BitcoinKrypto Nyheter

Krypto-milliardæren Brock Pierce mener Bitcoin er på vei inn i en ekte bull-marked

Krypto-milliardæren Brock Pierce mener Bitcoin er på vei inn i en ekte bull-marked

Krypto-milliardæren Brock Pierce mener Bitcoin er på vei inn i en ekte bull-marked. I det siste har crypto-milliardær og Hollywood-skuespiller Brock Pierce. Satt Bitcoin i søkelyset, og hans nylige uttalelser antyder at vi kan være vitne til starten på en betydelig bull-markedssyklus for den ledende kryptovalutaen.

sentral figur

Brock Pierce, en sentral figur innen kryptovalutaverdenen og medgrunnlegger av Tether. Som er verdens største selskap innen krypto, delte sine tanker i et nylig intervju med CNBC. Han mener sterkt at Bitcoin er på vei inn i et ekte bull-marked. Og at dette kan være begynnelsen på en periode med rekordhøyder.

Historie med å forutsi

«Hver gang vi befinner oss i et virkelig bull-marked, blåser det taket av.» Bemerket Pierce, som har en historie med å forutsi kryptovalutamarkedets trender. Han sammenligner den nåværende situasjonen med at «julen har kommet tidlig,» antyder en tid med spenning og muligens betydelige prisstigninger.

Historiske sykluser

Pierce trekker paralleller til historiske sykluser og påpeker at hver gang Bitcoin går inn i en ekte bull-markedssyklus. Så følger all-time highs ofte i kjølvannet. Han uttrykker spenning rundt muligheten for at Bitcoin kan nå opptil $150 000. Men understreker samtidig usikkerheten knyttet til markedsutviklingen og potensielle uforutsette hendelser.

En interessant observasjon fra Pierce er hans syn på rollen til amerikanske regulatorer i utviklingen av kryptomarkedet. Han påpeker at gjentatte avslag på børshandlede fond (ETF-er) for Bitcoin. På det amerikanske markedet har hindret mange amerikanske investorer fra å delta i denne økonomiske revolusjonen. Han hevder at hvis et ETF hadde blitt godkjent tidligere. Ville amerikanske borgere ha hatt større muligheter til å dra nytte av Bitcoin-veksten og skapt betydelig formue.

Intervju med CNBC TV

Intervju med CNBC TV

Ovenfor er intervjuet, han gjorde med CNBC TV

Innsikt

Brock Pierce’s innsikt gir ikke bare et glimt av markedstrender. Men legger også vekt på betydningen av reguleringer og godkjenning av finansielle instrumenter for å sikre bred deltakelse og rettferdig fordeling av kryptogevinster. Vi fortsetter å følge utviklingen og ser frem til å se om Pierce’s spådommer om et Bitcoin bull-marked vil materialisere seg i de kommende månedene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display