BitcoinTeknisk analyse

Utsikter for Bitcoin oktober

Utsikter for Bitcoin oktober

Utsikter for Bitcoin oktober. Prisen har vært, relativt lav de siste månedene, ikke bare for Bitcoin. Men i markedet, generelt. Det er som forventet, om man skal se på historien når det kommer til de siste månedene. August, september og november er rolig historisk og det kan se ut til at vi kommer til og få det rolig.

Månedlig Chart

Utsikter for Bitcoin oktober månedlig chart.png

Bitcoin prisen

Prisen ligger nå i skrivende stund, på 27911 dollar, pr bitcoin. Bitcoin har hatt en relativt rolig måned, så langt.

Tail

Det ser ut til at det kan komme en ytterligere nedgang. Denne måneden, kan vi få en tail. Det er forventet en tail. Dette er ikke hundre prosent sikkert vil komme. Siden det finnes noen candlesticks uten tail. Men det er ingen ting fundamentalt, som tilsier det kommer til og snu med det første.

Daglig chart

Det er de samme tendensene på daglig chart.

Utsikter for Bitcoin oktober daglig chart

Naturlige svingninger

Det er allikevel naturlige svingninger vi ser i markedet nå. Det vi ser på daglig chart er noe som er man ser på trendlinjen, hvor prisen snudde ved 25300 dollar området. Noe som var akkurat der trendlinjen var tegnet inn. Selv om en nedgang er ventet, er det ikke noe som tilsier nå i skrivernde stund at trendlinjen skal bli brutt.

Suport

Det ligger et suportområdet, ved 27000 dollar ish området.

Suport bitcoin oktober

Første suport

Det er første suport som ligger ved 27 000 dollar. Om denne suporten blir brutt, er uvist. Men det betyr ikke at det ikke kommer en videre oppgang. Det som vi ser nå, er en vanlig korreksjon og betyr ikke at vi er i et bear marked. På de større tidsrammene er bitcoin i en uptrend. Det handler med andre ord om perspektiv. Investerer man i bitcoin for og holde det i noen dager eller uker, så er det ingen god idet og kjøpe, eller selge. Siden det er meget usikker når prisen vil snu, så betyr det at man er nærme en oppgang en en nedgang. En nedgang i bitcoin, er noe som jeg ser på som en kjøpsmulighet. En historisk prisoppgang er etter, mitt syn ventende men forventes. Og jeg mener fortsatt bastant, at et bullrun har begynt, men at vi ser en normal korreksjon i markedet. Bare at vi ser den på en større tidsramme.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display