftelse før man tar en ny trade i bitcoin nå. Kommer den ned til suportområdet ved 29669 området kan man begynne å ta en ny vurdering.

Den bullishe kraften har avtatt litt. Det betyr ikke at den er bearish. Men at man må vente og se på tydeligere signal før man gjør en trade. Og la markedet fortelle oss hva som skjer og hva det kommer til og gjøre videre.

Bitcoin Daglig chart

Bitcoin  - analyse - 22 - juli - daglig - Chart - valutaen.no.jpg

Mindre bevegelser

Daglig chart viser oss at vi har hatt litt mindre bevegelser. Kraften i bitcoinhar blitt litt mindre, ved suportområdet. Ved den dottete linjen er, et området som forteller oss. Får vi en lower low der. Er det mulig vi kan gå ned til et støtteområdet under. Men jeg vil ikke shorte bitcoin over hodet. Rett og slett sitte og vente på et kjøpsignal.

Bitcoin Ukentlig chart

Bitcoin  - analyse - 22 - juli - ukentlig - Chart - valutaen.no.jpg

Bullish på ukentlig chart

Den er fortsatt bullish på ukentlig chart. Den er ved suport nå, Og i tillegg så har den har et godt suportområdet ved 28167 dollar området. Om den skulle nå dit så er den fortsatt bullish slik jeg ser det nå.

Den er og i en uptrend, så nå er det baer og vente på at Bitcoin viser hvilken vei din vil gå fremover.

Bitcoin månedlig chart

Bitcoin  - analyse - 22 - juli - måndelig - Chart - valutaen.no.jpg

Uforandret

På månedlig chart, er det ikke så veldig mye uforandret. Denne månedens candle can man ikke ta med i sin avgjørelse om og trade på de kortsiktige timeframene. Ser man på Juni candle, som var bullish er det ingen grunn til og skifte mening.

Den er ved et solid suportområdet nå. Og denne månedens candle, må komme over halveis nedenfor, Juni candle. For at vi kan si at den har snudd til bearish. Den er som nevnt ved et suportområdet nå.

Oppsummert

Det og ha investert i Bitcoin på lang sikt. Er ingen risiko, om man har god tid. Men den er allikevel litt krevende og trade på kortere tidsrammer. Om man skal ta «rask» profit. Vente på klare og tydelige set up. Fortsatt bullish, men man må være forsiktig, slik markedet ser ut i skrivende stund. Og man må se om suportområdet holder. Det er et solid suporområdet, og det kan komme kjøpsignaler der. Men for nå, er kan det være lurest og kun observere Bitcoin, og se etter gode formasjoner.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *