Uncategorized

Bitcoin kan skyte opp til 120 000 dollar

Bitcoin kan skyte opp til 120 000 dollar

Bitcoin kan skyte opp til 120 000 dollar. Geopolitiske hendelser og søket etter en investeringsbeskyttelse førte noen. Investorer til å si at bitcoin kunne skyte i været de kommende månedene. Til tross for en nylig nedgang på 10% på en ukesbasis i verdien. Korrelasjonen mellom bitcoin og tradisjonelle markedsaktiva forblir høy. Men noen investorer ser kryptovalutaen som en levedyktig beskyttelse og investeringsmulighet. Med forventninger om at prisen kan nå 120 000 dollar i de kommende månedene. Geopolitiske faktorer kan føre til at investorer allokerer midler til alternative aktiva som bitcoin, sier noen analytikere.

Investeringsbeskyttelse

Internasjonal politikk og søket etter en investeringsbeskyttelse kan drive en oppgang for bitcoin (BTC). I de kommende månedene, selv etter at tilliten til den største kryptovalutaen ble svekket av en nedgang på 10% på ukesbasis, sier noen handelsmenn. Bitcoin har lenge blitt betraktet som en mulig beskyttelse mot geopolitiske hendelser. Og ble opprinnelig opprettet i kjølvannet av finanskrisen i 2008. Noen investorer sier at beskyttelsesfortellingen fortsatt er levedyktig. Til tross for at BTC har vært sterkt korrelert med tradisjonelle markedsaktiva i flere år. «Bitcoin forblir en levedyktig dommedagsbeskyttelse i 2024. Ettersom korrelasjonen til gull nylig har økt, og investorer fortsetter å diversifisere bort fra tradisjonelle finansielle aktiva,». Sa Edouard Hindi, investeringssjefen hos Tyr Capital.

ETF-en leder

«Hindi sa: «ETF-en leder for øyeblikket denne dommedagsoppgangen, og vi bør forvente at 120 000 dollar vil nås i de kommende månedene. Ettersom den globale geopolitikken fortsetter å forverres og middelklassene fortsetter å finne måter å beskytte sin formue på.» Kryptomarkedene ble knust i helgen. Da spenningene mellom Iran og Israel økte, samtidig som det ble tatt profitt i forkant av bitcoin-reward-halveringen. En teknisk hendelse forventet den 20. april som vil redusere nettverksbelønningene med 50%. De største tokensene tapte så mye som 18% i helgen sammenlignet med forrige ukes topprater. Før de snudde noe av tapene på mandag. Nedgangen fortsatte i de asiatiske morgentimene på tirsdag. Da Israel vurderte sin respons på Irans avfyring av mer enn 300 droner og missiler mot sitt.

Bitcoin-børsnoterte fond (ETF-er)


Andre steder har tilstrømningen til bitcoin-børsnoterte fond (ETF-er) avtatt den siste uken. Data viser at bare ett produkt, BlackRock’s IBIT, så tilstrømning på mandag, mens 10 andre ETF-er alle opplevde utstrømning. Noen markedsobservatører sier at bitcoin’s kortsiktige prisbevegelser vil legge kursen for det bredere kryptomarkedet de kommende ukene. «Salget på USAs aksjemarkeder påvirket global risikoappetitt sent på mandag, og snudde den initielle positiviteten. Markedet svever nær mars-lavene,» skrev Alex Kuptsikevich, en senior markedsanalytiker hos FxPro, i en daglig kommentar. «Dette er et avgjørende øyeblikk for å velge markedets retning de kommende ukene. En oppgang fra dette området vil tillate forventning om en tidlig opptur til de nylige høydene. En nedgang under ville sannsynligvis utløse en bredere likvidasjon av posisjoner.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *