Teknisk analyse

Oppfølging Bitcoin analyse uke 45 2023

Oppfølging Bitcoin analyse uke 45 2023

Oppfølging Bitcoin analyse uke 45 2023. I forhold til forrige analyse, ble det en oppgang. Den var ikke uventet, overhodet. Den trengte igjennom motstandsområdet. Det var og er mange kjøpere inne i bitcoin nå. Bitcoin formet seg en topp ved 37976 dollar området. Før det nå fikk en ikke uventet nedgang. Det skjer etter de fleste store hopp. Nettopp for at de «store» skal ta litt profitt. Noe som er vanskelig og følge med på, for den «vanlige mann» og nettopp derfor, jeg mener det er viktig og tenke samt å investere i et langsiktig perspektiv.

interessant

Det som er interessant nå, er hvor stor blir nedgangen. Det som tidligere var resistance eller motstandsområdet. Har nå blitt til et nytt suportområdet. Det som blir interessant er om dette området holder. Det er naturlig at bitcoin kan trenge igjennom suportområdet og gå ned til 35500 ish området. Det er ikke et marked for og shorte bitcoin.

Fibonacci

Det fibonacci områrdet som er nå, er ved suportområdet. Dette lover bra for en videre oppgang. Det er vanlig at det kan snu ved 35409 dollar. Fibonaci 23,69 prosent fibonacci reatreacement holder. Det er og i samsvar med første suportområdet. Som er ved 34946 ish. Et suportområdet, er aldri absolutt. Man må se etter kjøpsignal. Men det kan være et området, hvor det kan være en mulighet og kjøpe seg inn. Nettopp fordi at man kan få kjøpe bitcoin, til en rimeligere pris.

Neste steg for fibonacci er 38,2 reatreacement. Dette sees på som et meget realisttisk området. Det er en god og naturlig reatreacement eller pustepause. Det og følge med på bitcoin for en ny inngang er høyaktuelt nå etter en relativt god oppgang.

Bullish candle

De som har og er inne i bitcoin, har hatt tre bullish daily candle. Noe som betyr at den har gått oppover tre dager på rad. Og en enkel regel er. Jo flere ganger bullish candle kommer etterhverandre, jo høyere sannsynlighet for at det kommer et bearish. Det betyr ikke at det ikke kan komme, en rekke ettrer hverandre. Det kan og stige tre måneder på rad, på månedlig basis. Men det kan være vanskelig og lese disse signalene. Og det må så absolutt. ikke tolkes alene. Siden et candle kan pluteselig skyte fart videre oppover, på grunn av for eksempel nyheter. Men de kan brukes i en kombinasjon med andre analyser. Som for eksempel Fionacci, RSI indikatorer, bollinger band eller lignende.

Kosnolideringsområdet

Nednefor suport og 23,6 fibonacci reatreacement, ligger et konsolideringsområdet. Det er et området, hvor markedet. I dette tilfellet, bitcoin kan gå sidelengs en stund, før kryptovalutaen fortsettter videre oppover. Men da er man altså avhengig, av at bitcoin for en kraftigere reatreace.

Uptrend

Bitcoin er i en uptrend. Med andre ord, og her blir det gjentagelse. Det bør sees på som en kjøpsmulighet om bitcoin for en reatreace på daglig chart. Det er og mye bevegelse i denne kryptovalutaen, noe som gjør den vanskelig og trade for de med lite kunnskap om trading. Men en god investering for de som ønsker og har muligheten til å investere langsiktig. Da kommer både bitcoin og pengene dine til og vokse videre.

Bitcoin Daily chart

Oppfølging Bitcoin analyse uke 45 2023. I forhold til forrige analyse, ble det en oppgang. Den var ikke uventet, overhodet. Den trengte igjennom suportområdet. Det var og er mange kjøpere inne i bitcoin nå. Bitcoin formet seg en topp ved 337976 dollar området. Før det nå fikk en ikke uventet nedgang. Det skjer etter de fleste store hopp. Nettopp for at de "store" skal ta litt profitt. Noe som er vanskelig og følge med på, for den "vanlige mann" og nettopp derfor, jeg mener det er viktig og tenke samt å investere i et langsiktig perspektiv. 

interessant 

Det som er interessant nå, er hvor stor blir nedgangen. Det som tidligere var resistance eller motstandsområdet. Har nå blitt til et nytt suportområdet. Det som blir interessant er om dette området holder. Det er naturlig at bitcoin kan trenge igjennom suportområdet og gå ned til 35500 ish området. Det er ikke et marked for og shorte bitcoin. 

Fibonacci

Det fibonacci områrdet som er nå, er ved suportområdet. Dette lover bra for en videre oppgang. Det er vanlig at det kan snu ved 35409 dollar. Det er vist 23,69 prosent fibonacci reatreacement holder. Det er og i samsvar med første suportområdet. Som er ved 34946 ish. Et suportområdet, er aldri absolutt. Man må se etter kjøpsignal. Men det kan være et området, hvor det kan være en mulighet og kjøpe seg inn. Nettopp fordi at man kan få kjøpe bitcoin, til en rimeligere pris. 

Neste steg for fibonacci er 38,2 reatreacement. Dette sees på som et meget realisttisk området. Det er en god og naturlig reatreacement eller pustepause. Det og følge med på bitcoin for en ny inngang er høyaktuelt nå etter en relativt god oppgang. 

Bullish candle

De som har og er inne i bitcoin, har hatt tre bullish daily candle. Noe som betyr at den har gått oppover tre dager på rad. Og en enkel regel er. Jo flere ganger bullish candle kommer etterhverandre, jo høyere sannsynlighet for at det kommer et bearish. Det betyr ikke at det ikke kan komme, en rekke etthervarendre. Det kan og stige tre måneder på rad, på månedlig basis. Men det kan være vanskelig og lese disse signalene. Og det må så absolutt. ikke tolkes alene. Siden et candle kan pluteselig skyte fart videre oppover, på grunn av foreksempel nyheter. Men de kan brukes i en kombinasjon med andre analyser. Som foreksempel Fionacci, RSI indikatorer, bollinger band eller lignende.

Bitcoin 1 houre chart

Oppfølging Bitcoin analyse uke 45 2023 1 h chart

Tydelig

Her ser man det enda tydeligere. Hvordan bitcoin kan gå ned til suportområdet 1. Det ligger på rundt 23,6 fibonacci reatreacement. Dette harmonerer veldig bra i forhold til det som er skrevet ovenfor. Og suporområdet, ved den rød linjen er et meget sterkt området. Det kan nok komme en nedgang ned til suportområdet 1. Der hvor den røde streken på charten er. Som vi nå ser på 1 h chart

Oppsummering

Bitcoin er fortsatt bullish. En potensiell nedgang er ikke hundre prosent sikkert. Det er fortsatt en god del kjøpere som sitter på gjerde. Om det blir formet en doji, kan det være en indikasjon på at bitcoin er nøytral for en stund. Det vil derfor være innteressant om se hvordan den utvikler seg videre mot slutten av uken. Men noen store bevegelser mot helgen, er ikke og forvente slik det ser ut nå. Bitcoin er fortsatt bullish. Og jeg vil gjøre alt annet en og selge Er man inne i bitcoin, skal man bare gjøre som det gamle ordtaket sier. «set and forget». Det betyr at man kjøper og lar det gå. Altså ikke og selge eller shorte bitcoin.

Eier man ikke bitcoin. Kan man kjøpe seg litt inn nå. Og eventuelt kjøpe seg inn ytterligere om nedgangen skal bli vesentlig.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display