Teknisk analyse

Bitcoin analyse 22 Juli Head and shoulder

Head and shoulder

Bitcoin analyse 22 Juli Head and shoulder. Bitcoin har hatt en head and shoulder pattern nå, hvor prisen gikk i fra 30265 dollar. opp til der candle lukket seg, ved 31646 dollar. Da ser vi bort i fra en tail som var så høy som 31824 dollar. Den gikk videre ned til 30133, og formet en skulder.

Den skulderen gjordet så bitcoin fikk en nedgang 29712 dollar. Den stoppet, akkurat ved suport området. For hver gang et suportområdet blir respektert, jo sterkere blir det. Noe som betyr at, jo større kraft på det ha for og trenge igjennom.

Bitcoin - analyse - 22 - Juli - Head - and - shoulder - valutaen

Head and shoulder pattern

Bitcoin analyse 22 Juli Head and shoulder. Nå er det en ny head and shoulder formasjon som er på vei og ha formet seg. Her kan utfallet bli en av to.

  1. Det kan komme en nyhet som gir Bitcoin en ny tyngde. Og trenger igjennom suportområdet. Det får vi håpe vi unngår. Siden, det da får et sterkt motstandsområdet og trenge igjennom. Det motstandsområdet er relativt sterkt. Det betyr at det må mye kraft til for og trenge seg igjennom og, for at bitcoin da skal komme seg opp igjen
  2. Det er at det er en «falsk» head and shoulder formasjon som er blitt formet, og vi kan få en oppgang herifra. Noe som kan være mest sannsynlig. Men det er enda ikke kommet noe opplagt kjøpsignal.

Bollinger bands

Også bollinger bands, gir oss ingen indikasjon på trenden og hvilken retningen der er på vei til og ta. Og den ligger nå i skrivende stund, midt i mellom begge linjene. Noe som og tyder på at det er en ubestemt trend/konsolidering.

Oppsummert

Bitcoin, konsoliderer fortsatt. Den har laget head and shoulder formasjoner innad i konsoloideringsområdet. Noe som ikke er farlig i seg selv, med tanke på og kjøpe Bitcoin. det er heller ingenting som tilsier at man nå kan shorte Bitcoin.

Men man må fortsatt observere, denne kryptovalutaen om man er tenkt og trade den, på 1 H timeframe eller høyere.

Fortsatt så er jeg bullish på Bitcoin. Til og med en nedgang i prisen, vil jeg se på som en reatreace.

Når det er sagt så er det på nåværende tidspunk, lurt og holde seg rolig. Og se om Bitcoin går litt ned igjen, til suportområdet. Og da se om Bitcoin respekterer det nivået på nytt. Da kan man kjøpe det på et kjøpsignal. Neste suport under, nåværende suportområdet på 29704, er 28167 ish området.

Er det en falsk head and shoulder, så får vi en oppgang.

Det er heller ingen fundamentale nyheter i markedet, som tilsier at Bitcoin kommer til og gå så langt ned at det trenger igjennom suportområdet. Det kan se ut som om at både kjøpere og selgere, older seg rolig i påvente av noen fundamentale nyheter.

Scalpers marked

Skal man trade Bitcoin, og tjene penger på denne kryptovalutaen, er det scalping som gjelder.

For de som trader på de høyere tidsrammene, er det lurest og avvente. Noen ganger, kan det og ikke trade, være den beste traden.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display