Krypto NyheterKryptovaluta

Michael Saylor Selger MicroStrategy-Aksjer for Å Kjøpe Mer Bitcoin

Michael Saylor Selger MicroStrategy-Aksjer for Å Kjøpe Mer Bitcoin

Michael Saylor Selger MicroStrategy-Aksjer for Å Kjøpe Mer Bitcoin. «Krypto kongen». Michael Saylor igangsetter en salgsstrategi for å avhende MicroStrategy-aksjer til en verdi av 216 millioner dollar. Hensikten bak dette, som tidligere nevnt, er å oppfylle personlige forpliktelser og investere ytterligere i Bitcoin for sin individuelle konto. Ifølge en innlevering til den amerikanske Securities and Exchange Commission planlegger Saylor å selge totalt 310 000 aksjer. Disse aksjene ble opprinnelig tildelt som opsjoner tilbake i 2014, med en utløpsdato satt til april 2024.

Avslørt

Salgsplanen ble avslørt for et par måneder siden. Der Saylor under Microstrategy’s kvartalsvise resultatpresentasjon uttalte at han planlegger å selge 5 000 aksjer per handelsdag fra og med 2. januar. Og fortsette over fire måneder, underlagt en minimumsprisbetingelse. I kvartalsrapporten for det kvartalet stod det at han kunne selge opptil 400 000 aksjer av opsjonene sine innen 26. april 2024.

MSTR

Skaffe mer bitcoin

«Å utøve denne opsjonen vil gi meg muligheten til å håndtere personlige forpliktelser og samtidig skaffe mer bitcoin (BTC). Til min personlige konto,» sa Saylor under samtalen. «Jeg forblir optimistisk med hensyn til MicroStrategy’s utsikter og bør nevne at min eierandel i selskapet. Siden disse salgene vil forblir svært betydelig.»

Det siste kjøpet i desember


MicroStrategy har et betydelig eierskap av bitcoin og innehar rundt 189 000 BTC i sitt lager, etter det siste kjøpet i desember. Dette beløper seg til omtrent 8,5 milliarderdollar, med dagens priser. På tross av en bred nedgang i aksjer knyttet til kryptovaluta. Opplevde MicroStrategy-aksjene en økning på 8,5 prosent på tirsdag. Dette understreker selskapets robuste posisjon i kryptomarkedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *