Blockchain

Phuket skal være vertskap for den banebrytende Blockchain to Government Conference (B2GC)


Phuket skal være vertskap for den banebrytende Blockchain to Government Conference (B2GC). Fra 17. til 19. januar 2024. Dette eksklusive arrangementet, som kun er tilgjengelig via invitasjon. Har som mål å utforske den transformative kraften til blockchain-teknologi innenfor offentlig sektor. Arrangementet er et samarbeid mellom nøkkelaktører som Digital Economy Promotion Agency (DEPA). Digital Government Development Agency (DGA), og Electronic Transactions Development Agency (ETDA). I tillegg til Finstable Group, en ledende aktør innen blockchain.

Konferansen vil finne sted på det moderne Blockchain Technology Center (BTC). Som markerer Phukets posisjon som et framvoksende senter for teknologi og innovasjon.

Hovedfokuset for B2GC er å belyse hvordan blockchain kan forbedre offentlige tjenester og bidra til borgernes velferd. Distinguished talere, både fra Thailand og internasjonalt, vil dele innsikter om potensialet til blockchain-teknologien. Dette arrangementet gir en plattform for bransjeeksperter, høytstående tjenestemenn og akademikere til å delta i konfidensielle diskusjoner om fremtiden for masseadopsjon og opplæringsprogrammer knyttet til blockchain i Thailand.

Tre Dager med Innsiktsfulle Sesjoner og Profilerte Talere

Phuket forbereder seg nå til å være vertskap for den revolusjonerende Blockchain to Government Conference (B2GC) fra 17. til 19. januar 2024. Dette eksklusive arrangementet, tilgjengelig kun via invitasjon. Det tar sikte på å utforske den transformative kraften til blockchain-teknologi i den offentlige sektoren. Initiativet er et samarbeid mellom sentrale myndighetsorganer – Digital Economy Promotion Agency (DEPA), Digital Government Development Agency (DGA). Og Electronic Transactions Development Agency (ETDA) – samt Finstable Group, et ledende blockchain-selskap.

Konferansen vil finne sted ved det moderne Blockchain Technology Center (BTC). Som markerer Phukets framvekst som et blomstrende senter for teknologi og innovasjon.

Forskning på Blockchains rolle i offentlige tjenester og borgerfordeler

B2GC fokuserer på hvordan blockchain kan forbedre offentlige tjenester og bidra til borgernes velferd. Anerkjente talere, både fra Thailand og internasjonalt, vil dele innsikter om blockchain-teknologiens potensial. Arrangementet gir en plattform for bransjeeksperter, høytstående tjenestemenn og akademikere for å delta i konfidensielle diskusjoner om fremtiden for masseadopsjon og opplæringsprogrammer knyttet til blockchain-teknologi i Thailand.

Tre Dager med Innsiktsfulle Sesjoner og Profilerte Talere

Konferansen er strukturert over tre dager. Dag 1 vil gi en omfattende oversikt over blockchain-grunnprinsipper og anvendelser. Dag 2 vil inneholde et forum med diskusjoner tilpasset emner valgt av regjeringsrepresentanter og arrangementskomiteen. Den siste dagen vil inkludere avgjørende samtaler med ledende protokoller og en ministerens tale, med fokus på den globale utviklingen av blockchain-teknologi og dets potensial som en vekstmotor for Thailand.

Den imponerende listen over talere inkluderer globale blockchain-luminarier som Dr. Xiao Feng (CEO) fra Hashkey Group. Dr. Xinxi Wang (Co-Founder) fra Litecoin Foundation, Zack Gall (Co-founder & CCO) fra EOS Network. Alex Blagirev (Strategic Initiatives Officer) fra SingularityNET, David Uhryniak (Director of Ecosystem Development) fra TRON Dao, og Sebastian R. Cabrera (VP of Product, National ID) fra Polygon Labs. I tillegg vil prominente lokale figurer som Chatchaval Jiaravanon (Chairman) fra Velo Labs, Passakorn Pannok og Samnret Wajanasathian (Co-Founder CEO og CTO). Fra Bitkub Blockchain Technology, Kanyarat Saenngsawang (Country Manager) fra Sandbox, og Sathapon Patanakuha (Founder) fra Smart Contract Blockchain Studio også dele sine perspektiver.

Å Samle Offentlig og Privat Sektor for Nasjonal Infrastrukturutvikling

B2GC er ikke bare en konferanse. Den fungerer som en unik plattform for dialog og samarbeid, og fremmer forbindelser mellom thailandske prosjekter, globale blockchain-protokoller. Og nøkkelrepresentanter fra privat og offentlig sektor. Distingverte deltakere inkluderer ministeren for digital økonomi og samfunn, regjeringsrepresentanter, akademikere fra ledende universiteter, Web3-ledere og topp-tycoons som Mr. Wichai Thongtang, sammen med ledere fra børsnoterte selskaper som C.P. Group og IFCG. Dette kollektive arbeidet har som mål å fremme Thailands nasjonale infrastruktur.

Å Katalysere Teknologisk Innovasjon og Masseadopsjon

Prestisjetunge enheter som Litecoin Foundation, Hashkey Group, Wanxiang Blockchain, TRON, EOS, SingularityNET, Polygon Labs og BNB Chain. Understreker B2GCs avgjørende rolle som katalysator for teknologisk innovasjon i Thailand og global masseadopsjon av blockchain. Å arrangere arrangementet ved Blockchain Technology Center i Phuket. Understreker byens forpliktelse til teknologi og innovasjon, som eksemplifisert ved å vise cutting-edge løsninger som Zeego-appen for elektriske kjøretøy (EV) og virtuelle virkelighetssimuleringer for opplæring i offentlige funksjoner.

I tråd med sitt engasjement for innovasjon, slår DEPA, DGA og ETDA seg sammen med Finstable. Kjent for sin ekspertise i å bygge bro mellom globale ledere og teknologisk fremskritt på blockchain-arenaen. Samarbeidet tar sikte på å dra nytte av Finstables erfaring innen digital infrastruktur, standardsetting og elektroniske transaksjoner. For å fremme implementeringen av blockchain i Thailand.

Thailandske digitale lommeboken

B2GC går utover det thailandske digitale lommebokområdet ved å understreke blockchains vidtrekkende betydning i offentlig styring, forenkling av tjenester og forbedring av borgernes livskvalitet. Konferansen står som et uttrykk for Thailands forpliktelse til teknologisk fremgang og visjonen om en fremtid drevet av blockchain.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *