BitcoinTeknisk analyse

Bitcoin analyse for uke 46 2023

Bitcoin analyse for uke 46 2023

Bitcoin analyse for uke 46 2023. Det har vært en oppgang for denne kryptovalutaen og markedet generelt. Ser vi på månedlig chart, har bitcoin hatt tre måneder med vekst på rad. Den største veksten for denne oppgangsperioden, var i oktober. Hvor bitcoin, steg i fra 26700 dollar området, og helt opp til 35 000 dollar, før candle lukket seg ved 34 000 dollar ish. Hvor november måned, også var preget av oppgang. Det vil si den måneden vi er i nå. Det nivået som bitcoin befinner seg i nå, har noen utfordringer teknisk sett, for en videre oppgang med det aller, aller første.

La oss ta en titt på månedlig chart over bitcoin.

Bitcoin månedlig chart

Bitcoin analyse for uke 46 2023 månedlig blank chart_valutaen

Rett opp

Prisen har gått rett opp, og er i en tydelig uptrend. Men som ordtaket sier, the trend is your friend untill the end. Nå er det ingen fare for at bitcoin-trenden kommer til og snu. Men en reatreace KAN, være ventet. Det må uansett, presiseres. Månedlig candle er enda ikke lukket, og noen avgjørelse for markedets utvikling kan ikke tas på grunnlag av et «floating» candle. Altså et candle som ikke er lukket, men den kan være med på å gi oss en indikasjon. En indikasjon hvor markedet, er når man da tar en titt på de kortere tidsrammene.

Områder på månedlig chart

Prisen til bitcoin ligger nå ved et mostandsområdet. Det er et ganske sterkt motstandsområdet, som har vært et suportområdet tidligere.Det ligger mellom 35 000 dollar og 38 000 dollar. Dette området har holdt bitcoin i ro. For at bitcoin skal klatre videre, trenger den at den lukker seg over 39 000 dollar. Det er noen små områder ovenfor. Men dette er en meget volatil kryptovaluta. Så disse områdene, kan bitcoin komme seg lett igjennom.

Bitcoin analyse for uke 46 2023

Suport månedlig chart

Det er et suporområdet, lenger ned. Dette er er et godt området. Det skal med andre ord mye til for at dette området tas. Og i det hele tatt, blir testet i det hele tatt. Det er fordi at bitcoin er så bullish nå, og markedet er meget positiv til kryptovaluta markedet.

På sikt

De områdene som er ovenfor, på sikt. Er ved 44 800 området. Der er det noe motstand. Det er opp 7000 dollar i fra dagens nivå. Noe som ikke er et veldig urealistisk sprang på relativt kort sikt, for en kryptovaluta. Når bitcoin kommer seg igjennom dette området, begynner de virkelige magiske områdene og nærme seg. Og får at spådommene til Michael Saylor og Cathie wood, skal bli en ralitet. Er det når bitcoin kommer seg igjennom og forbi 69 000 dollar merket. Og får et månedlig candle som lukker seg godt over det området. Det vil ta litt tid, men det er en absolutt realitet.

Fundamentale

Spesielt med tanke på den fundamentale tilstanden vi har i verden i dag. Alle er ute etter at pengene sine skal vokse. Det er en pessimisme i industrien, både nasjonalt og internasjonalt. Det er høye renter, forbruket har falt. En inflasjon og deflasjon er ventet, og da er råvare og kryptomarkedet et mer aktuelt sted og sette pengene sine. Det er derfor mye penger, som kommer til og strømme inn i dette markedet. Pluss, de som begynner og få øynene sine opp for kryptovaluta. Dette er et fortsatt nytt marked for mange. I tillegg kommer også kryptovaluta til og bli mer og mer tilgjengelig og handle med. Det blir med andre ord, mer en «bruksvaluta». En kun et rent investeringspapir.

Bitcoin ukentlig chart

Bitcoin analyse for uke 46 2023 ukentlig chart

Bullish

Det har vært en stor bullish oppgang. Det er ble og nevnt i forrige analyse. Noe som er naturlig for alle verdipapirer og ikke bare kryptomarkedet og ta en «pustepause» når det har vært store sprang en vei. Det er derfor man nå ikke bør, gå inn å kjøpe seg inn i bitcoin for store summer. I vertfall ikke, om man har investert et betydelig beløp tidligere. Det er ventet en liten nedgang, eller det som kalles reatreace. Bitcoin, er like bullish. Det som skjer når det er en liten midlertidig, nedgang er kun at det er de «store» som har investert betydelige beløp som skal ta litt fortjeneste. Før de eventuelt, kjøper seg inn igjen i markedet.

Stabil

Den uptrenden som har vært til nå, på månedlig chart. Den har vært veldig stabil, og fin. Studerer du charten så ser du, akkurat hva jeg mener. Det har vært en uptrend, men man kan se noen «nedganger». Det som kalles reatreace. Men i det store bildet har bitcoin klatret oppover. Det er det vi kommer til og se i bitcoin fremover og nå.

Suport

Den største suporten er ved 30 000 dollar området. Skulle den komme så langt ned. Er ikke det annet en hva en gylden kjøpsmulighet, til og kjøpe mer bitcoin for en det jeg ser på som en rabatert pris.

Oppsummert

På de største chartene, som månedlig og ukentlig chart. Har det vært en soppas stor oppgang nå, om man er inne i bitcoin. Og har investert en god sum, og har en større enkelt sum man skal inn med igjen. Da bil man ha mest mulig for pengene, kan det være lurt og ha is i magen, å muligens vente på en liten nedgang. Men det er aldri feil og kjøpe bitcoin, det er noe som er en gylden investeringsmulighet for fremtiden. Dette er en valuta som har blitt spådd til og gå over en million. Slik sett så kan man kjøpe nå. Denne analysen, er for og se hvordan den potensielle utviklingen for bitcoin kan utvikle seg i den nærmeste fremtid.

Spare regelmessig

Sparer man i krytpovaluta, og bitcoin regelmessig. Er det ingen vits i og stoppe å kjøpe denne kryptovalutaen, selv om at det blir noen små nedganger. Da er det bare og fortsette med sine investeringer, og samling av bitcoins. Den eneste forskjellen er at man får litt mer når prisen går ned og litt mindre, når prisen går opp. Noen sparer helle regelemssig i kryptovaluta, i stedet for fond og. Bitcoin kommer til og klatre seg til nye høyder på sikt.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display