Teknisk analyse

Bitcoin analyse uke 45 2023

Bitcoin analyse uke 45 2023

Bitcoin analyse uke 45 2023. Ser vi på bitcoin i forhold til den gode stigningen som har vært tidligere, har optimismen blitt stor. Men kan det være en reatreace som nærmer seg?

Ukentlig chart

Bitcoin analyse uke 45 2023 ukentlig chart

Mye interessant

Det har vært en brå og god opptur. Det er ingen tvil om at bitcoin, kommer til og fortsette reisen oppover. Bitcoin støtet opp til og over 35 000 dollar merket. Ved dette området, så støtte den på et motstandsområdet. Dette motstandsområdet, er relativt sterkt. Dette er en ukentlig chart, oe som betyr at oss, en søyle for hver uke. Den har en tail, og begynt å bevege seg litt nedover. Det som det kan se ut til, på nåværende tidspunkt er at vi kan få en konsolidering, i mellom dagens nivå og 31 000 dollar området. Før en eventuell videre opptur.

God suport

Suportområdet er et godt og sterkt området. Ser man nedenfor suportlinjen, ser man at det som nå er suport, har vært et tidligere motstandsområdet. Det måtte og noen forsøk til før bitcoin, trengte seg igjennom dette mostandsområdet. Dette gir oss en indikasjon på at området er sterkt og bryte seg igjennom, motstatt vei. Det betyr med andre ord, at den trenger mange selgere for og komme seg under det eksisterende suport området.

Kjøpere

En nedgang kan og komme, med tanke på at det er femti-femti. Med kjøpere som er inne i bitcoin nå. Det er helt ok, og det er helt vanlig. Så en eventuell nedgang, bør sees på som en reatrece og en eventuell kjøpsmulighet. Det betyr ikke annet en at man kan kjøpe flere bitcoin, til en rimeligere penge, før den fortsetter oppturen.

Bitcoin analyse uke 45 2023 4 H chart

Tydeligere frem

Konsoliderings området, kommer tydeligere frem på 4 H chart. Her er konsoliderings området, mye tydeligere. Det er allikevel lite selgere involvert. Suporten er sterk, så en potensiell nedgang til 31 000 dollar området er ingen katastrofe i den forstand. Bull runnet er fortsatt like eksisterende. En eventuell nedgang, er kun for at de som har veldig mye pengere inne i bitcoin. Ønsker å ta litt fortjeneste, før de kjøper seg inn igjen og driver bitcoinprisen videre oppover.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

One thought on “Bitcoin analyse uke 45 2023

  • Jan Vidar Morewood

    👍☺️

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display