BitcoinKrypto Nyheter

BlackRock avdekker gebyrene for Spot Bitcoin ETF i nye søknadsendringer

BlackRock avdekker gebyrene for Spot Bitcoin ETF i nye søknadsendringer

BlackRock avdekker gebyrene for Spot Bitcoin ETF i nye søknadsendringer. Kappløpet om den første SEC-godkjente spot Bitcoin ETF når et kritisk punkt. Med BlackRock‘s iShares Bitcoin Trust og andre ledende aktører, som nå avslører avgiftsstrukturene i deres søknader. Denne artikkelen vil nøye utforske de nylige endringene i BlackRock’s forslag, Sammenligne dem med konkurrentenes gebyrer. Og undersøke den generelle stemningen i markedet, før den etterlengtede beslutningen fra Securities and Exchange Commission (SEC). Det skal skje innen 10. januar.

Siste endring

BlackRocks iShares Bitcoin Trust har i sin siste endring foreslått en Sponsor Fee på 0,30 prosent. Som skal betales kvartalsvis i USD. Konkurrenter som VanEck og WisdomTree avslører gebyrer på 0,25 prosent. Mens Ark/21 Shares til Ark Investment. har redusert sine fra 0,8 prosent til 0,25 prosent. Ikke minst skiller Grayscale seg ut med en betydelig avgift på 1,5 prosent. Det er noe som vekker spørsmål om konkurransedyktighet.

Kappløpet

Mens kappløpet om den første SEC-godkjente spot Bitcoin ETF intensiveres, rettes alle øyne mot den forestående fristen 10. januar for SECs beslutning om disse søknadene. Analytikere og undersøkelser gir motstridende synspunkter om godkjenningsmulighetene, der finansielle rådgivere lener seg mot avslag, mens Bloombergs Eric Balchunas øker oddsen for godkjenning til over 90%, og Polymarket-spillere satser på en 85% sjanse. Crypto-samfunnet venter ivrig på den regulatoriske dommen.

Med fristen for SECs avgjørelse hurtig nærmere, er usikkerheten i kryptovalutamarkedet tydelig reflektert i konkurrerende Bitcoin ETF-søknader. BlackRock’s foreslåtte Sponsor Fee på 0,30 prosent, sammen med varierte gebyrer fra andre aktører som VanEck, WisdomTree, Ark/21 Shares og Grayscale. Gir et komplekst bilde av hva som kan komme. Som investorene venter i spenning, vil de kommende dagene avgjøre om det blir historisk godkjenning eller avvisning av den første spot Bitcoin ETF-en, og hvordan det vil påvirke kryptomarkedet og investorholdninger.

One thought on “BlackRock avdekker gebyrene for Spot Bitcoin ETF i nye søknadsendringer

  • Jan Vidar Morewood

    Et par av søkerne har nå gått ned til 0% på den første 1 B AUM, så dette blir en kamp om kundene fra dag 1..

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display