Hva er

Hva er B-Token

Hva er B-Token

Hva er B-Token. B-Tokens er Binances offisielle navn for en rekke fullt sikrede innpakkede (Wrapped) tokens. Hver B-Token tilbyr en transportabel versjon av et originalt aktivum på en annen blokkjede. La oss se på et raskt eksempel.

Tenk deg at du har ETH på Ethereum, men ønsker å dra nytte av staking-muligheter på BNB Smart Chain (BSC). Du kan ikke stake din ETH i dens nåværende ERC-20 form, så du må overføre den til BSC med en kompatibel tokenstandard. For å gjøre dette, må du pakke inn din ETH og i retur motta en BEP-2 eller BEP-20 ETH B-Token som er kompatibel med BSC.

Binance gjør dette ved å ta din ETH og holde den sikkert som sikkerhet. Din B-Token blir preget 1:1 med mengden ETH som er levert, og du kan bytte din B-Token tilbake til den underliggende sikkerheten når som helst, om du ønsker det. Denne mekanismen opprettholder en stabil knyttet pris for B-Token i forhold til dens underliggende ETH-sikkerhet.

Det er viktig å merke seg at B-Tokens alltid er fullt sikret. Du kan sjekke vår Proof of Collateral for B-Tokens-side for å se den nåværende tilstanden til våre B-Token sikkerhetslommebøker.

Nøkkelpunkt

 1. Definisjon: B-token er et token utstedt på Binance Smart Chain som representerer verdien av en annen kryptovaluta eller aktivum.
 2. Formål: Den brukes for å forbedre transaksjonshastigheter og redusere gebyrer. Dette oppnås ved å utnytte Binance Smart Chains effektivitet.
 3. Fordeler:
  • Lavere gebyrer: Transaksjonskostnadene på Binance Smart Chain er generelt lavere enn på mange andre blokkjeder.
  • Raskere transaksjoner: BSC tilbyr raskere transaksjonsbekreftelser sammenlignet med noen andre blokkjeder.
  • Interoperabilitet: B-tokens gjør det mulig å bruke ulike kryptovalutaer i Binance-økosystemet uten å måtte forholde seg til originalblokkjedens begrensninger.

Hvordan fungerer det?

 1. Tokenisering: Når et aktivum tokeniseres til en B-token, låses den originale kryptovalutaen i en smart kontrakt. En tilsvarende mengde B-tokens utstedes på Binance Smart Chain.
 2. Bruk: Disse tokens kan brukes på samme måte som det originale aktivumet, inkludert handel, utlån, og staking.
 3. Innveksling: For å bytte B-tokens tilbake til den originale kryptovalutaen, må B-tokens brennes, og de tilsvarende originale kryptovalutaene frigjøres fra smart kontrakten.

Eksempler på B-tokens

 1. BTCB: En B-token som representerer Bitcoin.
 2. ETHB: En B-token som representerer Ethereum.
 3. BNBB: En B-token som representerer Binance Coin.

Konklusjon

B-tokens spiller en viktig rolle i Binance-økosystemet ved å tilby en effektiv og kostnadseffektiv måte å handle og bruke kryptovalutaer på. Ved å dra nytte av Binance Smart Chains teknologiske fordeler, gir B-tokens brukerne bedre fleksibilitet og lavere kostnader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display