valutaen

Norges Kryptomagasin. For deg som liker kryptovaluta, Blockchain & AI-Teknologi.

BitcoinTeknisk analyse

Sannsynlig Scenario for Bitcoin

Sannsynlig Scenario for Bitcoin

Sannsynlig Scenario av Bitcoin. Bitcoin kan flate ut, noe som det ser ut til og gjøre. Forrige analyse var konservativ, men Bullish. Det er to head and shoulder formasjon. Men ingen bekreftelse på at trenden er synkende, ei heller vil snu.

Mulig utfall

Sannsynlig Scenario av Bitcoin. Bitcoin kan flate ut, noe som det ser ut til og gjøre. Forrige analyse var konservativ, men Bullish.

Sannsynlig – Scenario – for – Bitcoin – valutaen

Det fundamentale spiller en stor rolle inn i denne kryptovalutaen. Det virker som om at investorene sitter på gjerde og venter. At Bitcoin er rolig, er ingen bekymring. Et resultat av at Bitcoin er rolig, er at det rett og slett sitter kjøpere og venter på å komme inn i rett tid, for og få en best mulig pris. Skal vi se på at Bitcoin kan nå, over 31000 området? Det er meget sannsynlig.

Bitcoin har tross alt flatet ut. Selv om at det er en liten head and soulders formasjon, kan det kun være for at det er market makers inne i bildet, og skal ta ut små tradere som, er inne i denne kryptovalutaen.

Nyheter

Det har vært nesten utelukkende positive nyheter for kryptovaluta. Bortsett fra Kuwait, som forbyr denne formen for valuta. Det er noe som jeg ser på som lite sannsynlig vil dra ned Bitcoin prisen, på noe som helst måte.

Så Bitcoin er fortsatt bullish, selv om at man har hatt en head and shoulders formasjon. Det er en like stor sannsynlighet for at den nå er på vei til og flate ut.

Men det er for tidlig og si noe, for sikkert, inntil videre, er jeg bullish. Men kjøper ikke akkurat nå og på nåværende tidspunk.

Markedspykologi

Man og ha i mente, markdspyokologi. Det begynne og komme inn pessimistiske nyheter om et mulig fall blant enkelte. Det er det ikke noe grunnlag for enda. Bitcoin kommer nå til høyst sannsynlig og være drevet av nyheter.

Det er og en siste faktor som har blitt nevnt i tidligere innlegg. Og det er halveringen av Litecoin, noe som høyst sannsynlig vil gi Litecoin en opptur. Da skal det mye til for at den drar i vei, og Bitcoin står igjen på perrongen og ser på at den flyr avgårdet.

Tålmodighetsprøve

Det er en tålmodighetsprøve å vente på Bitcoin, og at den skal gå oppover. Men når markedet er rolig, er det slik at det lønner seg og observere.

Planlegger du og holde valutaen

Planlegger du og holde denne valutaen over flere år, er det slik jeg ser det ingen far og kjøpe nå. Det er ikke den verste summen og komme inn i Bitcoin på nå uansett.

Bull run

Bull run er kommet for og bli. Det vil være ungåelig at den ikke kommer til og gå opp over de neste årene. Det og se noen reatreace, forandrer ingen verdens ting. Det står store investorer, med lommen full av cash. Klare til og kjøpe å drive opp denne kryptovalutaen.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *