Krypto Nyheter

Hong kong`s bank HSBC lar kundene trade Bitcoin og Etherum ETFs

Hong kong`s bank HSBC lar kundene trade Bitcoin Ether og ETFS

Det at ikke alle banker er like glad i krypto og kryptovaluta er veldig kjent. Mange sliter med og føre over penger til wallets, men bankene i Hong Kong lar deg gjøre nettopp det. Der kan du trade Bitcoin, ETHER ETFS.

Gammelt nytt, ny teknologi

Det er riktignok ikke helt nytt i Hong Kong, for det har de faktisk kunne gjort siden Desember. Alle produkter som er listet på Hong Kong Stock Exhange har vært tilgjengelig for kundene og trade. Og dette har nå vært tilgjengelig i over et halvt år, siden utgangen av 2022.

De ligger langt foran USA, som har gjort alt de har kunnet for og holde pengene borte i fra alt som har med krypto og kryptovaluta og gjøre. Nå er det også Bitcoin Etfs og Ether ETFs som kan trades, i følge WU Blockchain

For kundene

Det er enkelt og greit for kundene, som har konto hos Hong Kongs største bank. De kan kjøpe og selge, akkurat som du ønsket. Slik som vi kan handle aksjer og fond igjennom våre banker som ikke liker krypto, kan de som er kunder hos Hong Kongs største banker gjøre akkurat det samme.

Hong Kong krypto hub

Det at Hong Kong, ligger så mye foran USA, med og tilby bedre tilgjengelighet innen krypto er noe som kan tiltrekke de med penger, store penger. Og velge Hong Kong fremfor USA, nå som de enda ikke har noe spesielt og stille opp med. Og har nå nylig begynt og anerkjent krypto, sier om hvor langt etter de henger. Nå er ikke alle i USA, så skeptiske. Men FED, de har vært veldig forsiktige og til å med uttalt, vist dollaren har vært digital har man ikke trengt bitcoin.

Lite forståelse

Det sier noe om hvor lite forståelse det er for ny teknologi, når det gjelder de som styrer økonomien i USA. USA, har et stort potensiale og komme etter, og bli en stor aktør. Men det skal mye til for og ta igjen forspranget til Hong Kong. Det er mange store aktører som er interessert i og investere i USA, i første rekker. Men når alt kommer til alt, så kommer penger først. Og blir pengene flyttet fra Hong Kong, må det mye til for og få de tilabke igjen. Krypto er kommet for og bli, det har Hong Kong forstått. Når skal resten forstå. fremtiden og det gode potensialet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display