AI-TeknologiKrypto Nyheter

AI kan omdefinerekryptomarkedet

AI kan omdefinerekryptomarkedet

AI kan omdefinerekryptomarkedet. Kryptoprosjekter sliter med utfordringene med å få tilgang til rimelige markedsføringstjenester og å navigere i kompleksitetene. Med å implementere effektive handelsstrategier på det volatile kryptomarkedet.

VoluMint takler markedsføringsutfordringer med en desentralisert, AI-drevet tjeneste som forbedrer likviditeten med reduserte gebyrer og en unik handelsrobot.

Små og mellomstore prosjekter

I krypto, små og mellomstore prosjekter befinner seg ofte ved et veiskille. Sliter med de høye kostnadene for markedsføringstjenester som er avgjørende for å opprettholde likviditet og handelsvolum. Begrenset tilgang til markedsføringstjenester setter prosjekter i fare for delisting og undergraver investorers tillit, og kan potensielt bremse veksten.

Kompleksiteten med å vedta effektive markedsføringsstrategier utgjør også en betydelig barrier. Sofistikerte algoritmer og behovet for robust infrastruktur. Gjør det utfordrende for prosjekter å konkurrere på like vilkår, og forverrer vanskelighetene med å navigere i det volatile kryptomarkedet.

Volumint på X

Markedsføringsutfordringer

Overvinne markedsføringsutfordringer i krypto VoluMint tilbyr en løsning med sin desentraliserte, AI-drevne markedsføringstjeneste designet for å forbedre likviditeten og handelsaktivitetene på digitale eiendomsbørser. VoluMint har nylig lansert MintSwap, en dedikert desentralisert børs (DEX) som tilbyr en mer kostnadseffektiv handelsplattform med lavere gebyrer.

VoluMint

AI kan omdefinerekryptomarkedet - VoluMint_valutaen.png

Markedsføringsrobot

Kjernen i VoluMints innovasjon ligger i sin markedsføringsrobot, som simulerer menneskelignende handelsatferd. Forskyvningsfunksjonen skaper et mer dynamisk og organisk handelsmiljø på børser.

VoluMints tilnærming til å skape desentraliserte og uforutsigbare handelsmønstre legger til et lag av tilfeldighet som gjør det vanskeligere for tjenesten å bli oppdaget eller manipulert. Noe som er avgjørende for å opprettholde integriteten til handelsaktiviteter og beskytte mot markedsmisbruk.

Demokratisering av markedsføring for prosjekter i alle størrelser. Tjenesten demokratiserer markedsføring ved å tilby et abonnementsbasert modell tilgjengelig for prosjekter i ulike størrelser. VoluMint oppmuntrer til handelsaktivitet og likviditet, genererer automatisert volum for å gjenspeile organisk handel over ulike par og minimerer risikoen for delisting grunnet inaktivitet.

VoluMint er integrert med større kryptobørser. Inkludert OKX, Binance, Bybit, MEXC, Bitget, Bitmart, KuCoin, Gate.io og alle Ethereum Virtual Machine (EVM) kjeder. Prosjekter kan administrere sine markedsføringsaktiviteter via et B2B dashbord, som tilbyr både autonomi og overkommelighet gjennom et månedlig abonnementsmodell.

Styrke sitt fellesskap

I tillegg til sine tekniske tilbud. Er VoluMint forpliktet til å styrke sitt fellesskap gjennom et tilknyttet program, inntektsdeling og styringsmekanismer. Gjennom tilknyttet program kan brukere tjene provisjoner ved å henvise nye prosjekter. Mens inntektsdelingsmodellen fordeler en del av fortjenesten til de som setter inn sine tokens.

Styringsfunksjonene til VoluMint gjør at tokenholdere kan stemme over kritiske beslutninger. Og sikrer en rettferdig og balansert tilnærming til plattformens utvikling.

VoluMint legger også vekt på sømløs integrasjon med sentraliserte og desentraliserte børser. Tilpassbare handelsparametere for skreddersydde strategier og gjennomsiktige analyser for sanntidsytelsesovervåking. Disse funksjonene sikrer samlet at prosjekter maksimerer sin markedstilstedeværelse samtidig som de opprettholder full kontroll over sine midler og handelsstrategier.

Baner vei for rettferdig krypto-handel Prosjektet har som mål å transformere markedsføring i blockchain-æraen. Og frigjøre det fulle potensialet til hvert kryptoprosjekt gjennom kostnadseffektive, AI-forbedrede desentraliserte markedsføringstjenester. VoluMint-teamet kommenterte prosjektets visjon, og sa:

«Vi ser for oss et Web3-økosystem der hvert prosjekt, stort eller lite, har likeverdig tilgang til avanserte markedsføringsverktøy, og sikrer likviditet og vekst. Vi er dedikert til å bryte ned inngangsbegrensningene, endre fremtiden for krypto-handel og fremme innovasjon over hele blockchain-landskapet.»

VoluMints veikart begynner med lanseringen av et forretnings-til-forretnings dashbord og igangsettingen av et ambassadørprogram. Q2 2024 vil se lanseringen av MintSwap. En desentralisert handelsplattform som søker å tilby billigere gebyrer, sammen med nye verktøy og belønninger basert på VMINT, VoluMints native token. Teamet har som mål å introdusere en rekke fordeler for VMINT-stakere gjennom resten av året.

VoluMint har som mål å forstyrre krypto-handelslandskapet ved å tilby tilgjengelige, innovative markedsføringstilbud som jevner ut spillereglen for prosjekter av alle størrelser. Å forbedre tilgangen til bedre løsninger demokratiserer digital finans, slik at mindre prosjekter kan blomstre og diversifisere det digitale eiendomsøkosystemet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *