BitcoinKrypto Nyheter

Bitcoin Ny transaksjonsrekord dager etter halvering

Bitcoin Ny transaksjonsrekord dager etter halvering

Den nye rekorden kommer tre dager etter Bitcoin-halveringen, samtidig med lanseringen av Runes.Enda en milepæl for Bitcoin-nettverket, nådde daglige transaksjoner en topp på 927 000, og oversteg den forrige rekorden på 724 000 satt i desember 2023. Ifølge funn gjort av Intotheblock.

Lanseringen av Runes utløste en rask økning. Og demonstrerte økende interesse og nytteverdi i kryptovalutaer, og satte en ny all-time high i Bitcoin-transaksjonsaktivitet.

Runes, en ny tokens-standard på Bitcoin-blockchainen. Har dominert transaksjoner siden lanseringen etter halveringen 20. april, og utgjør over to tredjedeler av alle Bitcoin-transaksjoner. Med mer enn 2,38 millioner transaksjoner behandlet, utgjør Runes 68% av totalen.

Bitcoin har nådd en ny all-time high i daglige transaksjoner

Etter lanseringen av Runes har antallet Bitcoin-transaksjoner økt raskt, og nådde 927 000 på tirsdag. Dette bryter den forrige rekorden på 724k satt i desember 2023 pic.twitter.com/30JXbrLmdR

IntoTheBlock (@intotheblock) 26. april 2024

Dune Analytics

Disse dataene, kilden til en Dune Analytics dashboard delt av blockchain-forskningsselskapet Krypto Koryo. Indikerte den betydelige adopsjonen og bruken av Runes sammen med tradisjonelle Bitcoin-transaksjoner, inkludert vanlige peer-to-peer-transaksjoner, BRC-20s og Ordinals.

Runes opplevde sin høyeste aktivitet, og oversteg 750 000 transaksjoner 23. april. Imidlertid så vi en betydelig nedgang dagen etter, med en transaksjonsmengde på bare 312 000. Mindre enn halvparten av totalen fra dagen før.

Industrie eksperter ser ut til å være uenige om Runes vil tilby en bærekraftig inntektskilde for Bitcoin-minere.

Den nye protokollen, introdusert av Ordinals-skaperen Casey Rodarmor. Markedsføres som en mer effektiv måte å generere tokens på Bitcoin-nettverket sammenlignet med BRC-20.

Imidlertid har visse kommentatorer. Som Nikita Zhavoronkov fra Blockchair, kritisert mengden blokkplass Runes-transaksjoner opptar, og antyder at Bitcoin har avviklet fra Satoshi Nakamotos opprinnelige visjon som et peer-to-peer elektronisk betalingssystem.

Investorer og bransjeeksperter

Det er tydelig at Runes har fanget oppmerksomheten til både investorer og andre eksperter. Mens noen ser potensialet for bærekraftig inntekt, uttrykker andre bekymring for konsekvensene for Bitcoin-nettverket og dets opprinnelige formål. Den pågående diskusjonen om Runes’ rolle og innvirkning på kryptomarkedet vil sannsynligvis fortsette å forme fremtiden for både Runes og Bitcoin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *