BitcoinTeknisk analyse

Bitcoin høyner i oktober

Bitcoin høyner i oktober

Bitcoin høyner i oktober. Den har klatret oppover. Den 8 oktober, var den på 27911 dollar, per Bitcoin. Og på under 14 dager, har den krabbet seg og vært over 30 000 dollar merket. Bitcoin var så høyt oppe som 30 398. Noe som er en økning på over 2487 dollar, på 13 dager. Det tilsvarer, en økning på 27600, Norske kroner. I forhold til dagens valutakurs. Med andre ord, så har det vært en økning i bitcoin prisen, på nesten 30 000 dollar.

Bitcoin daglig chart

Bitcoin Daglig chart

Suport

Det at bitcoin, har satt en god high over 30 398 dollar området er meget bra. Det skaper en god optimisme i markedet, for og få oppretteholdet et bra moment. Jeg har et langsiktig perspektiv, og mener alle rede at et bull run har begynt. Som jeg har skrevet om tidligere, i dette innlegget. Det er mye sikrere og være en langsiktig trader når det gjelder bitcoin. Og da heller seg seg selv, som en langsitkig investor. Bitcoin har hatt en bra run i det siste. Det er allikevel en viktig ting og huske på. Det finnes et ordtak. Etter den søte kløe, kommer den sure svie. Det er nok ikke så mye av sur svie man kan se. Men nå har det vært tre bullish candle etter hverandre på daglig chart. Og man kan se at det siste bullish/ grønne. Candlestick. Er mindre, noe som betyr at kraften i denne kryptovalutaen, er på vei til og avta, for og da høyst sannsynlig få en liten korreksjon.

Det er et lite suportområdet, ved 290 000 området. Man kan også se det, at bitcoin ikke er overkjøpt. På noen som helst måte. og at trenden har vært positiv. Den må alliekvel komme seg over 32 000 merket. Og få en solid higher high. Noe som bitcoin er på god vei til nå.

Månedlig chart

Månedlig chart oktober bitcoin høyner.png

Higher high

Vist vi ser på månedlig chart. Har bitcoin prisen fått en higher high, og kommet seg over det høyeste nivået den har hatt, siden august. Det er viktig og ikke gjøre handler på et alle rede bevegelig candle. Altså, en candle som ikke er lukket. Men den har hatt nok kjøpere inne til og vise oss, at dette ikke er noe problem. Og sammenligner vi bitcoin, med september, er den mindre overkjøpt nå, en hva den var iløpet av september måned. Med da, enda mindre bevegelse i markedet.

Det som nå blir den neste bekreftelsen for en videre oppgang, er om vi får en higher high. Altså, en higher high, i fra juli. Der jeg venter på en high. Siden, både Juni og Mai var lavere priset.

Det som hadde vært en god bekreftelse, når man snakker om månedlig chart. Er om man i slutten av måneden har fått en close over 30 000 dollar merket.

Bitcoin ukentlig chart

Bitcoin høyner ukentlig chart oktober.png

Uptrend

Prisen, har beveget seg jevnt og trutt i riktig retning. I vertfall, for de som er optimistiske på denne kryptovalutaen. Og hvem er ikke det? Bitcoin, er nå ved et veldig interessant området. Den har fått en god push oppover. Samtidig, som den har noen utfordringer ovenfor seg. Det er rett og slett, et resistance området som ligger ved 30 000 dollar merket. Nå har bitcoin, vist oss at den takler dette området ganske lett. Det man rett og slett må ha, så fremt det ikke kommer inn noen veldig store kjøpere. Er en close, over 30 000 dollar området. Helst et lite stykke over.31 934 dollar merket. Har bitcoin fått en close over det området, så har det vært en tilnærmet bekreftelse på at den kommer til og dure videre, de neste ukene i jevnt tempo. Dette kan allikevel skje. Men, at et candle lukker seg over eller under et bestemt området. Er noe som kan være en ekstra bekreftelse og sees på som et signal.

Nå er Bitcoin bullish. Og jeg tror nok vi ikke kommer til og se igjen 16 000 dollar området igjen. I vert fall ikke, løpet av de neste ti til femten årene. Så en god kjøpskandidat er det, uavhengig av hva man tror, bitcoin prisen skal komme til og bevege seg de neste kommende, ukene og månedene.

Buy and hold

Som alltid er jeg meget optimistisk på bitcoin. Den har klatret videre, sakte men sikkert. Og det er for al del noe som jeg ikke ville solgt nå. Jeg ville heller solgt gull, en hva bitcoin om jeg har måttet velge. Bitcoin er og forblir bullish. Det eneste som kan forandre seg, slik jeg ser det. Er tempoet denne kryptovalutaen kommer til og dure fremover med. Dette er langt i fra siste gang bitcoin høyner seg.

Jeg tør påstå at, bitcoin er, til tross for den store oppgangen den har hatt i det siste. Fortsatt er historisk lav. Om både fem og ti år, vil disse prisene som bitcoin nå ligger på. Bli sett på som vanvittig billig, og de som ikke kjøper seg inn i bitcoin nå. Vil senere komme til og si, at de angrer seg. Eller komme på en eller annen slags unnskyldning.

Så fremt man ikke er blakk, kan det ikke skadet og kjøpe seg en liten slant av det digitale gullet.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display