BitcoinKrypto Nyheter

Robert Kiyosaki Obligasjoner er den største løgnen Bitcoin er fremtiden

Robert Kiyosaki Obligasjoner er den største løgnen Bitcoin er fremtiden

Robert Kiyosaki Obligasjoner er den største løgnen Bitcoin er fremtiden. Forfatteren av «Rich Dad Poor Dad», Robert Kiyosaki. Har kalt obligasjoner den «største løgnen» og fremhevet Bitcoin som en sikrere investeringsstrategi.

Robert Kiyosaki, forfatteren av «Rich Dad Poor Dad,» har avlivet den vanlige troen på at obligasjoner generelt er sikre investeringer. I en nylig tweet kalte Kiyosaki forestillingen om at «obligasjoner er sikre». For den «største løgnen» spredt av finansielle rådgivere til «godtroende» investorer.

Han advarte også om at selv høyt rangerte AAA-obligasjoner. Står overfor en krasj, spesielt på grunn av den truende krisen i markedet for næringseiendom. I stedet anbefalte han Bitcoin som en viktig del av en trygg investeringsstrategi.

Obligasjoner: Den «største løgnen» innen investering

Kiyosaki, kjent som en forkjemper for Bitcoin. Hevdet at finansielle rådgivere villeder vanlige investorer ved å promotere obligasjoner som sikre investeringer. Han spår at selv høyt rangerte AAA-obligasjoner er utsatt for risiko. Spesielt innen næringseiendomssektoren, som han mener står overfor en betydelig nedgang.

Ifølge den fremtredende forfatteren vil dette kommende krakket føre til betydelige tap for mange. Inkludert de som anses som «sofistikerte» investorer. Kiyosaki kontrasterer obligasjoner med det han anser som tryggere eiendeler som gull, sølv og Bitcoin. Og foreslår at disse vil øke i verdi. Han oppfordrer investorer til å revurdere hvor de plasserer sin tillit og kapital.

«Som de sier på Hawaii: ‘Aloha.’ Det er best å investere i tryggere eiendeler som gull, sølv og Bitcoin. Før prisene deres eksploderer. Aloha.»

Mulighet hvis Bitcoin tar en ødeleggende vending?

Forrige måned refererte Kiyosaki til finansanalytiker Harry Dents dystre spådom om et forestående «alt»-krakk. Som han forventer vil ramme Baby Boom-generasjonen hardt når boligverdiene deres stuper og S&P 500 faller med 80%. Dent spådde også at Bitcoin ville falle tilbake til $200 per mynt. Samtidig så Kiyosaki på denne potensielle nedgangen som en mulighet og var entusiastisk over utsiktene til å kjøpe Bitcoin til en så lav pris. I troen på at de som er forberedt og holder disse eiendelene vil bli multimillionærer eller til og med milliardærer.

Kiyosaki gjentok sin holdning om at uansett om Dents spådommer blir virkelighet eller ikke. Vil investering i gull, sølv og Bitcoin vise seg å være lønnsomt på lang sikt, samtidig som han avfeide dollaren som «falske penger.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display