Hva er

Hva er Seetee

Hva er Seetee

Hva er Seetee. Seetee, blir ofte omtalt som «Røkkes sitt Kryptoselskap», som er et datterselskap av Aker ASA . Seetee er et selskap i Aker-familien. Vi oppbevarer våre flytende investerbare midler i bitcoin og investerer i spennende prosjekter og selskaper gjennom hele Bitcoin-økosystemet.

Bitcoin er selskapet sin pengebeholdning. Vårt første kjøp var 1 170 Bitcoin, og strategien vår er å hodl. (Betyr og holde)

I følge deres egen side er «Seetee er et selskap i Aker-familien. Vi holder våre flytende investerbare midler i bitcoin og investerer i spennende prosjekter og selskaper i hele Bitcoin-økosystemet»F

Seetee ble etablert med sikte på å utforske og investere i prosjekter som utnytter blockchain-teknologien. Aker har lenge vært kjent for sin nysgjerrighet og vilje til å utforske nye markeder, og med Seetee tar de sikte på å være frontløperne innen blockchain-innovasjon.

Kunngjøring

8. mars 2021, kunngjorde Aker ASA, sin satsing på selskapet Seetee. I Kungjøringen skrev de blant annet:

  1. Å investere i og eie bitcoin.
  2. Bli med i Bitcoin- og bredere blockchain-samfunnet og etablere partnerskap med ledende aktører.
  3. Starte operasjoner for verifisering av Bitcoin.
  4. Bygge og investere i innovasjonsprosjekter og selskaper i Bitcoin- og blockchain-økosystemet.

De Skriver også følgendet

I kunngjøringen, skriver de også at det er: Magnus Granath, Snorre Lorgen og Sverke Lorgen som utgjør lederteamet. Det er de som vil starte Seetees investeringer i Bitcoin, Bitcoin-verifiseringsoperasjoner og innovasjonsprosjekter. Ola Snøve er selskapets Executive Chairman. innebærer det at Ola Snøve tar på seg både styringsansvar i styret og aktiv deltakelse i den daglige ledelsen av selskapet.

Satsing

Seetee satset stort på Bitcoin, og bevilget sitt første kjøp med en sum av 500 millioner norske kroner. Da var kursen til bitcoin, på omtrent 50 000 dollar per Bitcoin. Satsingen skjedde i 2001.

Seetee har allerede gjort betydelige investeringer i flere blockchain- og kryptoprosjekter. Dette inkluderer støtte til utviklingen av desentraliserte finansplattformer, tokenisering av eiendeler, og utforskning av bruken av smarte kontrakter. Disse investeringene reflekterer Seetee’s engasjement for å være en aktiv deltaker i den stadig voksende blockchain-økosystemet.

De samarbeider blant annet med store blockchain aktører, inkludert Blockstream. Blockstream, ledet av medgrunnlegger Adam Back, har sitt hovedkontor i Victoria, Canada. Selskapet utvikler diverse produkter og tjenester for lagring og overføring av Bitcoin og andre digitale eiendeler.

Hos crunchbase. Kan du se selskapets, investeringer.

Samfunnsengasjement

Seetee understreker også betydningen av samfunnsengasjement. Selskapet erkjenner at teknologiske fremskritt også må komme samfunnet til gode. Derfor er de involvert i prosjekter som har en positiv innvirkning på samfunnet og miljøet.

Media

Det har vært mye skriverier i media. Blant annet i fra finansavisen, da bitcoin sank betraktelig og halverte seg i verdi. Det som ikke kom godt nok frem, var langsiktigheten og tidsperspektive til Seetee, sin visjon og horisont.

Allikevel har samme avis, også kommet med positive utsikter, til selskapet. Da med uttalelse fra andre: «Kan få monsterprising på kryptosatsing Kjell Inge Røkke satser knallhardt på kryptoselskapet Seetee. Hvis han tar det på børs, kan prisingen bli svært høy, ifølge Delphi-forvalter Håkon H. Sætre».

Selv om selskapet ikke er de som er mest omtalt nå, i norsk media. Har det alliekvel fått noe internasjonal omtale. Som Ihodl, skriver. «Norsk oljemilliardær lanserer Bitcoin-fond».

Coindesk

Coindesk skriver. (Teksten er oversatt) «vil plassere 100% Bitcoin i skattkammeret til sin nye investeringsenhet. Seetee, eid av milliardæren Kjell Inge Roekke, satser fullt ut på bitcoin».

Artikkel i fra Cryptobriefing

Cryptobriefing skrev følgendet (teksten er oversatt) Norsk industriell gigant Aker oppretter Bitcoin-enhet

Sitat i fra investing

Investing.com, sammenligner Kjell Inge Røkke med Elon Musk. Og skriver følgende:» Aker har en godt utformet BTC-plan som inkluderer å investere alle likvide reserver i BTC. Dette trekket har gitt Aker og Rokke en plass ved samme bord som Elon Musk».

The Street

Thestreet.com Norsk olje-magnat lanserer 58 millioner dollar Bitcoin-enhet for å bli ‘Hodler’. Milliardæren Kjell Inge Rokke sier at en enkelt Bitcoin kan være verdt millioner i en ny økonomisk orden. Norske industriinvesteringsselskapet Aker ASA danner en ny avdeling for å investere i Bitcoin og andre blockchain-teknologier.

Bitcoin.com

Bitcoin.com Har skrevet følgendet. Opprettelsen av enheten, kalt Seetee, kommer med godkjenning fra majoritetseieren i Aker ASA, Kjell Inge Rokke. Milliardæren er Norges nest rikeste mann og kontrollerer Aker ASA, et holdingselskap som investerer i energisektoren.

Norsk olje-magnat dykker dypere inn i Bitcoin. Norsk oljemilliardær Kjell Inge Rokke tror at bitcoin kan være verdt millioner av dollar. Han eier nesten 70% av det industrielle investeringsselskapet Aker ASA, som eier oljeprodusenten Aker BP, som nylig har utvidet seg til grønn teknologi og fornybar energi.

Rokkes entusiasme for bitcoin har påvirket Aker, som nå sier at de er åpne for tanken om å akseptere betalinger i BTC, rapporterte Bloomberg lørdag. «Vi er nysgjerrige på denne teknologien,» ble Aker CEO Øyvind Eriksen sitert på.

Han forklarte at betalingssystemet ennå ikke er konfigurert for å akseptere kryptovaluta, men la til at «ting skjer veldig raskt her.» I tillegg understreket Eriksen at han «ikke er fremmed» for ideen om å motta betalinger i bitcoin.

Akers kommentar fulgte etter kunngjøringen fra Elon Musks Tesla, som har suspendert aksepten av bitcoin som betalingsmiddel. «Vi er bekymret for den raske økningen i bruk av fossile brensler til bitcoin-gruvedrift og transaksjoner, spesielt kull, som har de verste utslippene av all brensel,» sa Tesla.

Som svar på kommentarene fra Tesla og Musk om bitcoins miljøproblemer, bekreftet Aker at Musks siste uttalelser «ikke har endret noe.»

Aksjonær brev

I deres eget aksjonærbrev, skre Kjell Inge Røkke blant annet dette. Sitat.»

Akers beslutning om å gå inn i Bitcoin gjennom Seetee er resultatet av en grundig og fundamental diskusjon om verdi. Jeg har sugd til meg informasjon som en svamp siden sist sommer. Mens dette brevet er måten jeg uttrykker tankene mine på, stammer innsikten min hovedsakelig fra artikler, bøker, podcaster, og videoer, samt samtaler med folk rundt meg.

Kollektiv kunnskap er hentet fra omfattende og strålende materiale produsert av andre. Dette inkluderer Saifedean Ammous, Andreas Antonopolous, Adam Back, Nic Carter, Christopher Cole, Ray Dalio, Michael Green, Hugh Hendry, Reid Hoffman, Lacy Hunt, Jack Mallers, Raoul Pal, Chamath Palihapitiya, Anthony Pompliano, Pierre Rochard, Michael Saylor, Elisabeth Stark, Erik Townsend, og Grant Williams.

Noen av personene nevnt ovenfor er ikke troende til Bitcoin eller enige i vår investeringsteori. Vi liker å dykke inn i konkurrerende narrativer, og nevner dem her i tilfelle leseren ønsker å utforske den proverbial kaninhullet. Det er fantastisk å se at kryptovalutaområdet tiltrekker seg så mange intelligente mennesker fra yngre generasjoner, akkurat som internett gjorde i sin spede begynnelse». Dette er meget positivt, for både, aksjonærer, teknologien. Siden det er en gigant som er fremtidsrettet, er bemidlet. Samt har evnen til og samarbeidet på tvers av forskjellige teknologier. Alt fra Olje og gass, til karbonfangst. Dette kan få fart på prossesen til og gjøre blockchain mer fleksibelt, tilpasningsdyktig og ikke minst miljøvennlig. Det vil også gagne AKER ASA, sine teknologiske fremskritt over hele linja. Dette er bare noen få punkter av fordelene som ligger i at Seetee, har kommet inn i blockchainteknologien. Her ligger link, til Seetee sit aksjonær brev og blogg.

Podkast

Podkasten «Closing the Loop», Eller som på norsk blir: «»Avslutter Sirkelen» er en podkast om Bitcoin. I den vil vi snakke med gründere, utviklere og tenkere som bidrar til utviklingen av denne revolusjonerende teknologien. Link til podkasten til Seetee, ligger her

X

I tillegg til dette, kan du også følge selskapet på X. Hvor de har følgere som blant annet, den kjente kryptoinvestoren Michael Saylor.

Seetee - X_valutaen

Ønsker du og følge selskapet, på x. Er det bare og klikke på bildet. Så kommer du rett til profilen til Seetee.

Fremtiden for Seetee

Med sitt fokus på nyskapning, investeringer i banebrytende prosjekter og samfunnsengasjement, ser Seetee lyst på fremtiden. Selskapet ønsker å være en nøkkelspiller i utviklingen av blockchain-teknologien og bidra til å forme en mer effektiv og desentralisert fremtid. Det er ingen tvil om at Blockchain teknologien, er fremtiden. Det at Seetee, har satset alle rede så tidlig som i 2021, gir dette selskapet en stor fordel. Både at de kan ha teknologiske fordeler med tanke på utvikling. Men også, med tanke på gode samarbeidspartnere.

Som Kjell Inge Røkke selv, har uttalt i følge deres egen hjemmeside»: «We are not going to wait for the
future—we want to join in building it as well! I encourage entrepreneurs to reach out to Seetee. The bigger the dream, the more we listen.»

Med tanke på Seetee sine investeringer i Bitcoin, samt deres langsiktig visjon. I tillegg til at denne kryptovalutaen har et stort potensialet. Vil bare denne gevinsten i seg selv, gjøre selskapet verdt milliarder.

Fremtiden er utrolig lys, med tanke på den omstillingen vi nå er i, både mot Blockchain teknologi og tilpassning der. Men også at verden åpner, seg mer og mer for Kryptovaluta. Selskapet Seetee, sin satsning kan gjøre at de ligger samt har et stort konkurransefortrinn i markedet.

Bitcoin

Oppsummert

Seetee representerer Aker’s spennende inntreden i blockchain- og kryptosfæren. Gjennom aktiv deltakelse, investeringer og samfunnsengasjement viser selskapet sin forpliktelse til å være en drivkraft for innovasjon. Det gjenstår å se hvilke revolusjonerende prosjekter Seetee vil bidra til, men én ting er sikkert – de er på vei mot å forme fremtiden for distribuert teknologi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *