Uncategorized

VanEck donerer 5 prosent av BTC ETF-inntekter til Bitcoin Core-utviklere

VanEck donerer 5 prosent av BTC ETF-inntekter til Bitcoin Core-utviklere

VanEck donerer 5 prosent av BTC ETF-inntekter til Bitcoin Core-utviklere. Investeringsselskapet VanEck, har nylig annonsert en bemerkelsesverdig forpliktelse til Bitcoin-økosystemet. Ved å love å donere 5 prosent, av profittene fra deres foreslåtte Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF). Til utviklere av Bitcoin Core. Dette initiativet markerer en betydelig bevegelse fra selskapet for å gå utover tradisjonell investeringsinnsats og aktivt støtte utviklingen av kryptovalutaen.

VanEck, som er blant de fremtredende finansinstitusjonene som søker godkjenning for en Bitcoin ETF. Fra US Securities and Exchange Commission (SEC), understreker sitt engasjement for kryptovalutaens langsiktige utvikling. Selskapet avviser betegnelsen «Bitcoin-turister» og understreker at de er forpliktet til å støtte Bitcoin-utviklingen på lang sikt.

VanEck på X

Donerte

For å vise sitt initiativ donerte VanEck en innledende sum på 10 000 dollar til Brink. Et prosjekt viet til å styrke Bitcoin-protokollen og nettverket gjennom forskning og utvikling. I tillegg forplikter selskapet seg til å donere 5 prosent av profittene fra Bitcoin ETF. Forutsatt at det blir godkjent av SEC, til støtte for Bitcoin Core-utviklere gjennom Brink, i minst 10 år.

Brinks fokus på forskning og utvikling for å styrke Bitcoin-protokollen gjør dem til en passende mottaker av VanEcks støtte. Dette initiativet anerkjenner den betydelige rollen som Bitcoin Core-utviklere spiller i opprettholdelsen av desentralisering og innovasjon innen kryptovalutaen.

VanEcks annonsering kommer i forkant av SECs endelige beslutning angående søknadsstatusen for ARK 21 Shares Bitcoin ETF. Som forventes innen 10. januar. Observatører forutsier positiv respons fra regulatoren, basert på den økende interessen for Bitcoin ETF-er blant store finansinstitusjoner.

Forpliktelsen

Denne forpliktelsen fra VanEck signaliserer ikke bare et økonomisk engasjement i Bitcoin-økosystemet. Men understreker også behovet for et samarbeid mellom finanssektoren og teknologiske innovatører. Det gir et positivt signal til andre institusjoner om viktigheten av å støtte kryptovalutaens bærekraftige utvikling. Og oppmuntrer til et bredere samarbeid for å styrke digital økonomi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *