BitcoinKrypto NyheterKryptovaluta

Robert Kiyosaki Foretrekker Bitcoin Over Gull

Robert Kiyosaki Foretrekker Bitcoin Over Gull

Robert Kiyosaki Foretrekker Bitcoin Over Gull. Den berømte amerikanske forfatteren og entreprenøren Robert Kiyosaki. Har nylig gjentatt sin preferanse for Bitcoin over konvensjonelle eiendeler som gull, sølv og olje, og tilskriver sin favorisering til dens distinkte fordeler.

I et nylig innlegg på sosiale medier forklarte Kiyosaki sin begrunnelse for å anse Bitcoin som overlegen disse tradisjonelle investeringene.

Bitcoin’s Unike pris. Til tross for å eie gull- og sølvgruver og oljekilder, identifiserte Kiyosaki en kritisk begrensning i disse konvensjonelle eiendelene. Deres avtagende verdi med økt utvinning, et problem Bitcoin omgår med sin permanente grense på 21 millioner mynter. Kiyosaki, kjent for sitt vedvarende positive syn på Bitcoin, oppfordrer regelmessig til investering i den digitale valutaen. Han har til og med spådd en stigning til 300 000 dollar. Innen utgangen av 2024, noe som reflekterer hans tillit til dets potensial. I tråd med Kiyosakis holdning, antydet Michael Saylor, som er administrerende direktør i MicroStrategy. Nylig i et intervju med CNBC at Bitcoin er i ferd med å overgå gull i nær fremtid. Saylor refererte til Bitcoin som ‘digitalt gull’, og roste dets fordeler over det fysiske metallet, spesielt dens enkelhet i digital overføring, som unngår de fysiske gullens logistikkhindringer.

Robert på X

Bloomberg ETF-analytiker Eric Balchunas spådde at spot Bitcoin ETF-er kan overgå gull ETF-er i popularitet. Han understreket potensialet for at spot Bitcoin ETF-er enkelt kan overta sine gullbaserte motparter, og signaliserte en endring i investorpreferanser.

Erick Balchunas

Nate Geraci, grunnlegger av ETF Store, har nylig fremhevet bevis på Bitcoin sin økende dominans. Han observerte at de samlede investeringene i ni nye spot Bitcoin ETF-er. De siste to månedene har overgått de samlede investeringene i alle fysiske gull ETF-er de foregående fem årene.

Nate Geraci utkallelse på X

Balchunas bemerket at etter introduksjonen av spot Bitcoin ETF-er i USA, har investorer investert milliarder i produktet, og samlet en total verdi på $55 milliarder i forvaltede eiendeler (AUM), og muliggjort $110 milliarder i transaksjoner siden januar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *