Krypto NyheterKryptovaluta

Donald Trump stolt omtaler seg selv som Kryptopresidenten

Donald Trump stolt omtaler seg selv som Kryptopresidenten

Donald Trump stolt omtaler seg selv som Kryptopresidenten. Som president ikke var «en fan» av kryptovalutaer. Har de siste månedene gjort en strategisk vending for å omfavne Bitcoin og krypto. Han ser en fordel mot sittende president Joseph Biden i valget i 2024.

Mens Biden har tatt en antagonistisk tilnærming til krypto, appellerer Trump direkte til den økende velgerblokken av Bitcoin-tilhengere. Nå, under et nylig innsamlingsarrangement hvor han samlet inn 12 millioner dollar, presenterte Trump seg selv som «kryptopresidenten».

Markedsobservatører har hevdet at en Trump-seier i 2024 kan snu tidevannet i Bitcoins favør

Trump Øker sin pro-krypto beholdning

Tidligere president Donald J. Trump strammet grepet om sin nylige omfavnelse av krypto under et nylig innsamlingsarrangement. Han lovet en solid fremtid for den spirende sektoren for digitale eiendeler i USA.

Ifølge en Reuters-rapport fra 7. Juni, erklærte Trump at «han ville være kryptopresidenten». Mens han snakket på et innsamlingsarrangement i Sacks’ bolig i det eksklusive nabolaget Pacific Heights. Arrangementet ble arrangert av Craft Ventures’ generalpartner, David Sacks, og tidligere Facebook-sjef Chamath Palihapitiya.

Trump samlet inn 12 millioner dollar på innsamlingsarrangementet i San Francisco for å finansiere sine kampanjeinitiativer før presidentvalget 5. november. Kilder kjent med saken rapporterte at Trump ikke ga spesifikke detaljer om sin foreslåtte kryptovalutapolitikk. Imidlertid er det en mer forsonende holdning enn Biden-administrasjonen har tatt.

Er Trump kryptos uventede frelser?

Fra å si at krypto er «basert på luft» og brukt til narkotika og andre ulovlige aktiviteter. Aksepterer Trump nå kryptodonasjoner. Han holder sitt løfte om å bli den første store partiets kandidat til å omfavne Bitcoin, Ether, Dogecoin og andre digitale valutaer.

Han lovet også nylig å omgjøre straffen til Silk Road-grunnlegger Ross Ulbricht. Som har blitt noe av en martyr for mange i kryptoverdenen. Trump lovet også å gjøre USA til en leder i den digitale eiendelsindustrien. «Vårt land må være lederen på dette feltet. Det finnes ingen andreplass,» postulerte Trump i et innlegg på Truth Social forrige måned.

Trumps nylige løfte om å bli en krypto-korsfarer. Følger etter at Biden-regjeringen nedla veto mot en resolusjon som ville ha overstyrt Securities and Exchange Commissions omstridte Staff Accounting Bulletin (SAB) nr. 121.

Grunnleggeren og administrerende direktøren for blockchain-analysefirmaet Messari, Ryan Selkis. Bemerket at kryptoindustrien vil møte en rekke ugunstige reguleringer hvis Biden blir gjenvalgt. På den andre siden forventer analytikere fra Standard Chartered at BTC-prisen vil stige til det ambisiøse 150 000 dollar-nivået. Innen slutten av året i tilfelle en Trump-seier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display