Hva er

Hva er WINkLink (WIN)

Hva er WINkLink (WIN). WINkLink (WIN) fungerer som en orakel som etablerer forbindelse mellom TRONs blockchain og sentrale systemer. Dette muliggjør utveksling av data mellom blokkjeder og tradisjonelle sentrale systemer.

Mens blokkjeder og tradisjonelle datasystemer er relativt nye, kan disse to systemene ikke sømløst samarbeide. En transaksjon utført på blokkjeden kan ikke bare lagres på et sentralt datasystem, for eksempel en webserver. Ved første øyekast virker ikke dette som et stort problem. Likevel kan det hemme utbredelsen av blokkjedeteknologi.

Data ser annerledes ut på blokkjeden enn på sentrale systemer. Dette skyldes delvis at all data på blokkjeden er beskyttet av kryptografi. Offentlige og private nøkler kan bare brukes på blokkjeden. Et sentralt system kan derfor ikke få tilgang til denne typen data. Blokkjeder bruker også ofte andre programmeringsspråk og protokoller, som Solidity (programmeringsspråk for Ethereum smartkontrakter), ERC20 (token-standard for Ethereum), ERC721 (token-standard for NFT-er på Ethereum) og BEP20 (token-standard for Binance Smart Chain).

WINkLink sikrer at data blir verifisert før det overføres til blokkjeden. På denne måten kan brukere og utviklere være trygge på at dataene er korrekte og kommer fra en pålitelig kilde. WINkLink kan også overføre data fra smartkontrakter til sentrale systemer, slik at utviklere av både blokkjede- og tradisjonelle applikasjoner kan utveksle data mellom de to systemene.

Utviklere har fleksibilitet til å benytte WINkLink for datautveksling mellom TRONs blokkjede og sentrale systemer, noe som gir allsidighet i ulike scenarier.

Forestill deg at en utvikler oppretter en applikasjon for håndtering av forsikringskrav på TRONs blokkjede. Når en bruker rapporterer skader, legger de inn nødvendige detaljer. Tenk deg en situasjon der en bruker opplever stormskade på huset sitt. De oppgir dato, tid, bilder og detaljer om de skadede produktene.

Applikasjonen kan bruke WINkLinks orakel for å hente værdata fra en pålitelig værstasjon. Dette gjør det mulig for applikasjonen å bekrefte om det faktisk var en storm på den angitte datoen ved brukerens adresse. Hvis det er tilfelle, kan applikasjonen deretter spørre sentrale servere om prisene på de skadede produktene for å vurdere omfanget av skaden og beregne brukerens utbetaling.

WINkLink viser seg uvurderlig for utviklere, og gir dem muligheten til å konstruere avanserte applikasjoner. I tillegg drar brukerne nytte av forbedrede dApps når utviklere utnytter orakler som WINkLink for å bygge avanserte og nyttige applikasjoner som kanskje ikke hadde vært mulig ellers.

WIN-tokenet

WINkLink har sin egen digitale valuta kalt WIN, som benytter seg av TRC20-protokollen. Dette er standardprotokollen for tokens på TRON-blokkjeden. WIN har flere funksjoner innenfor WINkLinks økosystem:

 1. Styrefunksjoner: Token-eiere har muligheten til å påvirke fremtiden til WINkLink.
 2. Betaling av transaksjonsgebyrer: WIN muliggjør betaling av transaksjonsgebyrer innenfor WINkLink-plattformen.
 3. Belønning av noder: WIN fungerer som belønning for noder som opererer i WINkLinks nettverk.
 4. Bruk av orakel: WIN blir benyttet for å få tilgang til og utnytte orakelfunksjonaliteten innenfor WINkLink.

Tokenøkonomi Det eksisterer en maksimal beholdning på 999 milliarder WIN-token. Disse tokenene har ennå ikke alle kommet i omløp. Per juli 2022 er 961,74 milliarder token i omløp, noe som utgjør 96% av den maksimale beholdningen.

Fordelingen er som følger

 • 3,75% – Reserver;
 • 5% – Lanseringsplattform;
 • 7% – Plattformutvikling;
 • 9% – Spillpartnerskap;
 • 6,25% – Strategiske partnerskap;
 • 5% – Airdrops;
 • 12% – Fellesskapet;
 • 15% – Seed-salg;
 • 10% – Teamet;
 • 27% – Økosystemet.

Teamet bak WINkLink har ambisiøse planer for kontinuerlig protokollutvikling. Deres fremtidige mål inkluderer etablering av et valideringssystem, et omdømmesystem og et sertifiseringssystem. Disse systemene har som mål å sikre påliteligheten til noder innenfor WINkLink-nettverket. Et nodes omdømme vil styrkes når den kontinuerlig gir pålitelig informasjon. Som et resultat vil nettverket i økende grad stole på disse anerkjente nodene, og gi dem flere muligheter til å tjene WIN-token. Denne tilnærmingen fungerer som en insentiv for noder til å levere pålitelig informasjon konsekvent.

Ønsker du å kjøpe Wink (WIN)? Du kan kjøpe Wink (WIN) gjennom for eksempel Bitpanda. Denne plattformen muliggjør anskaffelse av Wink (WIN) ved bruk av forskjellige betalingsmetoder. Du kan føre over kryptovaluta, i fra andre wallets, eller så kan du sette inn penger via visa eller mastercard, til din Bitpanda plattform. Enten på data eller app, rett på mobilen din.

WIN benytter seg av TRONs TRC20-tokenprotokoll. Selv om dette protokollet kanskje ikke er like utbredt, kan WIN-tokens oppbevares i ulike krypto-lommebøker. Det er viktig å gjennomgå dokumentasjonen til den valgte lommeboken før du overfører WIN-tokens for å sikre en problemfri transaksjon og trygg oppbevaring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *