Hva er

Hva er Stellar

Hva er Stellar

Hva er Stellar. Stellar, er et blockchain-nettverk utviklet av Stellar Development Foundation, introduserer innovative løsninger til det økonomiske landskapet. La oss dykke inn i de viktigste aspektene ved denne desentraliserte protokollen og dens native kryptovaluta, lumen (XLM).

Brobygging av Finansielle Grenser

Stellar fungerer som en desentralisert protokoll og bruker åpen kildekode for å muliggjøre sømløs overføring av verdier både nasjonalt og på tvers av grenser. Plattformens kryptovaluta, lumen (XLM), spiller en sentral rolle i å lette transaksjoner og dekke gebyrer for kontoinitialisering.

Lumens og deres Formål

Designet spesielt for Stellar-nettverket, fungerer lumens som valuta for å effektivisere transaksjonsprosesser og kontooppsett. Denne digitale eiendelen handles aktivt under symbolet XLM på ulike kryptobørser.

Stellars Bemerkelsesverdige Ytelse

Innenfor det konkurransedyktige riket av alternative kryptovalutaer skiller Stellar seg ut med en markedsverdi på over 3,3 milliarder dollar. Dets robuste ytelse vitner om effektiviteten i å revolusjonere økonomiske transaksjoner.

Stellars Historiske Reise

Grundig av Jed McCaleb, opererer Stellar Development Foundation som en ideell organisasjon. Innledende finansiering, fra Stripe og andre donasjoner, drev prosjektets oppstart. Driftskostnader opprettholdes gjennom skattefradragsberettigede offentlige donasjoner.

Strategiske Samarbeid og Prestasjoner

I 2018 inngikk Stellar et betydningsfullt partnerskap med TransferTo, utvidet grenseoverskridende betalingsmuligheter til over 70 nasjoner. Bemerkelsesverdig oppnådde det en historisk milepæl ved å oppnå et sertifikat for sharia-kompatibilitet for betalinger og tokenisering av eiendeler. I tillegg ble Stellar valgt som en sentral aktør i IBMs prosjekt med dobbel-pegget stabilmynt.

Stellars utvikling dens engasjement for å fremme økonomisk inkludering og effektivitet, noe som gjør det til en merkbar aktør i blockchain- og kryptolandskapet.

Bekymringer angående Stellar

Stellar, som har rundt 27,3 milliardar myntar i omløp og ein maksimal forsyning på 50 milliardar, vekkjer bekymringar innan kryptovalutamiljøet. Den opphavlege Stellar Foundation hadde over 100 milliardar lumens i omløp, men brende rundt halvparten av desse i november 2019. Denne handlinga skapte ein kortvarig stigning i prisen på XLM, men oppsvinget blei raskt dempa. Myntbrenningar er kontroversielle då dei antyder ein form for manipulasjon som desentraliserte system skal beskytte mot.

Transaksjonsgebyr og Kontrovers

Kvar lumen-transaksjon har eit standard gruvegebyr på 0,00001 lumens. Dette aspektet av Stellar har også vore gjenstand for debatt, særleg knytt til spørsmål om desentralisering og integritet.

Stellars Framtid

Stellars hovudfokus er retta mot utvikling av økonomiar innan område som pengetransaksjonar og banklån for dei som er utanfor rekkevidda av tradisjonelle banktenester. Stellar pålegg ikkje enkeltpersonar eller institusjonar avgifter for å bruke nettverket. Den distribuerte børsmodusen støtta av Stellar gjer det mogleg for brukarar å sende betalingar i spesifikke valutaer sjølv om dei har kredittar i ein annan valuta, medan nettverket automatisk utfører valutavekslinga. Mottakaren kan ta ut sin valutaekvivalent gjennom ein samarbeidspartnar, som for eksempel ein bank.

Som eit tverrgrense-overførings- og betalingssystem som knyter saman finansielle aktørar, har Stellar som mål å redusere transaksjonskostnader og tidsforsinkingar betydeleg. Med liknande arbeidsmetodar som teknologiar som Bitcoin, skil Stellar seg ut med sitt konsensusprotokoll. Den noverande utgåva av Stellar er resultatet av ein 2014-gaffel som skapte Stellar Consensus Protocol (SCP), etter kvilken Stellar vart eit opne kjeldesystem. Under denne protokollen er autentiseringsprosessen for transaksjonar avgrensa til eit utval av pålitelege knutepunkt i staden for å vere open for heile nettverket av knutepunkt.

Sjølv med liknande trekk og forbetringar er det uklart om Stellar vil vinne popularitet, sjølv om handelsvolumet og marknadskapselen sakte aukar over tid.

Er Stellar, XLM Crypto en God Investering

Spørsmålet om Stellar’s kryptovaluta, XLM, er en god investering krever grundig vurdering. Selv om XLM primært brukes til on-chain transaksjoner, kan det også anskaffes som en investering. Før du tar beslutningen om å investere, bør du utføre en grundig undersøkelse av Stellar og XLM. Å konsultere en profesjonell investeringsrådgiver kan også hjelpe deg med å vurdere om XLM passer inn i din portefølje.

Hva er XLM Kryptovaluta

XLM er tokenet som brukes på Stellar blockchain for å betale transaksjonsgebyrer. Det kan også kjøpes på utvalgte børser for andre formål.

XLM Kontra XRP

Kryptovalutaer er generelt designet med et formål i tankene. Mens XRP er tokenet som brukes av Ripple for å lette banktransaksjoner, brukes XLM for å lette grenseoverskridende og tverraktiva transaksjoner på Stellar blockchain. Hvilken som er bedre avhenger av din egen oppfatning og investeringsmål.

Oppsummert

Stellar er et blockchain-nettverk som er utformet for å tillate betalinger på tvers av grenser uten involvering av tredjeparter. Det søker også å omgå begrensningene som vanligvis er knyttet til konvertering mellom forskjellige valutaer og mynter, noe som gjør betalinger raskere og enklere. Se prisen til stellar her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display