BitcoinKrypto Nyheter

Topp 5 Bitcoin-interesserte land ifølge Google

Topp 5 Bitcoin-interesserte land ifølge Google

Topp 5 Bitcoin-interesserte land ifølge Google. Over 15 år har gått siden Satoshi Nakamoto avduket Bitcoin for verden, og i løpet av denne perioden har betydelige utviklinger utfoldet seg. Til tross for tidlig skepsis, inkludert anklager om å være et pyramidespill og «rottegift». Samt utallige erklæringer om dens død, har Bitcoin dukket opp som en billion-dollar eiendel. Med mange børshandlede fond som nå overvåker dens ytelse på verdens største finansielle scene.

Sammenligninger er blitt trukket mellom dens adopsjonskurve og den for Internett i 1997. Som avdekker sporadiske avvik fra dens oppadgående bane, men en generelt lovende trend. Nylig data fra Google Trends indikerer en gradvis tilbakevending av detaljhandelshandlere til markedet, selv om interessen varierer mellom forskjellige land. Her avslører vi de fem beste nasjonene som viser størst interesse for den ledende kryptovalutaen.

El Salvador troner på topp

El Salvador. Tar Ledelsen Det kommer knapt som noen overraskelse at El Salvador topper Googles søkerangeringer. Dette mellomamerikanske landet skapte overskrifter i 2021 ved å bli det første som offisielt adopterte Bitcoin som lovlig betalingsmiddel.

Siden den gang har landets pro-Bitcoin-leder, Nayib Bukele, og hans regjering innført flere Bitcoin-fokuserte initiativer. Inkludert et veterinærsykehus finansiert med kryptovaluta, vulkanobligasjoner og utnyttelse av overskuddsenergi fra vulkaner til gruvedrift.

I tillegg har El Salvador i det stille samlet Bitcoin de siste årene. Til tross for å ha gjennomgått den tøffe bjørnemarkedet i 2022 og møtt kritikk fra globale organer som IMF for sin pro-Bitcoin-holdning, har nasjonen holdt stand.

Nigeria

Nigeria Følger Etter I flere år har Nigeria slitt med kraftig inflasjon og har ofte pekt fingrene mot kryptoindustrien. Inkludert Binance, for å bidra til nedgangen i landets fiatvaluta. Dessuten hadde regjeringen innført begrensninger for banker, som hindret dem i å betjene kryptoklienter. Selv om dette forbudet ble opphevet mot slutten av fjoråret.

Til tross for disse utfordringene har nigerianere vist en konsekvent sterk tilknytning til Bitcoin og andre digitale eiendeler, noe som bekreftes av flere undersøkelser. Google Trends-data understreker dette ytterligere, med Nigeria på andreplass når det gjelder interesse for Bitcoin.

Topp 5 Bitcoin-interesserte land ifølge Google - kart_valutaen

Topp 5

Mens tilstedeværelsen av El Salvador og Nigeria er noenlunde forventet. Gitt at BTC er lovlig i ett av landene og det andre sliter med inflasjon, kan de tre andre i topp fem komme som en overraskelse. Dette er hovedsakelig fordi de kommer fra Europa og er nasjoner med sterke økonomier – Liechtenstein, Sveits og Østerrike.

Det har ikke blitt sagt eller skrevet mye om adopsjonsnivåene til Liechtenstein og Østerrike. Men Sveits utmerker seg som en av de mest kryptovennlige landene, i det minste i visse lokale områder.

Sveits huser flere kryptohandlede produkter, tilbyr staking-tjenester for ulike eiendeler gjennom lokale banker. Og tillater visse betalinger med Bitcoin og Ethereum i kantonen Zug.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *